Dnevni horoskop za 22. novembar: Lavovi da pripaze na jednu zamku na poslu

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 22. novembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Pred vama je još jedan dan ispunjen kvalitetnim dogovorima, dobrim kontaktima sa poslovnim partnerima i velikim poslovnim šansama.

Ljubav: Pokušajte da izgladite posledice svog netaktičnog ponašanja tako što ćete posvetiti više pažnje i nežnosti dragoj osobi.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Dosta grešaka moglo bi da vas sačeka ovog dana, posebno vezanih za papirologiju i formalnosti. Zato kontrolišite sve što radite.

Ljubav: Veći deo dana realno je da osetite izražen nemir zbog neke ljubavne dileme. Ma koliko hteli to da prikrijete, najbolje je otvoreno o svemu porazgovarati.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Blizanci

Posao: Ukoliko nešto radite što vam je jako važno, obavezno se konsultujte, potražite savet ili pomoć. Proveravajte sve informacije.

Ljubav: Slobodni, nije preporučljivo da se zalećete sa ulaskom u vezu. Uživajte i pustite da sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Jačajte imunitet, pojačajte unos vitamina.

Rak

Posao: Većina stvari koju započnete će vam ići od ruke. Posao ćete obavljati sa lakoćom i uz dobru podršku saradnika.

Ljubav: Budite fleksibilni i spremni da izađete u susret potrebama vaše drage osobe, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada i virusnih infekcija.

Lav

Posao: Budite oprezni kada su ugovori u pitanju. Bilo bi dobro da ne potpisujete ništa, ali ukoliko morate, neka to bude sa proverenim saradnicima.

Ljubav: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaće više prilika za flert i uživanje u novim poznanstvima, ali ništa što bi vas na prvi pogled privuklo i ozbiljnije zainteresovalo.

Zdravlje: Prilagodite način oblačenja promenljivim meteorološkim prilikama, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Postoji šansa da se neki bitni kontakti obnove i da se krene sa pregovorima. Budite spremni za akciju.

Ljubav: Slobodne Device mogu očekivati poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju. Postoji mogućnost ulaska u tajnu vezu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Vaga

Posao: Angažujte se maksimalno u poslovnim dogovorima i kontaktima. Nećete imati rezultate u istom trenutku, ali ćete sebi prokrčiti put ka cilju.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja u sferi ljubavnih odnosa, za očekivati je da budu znatno iznad proseka. Uživajte.

Zdravlje: Moguće su sitne fizičke povrede.

Škorpija

Posao: Poslovno vam se može otvoriti nešto o čemu već dugo razmišljate, što priželjkujete.

Ljubav: Očekuje vas par vrlo značajnih susreta, dogovora. Nećete možda ni biti svesni kako se neke situacije mogu vrlo lako pokrenuti.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Strelac

Posao: Postoje velike šanse da se aktivirate oko nekih planova i rešenja, ali i da pokrenete dogovore sa poslovnim partnerima na lakši način.

Ljubav: Posvetite se zajedničkim okupljanjima, druženju sa prijateljima ili pak negde zajedno izađite. Budite pozitivni i opušteni.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Postoje velike šanse da se aktivirate oko nekih planova i rešenja, ali i da pokrenete dogovore sa poslovnim partnerima na lakši način.

Ljubav: Posvetite se zajedničkim okupljanjima, druženju sa prijateljima ili pak negde zajedno izađite. Budite pozitivni i opušteni.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vodolija

Posao: Ako radite sa strancima, sada je pravi trenutak da intenzivnije komunicirate, dajete predloge, tražite načine da se ovde aktivirate što više. Samo napred.

Ljubav: Razmislite o zajedničkim akcijama sa voljenom osobom. Potrebno vam je više opuštenijih trenutaka.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Ribe

Posao: Možete da očekujete novu poslovnu ponudu ili dogovor. Uspećete da dobijete neke povoljnosti ili otvorene šanse za napredovanje. Hrabro napred.

Ljubav: Budite strpljivi u ophođenju sa osobom do koje vam je stalo. Ne žurite, ništa nećete postići. Opustite se.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram