Dnevni horoskop za 22.8: Škorpiji jedna osoba krade pažnju

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 22. avgust 2021. godine.

Ovan

Bilo bi dobro da ovaj dan iskoristite za maksimalnu relaksaciju i odmor, jer vas već od početka naredne nedelje očekuje opterećenje poslovnim obavezama. Vrlo dobar dan da tipični Ovnovi razmenjuju pažnju i najfinija osećanja sa voljenom osobom, i tako još više napune energetske baterije, piše Astroputnik.

Bik

Većina Bikova imaće dobar dan da se kroz takozvani aktivan odmor relaksira, ali i obavi lagane pripreme za narednu sedmicu. Uživanje u nedeljnom miru i opuštenoj atmosferi, teško da će išta moći da vam poremeti.

Blizanci

Iako najverovatnije bez konkretnih razloga za nezadovoljstvo, za očekivati je da danas Blizanci pokažu izraženu nervozu i nedostatak takta u komunikaciji. Nije loš dan da prošetate, izađete na neko javno mesto gde je moguće da ostvarite kontakt i finu komunikaciju sa potpuno novom osobom na vašem ljubavnom horizontu.

Rak

Prilično miran i stabilan dan za obavljanje onih najneophodnijih poslova po kući, i eventualno da odvojite malo vremena za pripremni razgovor sa profesionalnim saradnicima. Tokom drugog dana vikenda većina Rakova imaće povećanu želju da nešto bitno objasni dragoj osobi. Može, samo bez forsiranja i nepotrebnog pritiska.

Lav

Za najtipičnije predstavnike znaka Lava danas bi možda nabolje bilo da deluju iz ilegale, i tako izbegnu eventualne stresne situacije. Dan nije povoljan za krupne odluke i poteze, ali svakako jeste prilično korektan za koketiranje, flert ili neko lagano, opušteno delovanje u sferi ljubavi.

Devica

Pridržavajte se svog detaljno isplaniranog plana nedeljnih aktivnosti i nema razloga za brigu. Razmislite i o prihvatanju poziva za rekreativne aktivnosti od strane prijatelja. Niste u svom najboljem elementu, ali to ne znači da se morate prepustiti potpunoj letargiji, pozitivno razmišljanje i osmeh nikada nisu na odmet.

Vaga

Uz dobru organizaciju imate realne šanse da sve zamišljeno danas odradite na sasvim zadovoljavajući način. Ništa bitno novo na vašem ljubavnom horizontu nema u najavi za ovaj dan. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem, potrudite se da to održavate na postojećem nivou.

Škorpija

Ma koliko se trudili danas nećete baš lako sprovesti svoj plan aktivnosti. Umesto forsiranja, možda da se oslonite i prepustite najvažnije konce u ruke osobi od poverenja. Nedavno ostvareno novo poznanstvo uglavnom preokupira vašu pažnju u sferi ljubavi, a danas je vrlo verovatno da uspostavite kontakt sa još jednom veoma interesantom osobom.

Strelac

Zamor materijala zbog velikog profesionalnog angažovanja u prethodnom periodu vidljiv je kod većine Strelčeva, postepeno smanjujte opterećenje i dovoljno se odmorite. Bez obzira na to koliko ste umorni za dešavanja na ljubavnom polju, uvek se pronađe neka rezervna energija.

Jarac

Realtivno miran dan Jarčevi bi mogli da iskoriste za proveru i završetke poneke zaostale obaveze, kako bi što lagodnije dočekali sledeći talas profesionalnog angažovanja. Ne srljajte sa donošenjem bilo kakvih odluka danas, budite strpljivi i pažljivo analizirajte signale koji vam stižu sa druge strane.

Vodolija

Ukoliko imate baš nešto neophodno da završite nema odlaganja, ali ako baš nije toliko urgentno odvojite dovoljno vremena za odmor i punjenje radnih baterija. Makar nekoliko opuštenih trenutaka i vremena posvećenog ljubavnim dešavanjima, mogu doneti Vodolijama danas više pozitivnih stvari i benefita za budući period.

Ribe

Drugi dan vikenda donosi Ribama više situacija nekih iznenadnih i ubrzanih dešavanja, ali i podsetnik da ne ostavljaju poslovne pripreme za poslednji čas. Upravo su lepi događaju u sferi ljubavi potencijalni razlog da se zanesete, i makar na trenutak isključite iz realnih dešavanja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram