Dnevni horoskop za 23.12: Škorpijama upućeni tajni signali

Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za dan 23. decemar 2020. godine.

Ovan

Ove srede Ovnove očekuje usporavanje ritma što je i preporučljivo posebno kada je u pitanju privođenje kraju već započetih obaveza. Za očekivati je bar jedan interesantan novi susret sa osobom koja od nedavno privlači vašu pažnju.

Bik

Bitno je da se adekvatno postavite i napravite prvi korak ka realizaciji novih poslovnih obaveza koji zahtevaju izvesne promene dosadašnjeg poslovnog režima rada. Nemojte se ustezati od direktnog pristupa, ali vodite računa o proceni situacije i pravom trenutku za akciju kada je u pitanju osoba koja vam već izvesno vreme šalje pozitivne ljubavne signale.

Blizanci

Potpuno je logično da uradite sve što je do vas kako bi potencijalne prepreke, najverovatnije tehničke prirode, uklonili na ovaj ili onaj način, ali nemojte se previše nervirati ako u tome ne uspete. Nije smak sveta.  Sasvim povoljan dan je da uz malo više angažovanja unesete vedrinu i dobro raspoloženje u vaše ljubavne vode, piše Astroputnik.

Rak

Pozitivno razmišljanje i bolja sinhronizacija između rakovskih želja i tehničkih okolnosti, trebalo bi i da dovedu do pozitivnih rezultata. Bez značajnijih promena na vašem polju emotivno-ljubavnih relacija, što će vam donekle i odgovarati.

Lav

Sasvim korektan dan je pred Lavovima da na vreme iz  bez nekih većih prepreka polako privode kraju zacrtane aktivnosti. Bilo da želite samo održavanje već postojećeg stanja vašeg privatnog života ili pak hoćete nešto novo, imate vrlo dobre prateće okolnosti, naročito ako ostanete fokusirani na prioritete.

Devica

Povećan obim posla pratiće Device i tokom ovog dana, pa ne bi bilo loše ukoliko biste zatražili pomoć i i zbegli preopterećenje. Ništa novo na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, što ne znači da treba da ostanete pasivni.

Vaga

Fokus bi  Vagama trebalo da bude na već započetim poslovnim projektima i nastojanju da ih što bolje i efikasnije privedu kraju. Potencijalno odličan dan je pred vama u sferi ljubavi, posebno ukoliko ste naumili da testirate svoj šarm i zavodničke predispozicije. Samo napred.

Škorpija

Dokazivanje i želja da se eventualno pomogne drugima, ako su u nevolji, jeste stvar za pohvalu, ali mislite malo i na sebe i prištedite živce i energiju, trebaće vam i u narednim danima. Budite pripravni, obratite pažnju na sitne detalje i pokušajte da pravilno protumačite signale koji vam danas mogu pristizati od potpuno nove, interesantne osobe.

Strelac

Sasvim korektan, ali i naporan dan je pred Strelčevima, da uz pravilno sagledavanje situacije i bez većeg forsiranja postignu i zadovoljavajuće rezultate. Za konačno zadovoljavajuće rezultate na vašem ljubavnom planu biće neophodno da se adekvatno angažujete i pre svega fokusirate na želejni cilj.

Jarac

Korak po korak i Jarčevi stižu da se na vreme i na veliko zadovoljstvo izbore sa svim profesionalnim izazovima. Zategnutu situaciju na polju partnerskih odnosa ne možete rešiti ignorisanjem i krutim stavovima, uložite malo više energije i truda, jer to vaša draga osoba zaslužuje.

Vodolija

Ukoliko nema mnogo toga da se okonča iz prethodnog perioda, onda neće smetati da napravite kraći pregled i prekontrolišete svoja ranije data obećanja, jer ne bi bilo mudro to preneti u novo profesionalno poglavlje.  Imate priliku da zablistate na vašem ljubavnom planu tokom ovog dana. Iskoristite povoljne aspekte, opustite se i prepustite uživanju.

Ribe

Nemojte se nervirati ukoliko budete neke trivijalne poteze tokom ovog dana morali više puta da ponovite. Sve ide u rok službe. Bilo bi mudro da prvo procenite situaciju, a ne da se zaletite na prvu loptu, onako, tipično sanjalački, kako samo vi Ribe to znate.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Ribe