Dnevni horoskop za 22.3: Ovnove očekuje zanimljivo poznanstvo

Foto: Credit line: B4859 / Avalon / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 22. mart 2023. godine.

Ovan

Posao: Odličan dan na polju bezmalo svih poslovnih aktivnosti očekuje Ovnove, gde je realno da se istaknu na liderskim pozicijama.

Ljubav: Novo poznanstvo na pomolu moglo bi da se za vrlo kratko vreme pretvori u pravu strastvenu romansu. Nije vreme za velike planove već da se prepustite toku dešavanja i uživate u tome.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Bik

Posao: Odličan dan je pred Bikovima što se posla tiče. Imate podršku nadređenih i možete pokrenuti neke nove poslovne poteze, dogovore.

Ljubav: Od vas se očekuje da budete aktivni i posvetite se sa više truda vašoj dragoj osobi, moglo bi višestruko da vam se isplati. Potrudite se da uvedete neke pozitivne promene i novine u vaš odnos, prijaće vam.

Zdravlje: Opterećenost donjeg dela nogu, kolena.

Blizanci

Posao: Većinu zamisli Blizanci bi trebalo bez većih problema da sprovedu u delo tokom ove srede. Ipak nemojte se ponašati bahato i rasipati dragocenu energiju, posebno na neke nebitne posliće uz glavni poslovni pravac.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vam se provlače kroz život repovi ljubavne prošlosti koji samo mogu podsticati loše raspoloženje, vreme je da okrenete drugi list.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Odličan dan u najavi očekuje većinu Rakova, da se bez problema izbore sa svim zacrtanim obavezama.

Ljubav: Lepo bi bilo kada biste deo energije preusmerili i posvetili dragoj osobi. Ne dozvolite da se monotonija uvuče u vaš odnos.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Lav

Posao: Stabilan i kontinuiran dotok radne energije daje odličnu osnovu za uspešno savladavanje svih prepreka, ali pod jednim uslovom – neophodnog adekvatnog prilagođavanja najbližem poslovnom okruženju.

Ljubav: Pričuvajte se ogovaranja i koketiranja na više strana, žustre reakcije doći će kao logična posledica, bilo zbog neispunjenih obećanja ili zbog ljubomornih sumnji.

Zdravlje: Vodite računa o odmoru i kvalitetnom snu.

Devica

Posao: Uz dobru organizaciju, podrazumeva se i adekvatnu podelu odgovornosti, imate vrlo realne šanse da bezmalo sve završite na vreme i na zadovoljavajući način.

Ljubav: Moguće iznenadno novo poznanstvo moglo bi da vas zaintrigira više nego što očekujete. Uživajte u prijatnom susretu.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Vaga

Posao: Možda se pojedini iz poslovnog okruženja okrenu drugačijem načinu funkcionisanja, ali vi pratite svoj kurs koji ste zacrtali na samom početku priče.

Ljubav: Pazite se ljubomore, sukoba sa umišljenim ili stvarnim suparnicama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Bitno je naglasiti da ne pokrećete i forsirate vi priče i ne budite vi inicijator bilo čega, a posebno ne dajete vremenske rokove, već date sebi dovoljno vremena da o svemu pre svega dovoljno razmislite i odlučite u kom pravcu želite da nastavite dalje.

Ljubav: Doza strpljenja trebaće vam na polju ljubavnih relacija, gde bi trebalo da se pozabavite peglanjem situacije i ispravljanjem propusta.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Strelac

Posao: Novih ideja ima i biće, mada za neke nije najbolje vreme da se guraju na silu, najverovatnije zbog nekih još nedefinisanih detalja.

Ljubav: Prilike za nova poznanstva i neobavezna ćaskanja ne bi trebalo da nedostaju tokom ovog dana većini pripadnika ovog sazvežđa.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Nove ideje i pretočite u neku priču vašim nadređenima, svi su izgledi da će vam dati vetar u leđa kada su inovacije u poslu u pitanju.

Ljubav: Ako ste zadovoljni postojećim stanjem svog ljubavnog života onda nemate razloga za veliku brigu, ali ako ste namerili da preuredite delove odnosa prema voljenoj osobi, biće veoma važno da ne pokažete klasične znake tvrdoglavosti i isključivosti

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Nema razloga za zabrinutost kada je posao u pitanju kod većine Vodolija. Potrudite se da maksimalno fokusirate na najbitnije stvari, radite u kontinuitetu, a i pomoć prijateljski nastrojenih saradnika neće izostati.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, malo više ste pasivni ovih dana.

Zdravlje: Osećaj umora, iscrpljenosti.

Ribe

Posao: Čuvajte se kritičkih tonova osoba koje vam nisu naklonjene i bitnim ljudima pokušajte da objasnite svoje namere i postupke.

Ljubav: Budite realniji u svojim očekivanjima, samo tako ćete izbeći veća razočarenja.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, prenosi astroputnik.com.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram