Dnevni horoskop za 22. 10: Kod Raka sevaju ljubavne varnice

dnevni horoskop
Foto: Cineliz / Allpix Press / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 22. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Bez nekih značajnijih preokreta u odnosu na prethodni dan za većinu tipičnih Ovnova. Očekujte nešto usporeniji tempo od onog na koji ste navikli, ali uspešno sve privodite kraju.

Ljubav: Sve ide svojim ustaljenim tokom na vašem ljubavnom planu, pa se ne očekuje da bilo šta menjate, već uživate.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla.

Bik

Posao: Mirna i stabilna poslovna situacija očekuje Bikove tokom ovog petka tako da sve započete obaveze realizuju uspešno i na vreme.

Ljubav: Razloge za zadovoljstvo možete očekivati i na ljubavnom planu, i to u vidu prijatnog iznenađenja od drage osobe. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Povoljne su okolnosti da se pozabavite učvršćivanjem postojeće pozicije i eventualno predstavljanje nekih novih ideja od kojih biste prvenstveno vi mogli da imate određene benefite.

Ljubav: Potencijalno pozitivan dan je za bar jedno novo lepo poznanstvo na vašem ljubavnom horizontu. Izlazite, družite se, budite dobro raspoloženi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Za sve što budete radili očekujte izvesnu podršku i naklonjenost od najbližih saradnika, tako da možete opušteno privesti kraju sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Sjajan dan za druženje, provod, izlazak sa prijateljima nikako ne bi trebalo da propustite. Opustite se i uživajte u prijatnoj atmosferi, a nije isključena ni da sevne koja ljubavna varnica.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: I poslednjeg radnog dana Lavovima mogu iskrsnuti neke obaveze koje bi trebalo bez odlaganja završiti. Ne žurite i pažljivo čitajte ukoliko nešto potpisujete.

Ljubav: Od vas se nikako ne očekuje da budete pasivni na ljubavnom planu ukoliko želite da neke stvari pokrenete nabolje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Iako ovo nije period za kapitalne ciljeve i grandiozne planove, mnogo je pogodniji za par skromnijih, pa evo prilike da neki od njih pokrenete.

Ljubav: Razloge za zadovoljstvo možete očekivati i u vidu prijatnog iznenađenja od drage osobe.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vaga

Posao: Racionalno se postavite prema poslovnim obavezama. Ako nešto i ostane nezavršeno, nemojte to doživljavati kao tragediju. Vreme radi za vas.

Ljubav: Neke stvari iz prošlosti mogle bi da vas okupiraju na ljubavnom polju. Potrudite se da raščistite dileme koje vas muče.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Solidna završnica ove radne nedelje je pred većinom Škorpija – da bez većih poteškoća realizuju svoje zacrtane zadatke.

Ljubav: Imate sve predispozicije za bar jednu konkretnu osvajačku ljubavnu akciju, podrazumeva se, ukoliko ste raspoloženi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuća zdravstvena slika.

Strelac

Posao: Iako vas i danas mogu razne stvari kočiti, nema razloga za zabrinutost. Uspećete sve da završite onako kako ste zamislili, doduše, uz malo više uloženog truda i energije.

Ljubav: Ukoliko vas poslovne obaveze ne opterete previše, mogli biste izvesno vreme posvetiti razgovoru sa dragom osobom vezano za neke buduće ljubavne planove.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: I danas biste mogli da budete u centru pažnje kada su u pitanju neke nove poslovne ponude ili vidovi saradnje sa nekim od ranijih poslovnih partnera. Verujte u sebe i hrabro napred.

Ljubav: Imaćete pogodnu priliku da uživate u opuštenosti i flertu, što i nije loša najava za neku buduću ljubavnu priču, naravno, ukoliko vam je to u interesu.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Svi važni parametri za uspešno obavljanje profesionalnih zadataka trebalo bi da budu naklonjeni Vodolijama i tokom ovog petka. Potrudite se da racionalnije koristite radnu energiju.

Ljubav: Bez nekih većih kapitalnih promena na vašem ljubavnom polju tokom ovog dana, što će vam verovatno i odgovarati.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Potrudite se da korigujete neke organizacijske parametre kako biste izbegli suvišno trošenje radne energije, što ne bi trebalo da vam predstavlja veći problem.

Ljubav: Pozitivan dan vas očekuje i na ljubavnom planu, ukoliko ste naumili da preduzmete inicijativu i posvetite izvesne romantične trenutke dragoj osobi.

Zdravlje: Hranite se zdravo, jačajte imunitet.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Fatamorgana