Dnevni horoskop za 22.6: Pred Ovnom vrlo turbulentan dan

dnevni horoskop
Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za utorak 22. jun 2021. godine.

Ovan

Posao: I ovog utorka bi Ovnovi mogli da se suoče sa povećanim obimom posla, ali i izvesnim padom energije. Dajte sve od sebe, ali se potrudite da se ne preforsirate.

Ljubav: Turbulentan dan u najavi biste mogli da očekujete i na ljubavnom planu. Nećete imati mnogo strpljenja za razna objašnjenja i postupke. Potrudite se da ne reagujete burno.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Izvesne promene na polju realizacije poslovnih aktivnosti već su počele, pa bi Bikovi trebalo malo da ubrzaju tempo kako bi uhvatili ritam.

Ljubav: Još jedan potencijalno vrlo lep dan mogli biste da očekujete na ljubavnom planu. Uživajte.

Zdravlje: Odlično, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Prihvatite stvari i okolnosti kakve trenutno jesu i bez velikih očekivanja radite na pre svega na završavanju onih neodložnih zadataka. Budite strpljivi.

Ljubav: Spas od napornog dana mogli biste pronaći u društvu voljene osobe, pa nije loše negde izaći i provesti lepe trenutke u opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Rak

Posao: I ovaj dan donosi vam dosta obaveza, pa bi trebalo da poradite na malo boljoj organizaciji ili eventualno zatražite pomoć.

Ljubav: Trebalo bi da uživate u naklonosti i pažnji koju vam poklanja voljena osoba. Uzvratite na adekvatan način.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Dosta oscilacija u segmentu posla mogu očekivati Lavovi i ovog utorka. Mnogo toga sa strane utiče na vas, što vam može doneti smetnje u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima.

Ljubav: Osećaj skučenosti i kao da vam ništa ne ide od ruke mogao bi da vas prati ovog dana. Nije povoljan dan za neke konkretnije ljubavne poteze.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Potrudite se da završite sa onim obavezama koje zavise od vas, bilo da su u pitanju papirologija, dogovori ili prenošenje informacija.

Ljubav: Bavite se svojim odnosom, jačajte ga, razgovarajte i provodite što više vremena u zajedničkim aktivnostima. Budite jedno drugom stalna podrška i motivacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Nove mogućnosti se otvaraju i vi se u ovom trenutku namećete na najbolji mogući način. Samo napred.

Ljubav: Potrudite se da priredite neko lepo iznenađenje dragoj osobi i biće vam višestruko uzvraćeno. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Škorpije bi mogle napraviti neke dobre dogovore, naročito sa proverenim poslovnim partnerima ili pak inostranim saradnicima.

Ljubav: Potrudite se da budete iskreni i otvoreni prema drugoj strani. Samo tako ćete rešiti sitne dileme koje vas mogu opterećivati.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Iako bi odnosi sa saradnicima mogli biti malo nedefinisani, pokušajte da pronađete neko rešenje ili dogovor.

Ljubav: Ma koliko pokušavali da izbegnete neke teme i razgovore, opet će vam se nametati sa druge strane i zahtevati jasne odgovore. Probleme morate rešavati zajednički.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Sve ono što ste planirali i želeli da pokrenete i što zavisi direktno od vas biće i uspešno realizovano. Mogu vas, doduše, malo usporavati saradnici.

Ljubav: Sve zavisi od toga kako ćete reagovati i kako ćete se postaviti prema zahtevima i promenljivom raspoloženju voljene osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Nemojte sebi praviti problem tamo gde ga nema. Rezultat će biti gubitak vremena.

Ljubav: Ništa posebno novo na vašem ljubavnom horizontu. Trebalo bi da vas očekuje uglavnom standardna ljubavna atmosfera. Slobodne Vodolije bi morale malo više da se aktiviraju ukoliko žele da osvoje novu simpatiju.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Ribe

Posao: Odličan radni dan očekuje Ribe i ovog utorka. Ono što je bitno je da postoje osobe koje vas podržavaju i pomažu vam u svakoj situaciji.

Ljubav: Nemojte dozvoliti uplitanje osoba sa strane u vaše partnerske odnose, ma koliko bile iskrene i prijateljske njihove namere.

Zdravlje: Pažljivo rukujte sa oštrim predmetima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram