Dnevni horoskop za 22. 7: Bikovima jedan detalj kvari dan

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 22. jul 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Posle uspešne i vrlo aktivne radne sedmice Ovnovima će dobro doći jedan mirniji dan, za opuštanje i regenerisanje najvažnijih resursa.

Ljubav: Na momente vas danas mogu hvatati naleti strasti, koju bi bilo lepo usmeriti i pokazati dragoj osobi. Budite taktični jer ne znači da neko čeka samo vas raširenih ruku.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Zadovoljni urađenim i ostvarenim u prethodnom periodu, tipični Bikovi dočekuju prvi dan vikenda dobro raspoloženi za odmor, ali i planiranje novih obaveza.

Ljubav: Generalno pozitivan dan makar malo vam može pokvariti nesporazum i oštra verbalna polemika sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Blizanci

Posao: Veći deo ove subote Blizanci će imati sasvim solidnu radnu energiju da se angažuju na polju nekog hobija.

Ljubav: Jedna ljubavna zavrzlama je iza vas, ali danas vam se pred očima može pojaviti druga, još više komplikovana i nadasve neočekivana problematika.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Rak

Posao: Relativno miran i sa uobičajenom angažovanošću posvećen dan, kućnim obavezama, tako tipičnim za osobe rođene u astrološkom sazvežđu Raka.

Ljubav: Ova subota upozorava vas na par iznenađujućih poteza i reakcija druge strane. Trebaće vam dosta fleksibilnosti i mirnoće.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Lav

Posao: Podelite svoje obaveze na više etapa i prihvatite makar minimalnu pomoć sa strane i sve će biti kako treba.

Ljubav: Iako nije realno da bude baš kapitalna promena, ali neka bitna informacija, najverovatnije nagovestiće nove, lepše mogućnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Nemate dovoljno strpljenja i lako ulazite u poslovne rasprave i konflikte. Okolnosti vam na ovom polju neće biti baš naklonjene.

Ljubav: Vaša nezainteresovanost mogla bi danas da zbuni dragu osobu.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Vaga

Posao: Pred osobama rođenim u znaku Vage nalazi se jedan prosečan dan. Akcenat nije na forsiranju bilo kakvih fizičkih aktivnosti.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, bilo bi dobro da organizujete i predložite neke zajedničke aktivnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije bi danas mogle sebi da dopuste i nešto relaksiranije ponašanje, uz više rekreativnih aktivnosti.

Ljubav: Očekuje Vas povoljan dan za komunikaciju sa osobom koja vam je emotivno bitna. Potrudite se da ga iskoristite na najbolji mogući način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Zahvaljujući ranije uspešno odrađenim poslovima, Strelce danas očekuje par lepih satisfakcija.

Ljubav: Ukoliko želite makar sličnu pozitivnu informaciju u sferi ljubavi, tokom ove subote biće neophodno da se prvenstveno vi prilagođavate potrebama druge strane.

Zdravlje: Osetljivost grla i pluća.

Jarac

Posao: Za tipične Jarčeve ova subota bi trebalo da bude rutinski dan sa visokim procentom realizacije unapred zacrtanih obaveza i aktivnosti.

Ljubav: Na polju ljubavi stvari idu svojim tokom, koji danas teško možete kontrolisati, makar ne onako kako bi vama odgovaralo.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova.

Vodolija

Posao: Planovi su jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Suočavanje sa ovakvim epilogom u nekoliko situacija danas očekuje Vodolije.

Ljubav: Među novim vestima trebalo bi bar jedna da vas prijatno iznenadi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Praktično sve što su isplanirale za prvi dan vikenda Ribe bi mogle da realizuju, ali uz dosta kašnjenja i otežavajućih okolnosti.

Ljubav: Manji ili veći problemi na polju ljubavi tokom ove subote mogu isplivati na površinu, pa ostaje da se uhvatite ukoštac sa njima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram