Dnevni horoskop za 22. 11: Pred Devicom težak dan

horoskop
Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 22. novembar 2020.

Ovan

Biće ovo lep dan za ljubavne kontakte i zabavu uopšte. Prija vam bavljenje raznovrsnim sportskim aktivnostima kao bilo koji vid fizičkog angažovanja. Za sada ne bi bilo loše da se malo okrenete razonodi ili bilo čemu što će vas opustiti i oraspoložiti. U poslednje vreme ste suviše napeti, što se odrazilo na sve vaše odnose, pišu na sajtu Astrofon21.

Bik

Verovatno ćete dan provesti u druženju sa porodicom. I dalje vam se po glavi vrzmaju različite dobitne kombinacije, pa biste mogli da pokušate sa nekom od igara na sreću. Ukoliko juče niste ostvarili dobitak, današnji dan vam je takođe povoljan. Ako planirate da kontaktirate drage prijatelje, danas je pravo vreme za to.

Blizanci

Vraćate se u svoj element i već počinjete da se osećate pomalo bolje, aktivniji ste i u neku ruku vedriji nego što ste to bili prethodnog dana. Za sada vam je potrebno da se okrente onome u čemu ste dobri, a to je bilo koji vid komunikacije sa vama dragim ljudima, kako iz privatnog, tako i iz poslovnog okruženja.

Rak

Vi danas očekujete novac i to je ono što vas trenutno najviše zanima. Za sada ste se posvetili nekom vidu posla koji bi trebalo da vam na duže osigura izvesnu dobit. Ukoliko svoje ne budete tražili, ne očekujte ni da ćete dobiti ono što vam po svim pravima pripada, zvezdana je poruka upućena vama. Mudro iskoristite svoje sposobnosti.

Pročitajte još:

Lav

Vi ste danas veoma osetljivi na emocije svih vama dragih ljudi, pa ćete se, ukoliko se ispostavi da im nešto nije pravo ili ih tišti, posvetiti tome da ih utešite i da budete onaj ko deli pravdu. Vaša velikodušna priroda će danas doći do punog izražaja. Pazite da svima koji su oko vas danas bude prijatno i da se osete voljenim i zaštićenim.

Devica

Neki pripadnici ovog znaka danas dolaze do zanimljivih informacija putem jednog prijatelja. Trebalo bi da sve što saznate i zadržite za sebe jer u suprotnom možete očekivati neugodnosti, kako u prijateljstvu, tako i na planu na koji se sama informacija odnosi. Vaš vladar Merkur je u retrogradnom hodu, pa očekujte poteškoće.

Vaga

Vage će danas da se okrenu nekim drugim stvarima koje će ovaj put biti sasvim suprotne dosadašnjim aktivnostima poslovnog tipa. Želite da se odmorite od svih ozbiljnijih angažmana i da se malo posvetite druženju i prijateljima koje ste nakratko stavili u drugi plan. Danas je dan za njih.

Škorpija

Vi ćete se danas upustiti u poslovne kombinacije koje će vam dati mogućnost da se dokažete i kod svojih pretpostavljenih, kao i kod poslovnih saradnika. Imate mnoštvo zanimljivih kreativnih ideja koje ste spremni da plasirate na poslovnom planu kako biste sebi obezbedili bolji plasman u obasti za koju ste zaduženi.

Strelac

Vuče vas daljina i uopšte putovanja koje nameravate da ostvarite u bližoj ili daljoj budućnosti. Za sada ste onemogućeni used mnoštva poslovnih obaveza, kao i onih privatnih, da se upustite u takav vid aktivnosti. Uopšte, bilo kakav pomen slobodnih dana sada bi bio krajnje nepoželjan jer ste preko glave u obavezama.

Jarac

Zapadate u sumorno raspoloženje, što je samo odraz vaše čežnje za partnerom, kog iz nekog razloga ne viđate onoliko koliko vam je to potrebno. Danas ste podložni uticaju setnih raspoloženja, koja boje i vaše aktivnosti tokom dana na svim planovima, pa i na onom poslovnom. Ne očajavajte, imaćete dovoljno vremena jedno za drugo.

Vodolija

Odnos s partnerom ponovo dobija na značaju i na neki način se vraća u normalu. Ukoliko ste imali bilo kakav sukob s njim, sada ćete to izgladiti i ponovo se osećate srećno i zadovoljno odnosom u kom ste. Imajte na umu da je i ova sreća kratkog daha, te da će vam kasnije biti potrebno više strpljenja i volje da sve bude kako ste zamislili.

Ribe

Poslovne aktivnosti vam ne daju mira, danas ste odlučili da se date na posao da biste naredne dane mogli da provedete u nešto opuštenijem raspoloženju. Potrebno vam je samo malo više discipline i sve što imate odradićete na vreme. Jedini problem je što ste skloni izbegavanju većeg broja poslova, što vam se sada obija o glavu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram