Dnevni horoskop za 23. 11: Vagu stižu stare loše odluke

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 23. novembar 2020.

Ovan

Vaša strastvena priroda se ni danas ne smiruje. Imate potrebu da se ispraznite jer vam se toliko toga već nakupilo da ne znate kud biste sa samim sobom. S obzirom na to da vama sportske aktivnosti nisu strane i da veoma blagotvorno deluju na vaše psihofizičko stanje, pokušajte da se kroz njih oslobodite negativne energije. Na kraju ćete se osećati dobro i sasvim rasterećeno.

Bik

Ukoliko ste juče dan proveli uživajući u društvu bliskih osoba, danas se možete nadati sličnom jer biste isključivo da se opustite i razmenite informacije. Vi znate kako sebi da priuštite fine trenutke i osigurate ugodnu atmosferu. Vaš domaćinski duh bi danas mogao da se iskaže u punom svetlu i da vas dovede do organizovanja prijateljskog okupljanja uz ručak ili večeru u vašem domu, pišu na sajtu AstroFon21.

Blizanci

Sledi vam nimalo ugodna situacija kad je o vašem domu reč. Imate problem sa ukućanima koji će danas eskalirati u vidu žučne rasprave. Najbolje bi bilo da se klonite bilo kakvog vida pregovora sa njima dok vam zvezde ne budu naklonjenije. Za sada se posvetite poslu, koji vam predstavlja jedini izvor zadovoljstva.

Rak

Još uvek ste u raskoraku između želja i realnosti. Trenutno ste sebi kao cilj postavili neku vrstu poduhvata koji je ravan čudu i frustrira vas nemogućnost njegovog izvođenja. Vaša podsvest se tako igra sa vama. Zadaje vam nemoguće misije da bi vas podstakla da uvidite u čemu zapravo leže vaša ograničenja. Neophodno je da život uzmete u svoje ruke i da se više aktivirate.

Lav

I danas su vam na umu različite poslovne kombinacije.Vaša žeđ za uspehom je samo jedan od pokretača što se tiče posla. Ono što vas istinski motiviše i snažno gura napred je svakako novac. Vi ste vrlo dobro razmotrili mogućnosti zarade u različitim aktivnostima i sad se sasvim smišljeno planski upuštate u ostvarenje one koja je za vas trenutno najprihvatljivija.

Devica

Ako već ništa drugo ne uspeva da vam izmami osmeh, onda će to svakako biti vaša voljena osoba. Partner vam trenutno daje onaj osećaj poleta i snage, tako potreban da se suočite – ne sa svetom oko sebe niti sa ljudima u njemu nego sa samim sobom. Vi ste svoj najgori kritičar i najveći faktor sputavanja u svakoj iole smelijoj aktivnosti. Sada, za promenu, počinjete da uviđate svoje prednosti i vrline.

Pročitajte još:

Vaga

I danas očekujte maksimum pritiska upravo u onoj oblasti gde ste najtanji, a to je posao. Vaša sfera interesovanja je trenutno na svemu drugom, ali gruba realnost vas vraća u poteškoće kojima ste okruženi. Potrebno je da više ne odlažete, već da se upustite u razrešavanje tih problema. S obzirom na to da ste se sasvim predali opuštenom izležavanju i čekanju da drugi obave i vaš deo zadataka, neugodnosti su neminovne.

Škorpija

Vi ćete se danas svakako osetiti svežije i ornije za bilo koju aktivnost. Kao da ste se regenerisali, osećate da imate dovoljno snage da se nosite sa svim što vam se nađe na putu. Vaša volja i želja da se neštedimice date u svim sferama je za svaku pohvalu. Ipak, maksimum požrtvovanja i pažnje iz vas izvlači ljubav, odnosno, partner. Njemu, na kraju krajeva, možete da zahvalite za ovu energetsku injekciju.

Strelac

Još uvek vas drži potreba za promenom. Ukoliko ste se namerili na neke važnije ili uopšte krupnije vidove menjanja stvari oko vas, možda ne bi bilo loše da se malo primirite. Danas razgledajte, pustite mašti na volju, zabavite se nižući kombinacije na mentalnom planu. Pustite da prođe malo vremena pre nego što se upustite u realizaciju, ma kako to vama teško bilo jer ste po prirodi nestrpljivi.

Jarac

Vi ćete se i danas osećati poletno kad je o druženjima i uopšte kraćim putovanjima reč. Imate potrebu da se aktivirate na društvenom planu i da tako malo pobegnete od uobičajenih dešavanja. Činjenica je da je vašim životom zavladala dosada i da se sada panično branite od toga tako što ćete sve negirati i osporiti uz kratki predah, recimo, kratkotrajnu promenu okruženja.

Vodolija

I danas ste poprilično konfuzni kad je novac u pitanju, pa ne bi bilo loše da brigu o ovom bitnom delu prepustite nekom drugom, partneru ili članovima porodice. Ukoliko se budete oslanjali na sebe i sposobnost poimanja vrednosti, pogotovo ako to ima veze sa stranim valutama, očekujte da ćete biti na većem gubitku nego što biste to u prvi mah mogli i da zamislite.

Ribe

Za vas je svanuo još jedan divan dan. Ispunjava vas čak samo to što se budite u prijatnom, vama poznatom prostoru. Povremeno vam se čini da je sve oko vas ljubav. Ne zaboravite da je slika spoljašnjeg sveta uvek odraz unutrašnjih stanja, pa se osvrnite oko sebe i potražite osobu koja je zaslužna za to da se u vama probude tako snažni osećaji. Ukoliko ste u mogućnosti, veći deo dana provedite s njom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram