Dnevni horoskop za 24. 11: Vage previše detaljišu u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: TopFoto / Topfoto / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 24. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: I ove srede Ovnovi imaju povoljne predispozicije da bolje usklade svoje napore sa nešto sporijim tempom realizacije od onog na koji su inače navikli. Ionako nema razloga da bilo šta požurujete.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju razvedravanje na vašem ljubavnom nebu. Krenite u susret tom lepšem periodu manjim, ali konkretnim koracima prema dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Potrebno je još malo strpljenja i taktičnosti, pre svega, u sferi komunikacije i organizacije, da prođete ovaj nezgodan poslovni period sa što manjom kolateralnom štetom.

Ljubav: Ako su vaši partnerski odnosi već prilično zategnuti, danas svakako nije najpovoljnija astrološka klima da preduzimate bilo kakve radikalne poteze.

Zdravlje: Stres, napetost, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: I ovaj radni dan je u najavi za Blizance odličan jer ste vrlo analitični. Imate oko i za najsitnije detalje i one stvari na prvi pogled sakrivene, a postoji u vama i upornost i želja da po svaku cenu sve obavite na pravi način.

Ljubav: Kada su ljubavni odnosi u pitanju, evo povoljnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe.

Zdravlje: Osetljivost grla, pluća i dalje vam može zadavati manje zdravstvene tegobe.

Rak

Posao: Bez nekih značajnijih poslovnih preokreta tokom ovog radnog dana za Rakove. Strpljivo i odgovorno odrađujte osnovne poslovne zadatke, bez forsiranja.

Ljubav: U prvom planu ste danas. Mogli biste da očekujete poziv za druženje i malo bolje upoznavanje od nove simpatije.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Mnogo toga danas imate u planu, za očekivati je da dosta toga i uradite, ali nemojte se previše brinuti ako ostane deo poslovnih obaveza za sutra.

Ljubav: Bez naznaka nekih većih promena na vašem ljubavnom planu u odnosu na prethodni dan. Uživajte u pažnji koju vam poklanja draga osoba, prija vam taj osećaj pripadnosti.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Devica

Posao: Uz dovoljno pronicljivih poteza biste lako mogli da ostvarite planove koje imate. Očekuje vas vrlo povoljan poslovni dan i vrlo dobri odnosi sa saradnicima.

Ljubav: Sjajan dan je pred vama ukoliko imate na umu izlazak, druženje sa prijateljima, provod. Uživajte i budite maksimalno opušteni.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Današnja dešavanja na poslovnom planu kod tipičnih predstavnika Vage najverovatnije neće doneti ništa bitno novo i drugačije u odnosu na prethodni dan. Smanjite napetost, budite fleksibilniji.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati da danas preispitujete sebe i partnerski odnos u sferi ljubavi, ali nemojte preterivati sa detaljisanjem. Neke stvari vam izgledaju preuveličano.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Škorpija

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred većinom Škorpija, prvenstveno da nove poslovne ideje uspešno iznesu na svetlo dana. Krenite u susret promenama, usavršavajte se dodatno ukoliko je potrebno.

Ljubav: Nemate fokus. Odredite i ispoštujte prioritete kako biste kraj dana dočekali zadovoljniji u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Na dobrom ste putu da napravite iskorak i nešto konkretno promenite na profesionalnom planu. Vaš trud i rad mogao bi da zapazi i neko sa strane i pomogne vam u vašim namerama.

Ljubav: Uzmite u obzir kako se oseća i druga strana i nemojte sebično gledati samo sopstvene emocije i interese.

Zdravlje: Moguće manje stomačne tegobe.

Jarac

Posao: Uz pomoć osoba sa kojima blisko sarađujete danas biste mogli da postignete vrlo povoljan poslovni dogovor. Samo ne brzajte, budite krajnje profesionalni.

Ljubav: Na pomolu je novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je spremna da vam ukaže poverenje i poštovanje, što će vama suštinski veoma značiti.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Vodolija

Posao: Iako možete očekivati nešto više obaveza, suštinski imate povoljne predispozicije za nove poslovne dogovore sa osobama koje odranije poznajete ili ste nekada sarađivali.

Ljubav: Danas biste trebali da pokažete izuzetnu fleksibilnost na polju ljubavnih odnosa. Nije teško nekada i popustiti.

Zdravlje: Pad energije, moguće stomačne tegobe.

Ribe

Posao: Ribe bi danas mogle da postignu neki novi povoljan poslovni dogovor, i to na duže staze. Samo napred.

Ljubav: Preko segmenta posla ili prijatelja danas biste mogli i da upoznate novu veoma zanimljivu osobu. Uživajte u prijatnoj konverzaciji.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

#related-news_0

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli