Dnevni horoskop za 22. 1: Vage da se naoružaju strpljenjem

dnevni horoskop
Foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za 22. januar 2021. godine.

Ovan

Posao: Većina tipičnih predstavnika Ovnova završiće radnu sedmicu u skladu sa prethodnim danima – mnogo volje i angažovanja, a rezultati u granicama proseka.

Ljubav: Dan pred vikend istovremeno donosi pojačanu dozu nestrpljenja, ali i nagoveštaj potencijalno veoma lepih stvari koje vas čekaju u bliskoj budućnosti na ljubavnom planu.

Zdravlje: Nervoza vam može zadavati prolaznu glavobolju, pišu na sajtu Astroputnik.

Bik

Posao: Za kraj radne sedmice većinu Bikova očekuje još jedan udarnički dan. Bez obzira na sve obaveze i napore, svi su izgledi da dan okončate veoma uspešno.

Ljubav: Nema nagoveštaja za neku novu senzaciju, ali ni za veće talasanje postojećeg mirnog ljubavnog mora.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Nije loš dan za svođenje poslovnih računa, kako na ličnom planu, tako i u međukolegijalnim relacijama, naročito ako imate izražene profesionalne oponente.

Ljubav: Zatišje koje trenutno vlada na emotivno-ljubavnom horizontu možete iskoristiti da se odmorite i što bolje pripremite za period znatno povoljnijih mogućnosti i dešavanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Odličan dan da efektno poentirate i stavite tačku na uspešnu radnu sedmicu. Ako završite sve obaveze ranije, pokretanje novih ideja ostavite za naredne dane.

Ljubav: Jedan od boljih načina da eventualni višak slobodnog vremena adekvatno potrošite jeste ulaganje u ljubav, odnosno posvećenost zajedničkim aktivnostima.

Zdravlje: Uglavnom stabilan presek zdravstvenog stanja.

Lav

Posao: Više ste očekivali i objektivno mogli ste da budete znatno efikasniji prethodnih dana na polju profesionalnog dokazivanja, ali šta je tu je situacija će se popraviti u narednom periodu.

Ljubav: Najverovatnije bez nekih konkretnih događanja na vašem ljubavnom planu tokom ovog petka, ali nekoliko predloga trebalo bi da najavi uzbudljiv vikend.

Zdravlje: Nemojte preterivati u omiljenoj hrani i pićima.

Pročitajte još:

Devica

Posao: Po pitanju rezultata solidan radni dan za Device, ali bi mogao da bude na bitno višem nivou ukoliko sklopite bar jedan kvalitetan dogovor za naredni period.

Ljubav: Astrološke okolnosti nisu loše i imate realne šanse da dan izgurate bez većih ljubavnih trzavica. Nemojte se samo uspavati.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Vaga

Posao: Dobar radni dan, možda čak i nešto bolji od ličnih ambicija, očekuje osobe rođene u znaku Vage. Uz vaše veliko zalaganje i trud sledi uspešno privođenje kraju svih zacrtanih obaveza.

Ljubav: Ako vam misli o nekoj osobi golicaju maštu, pokušajte da proverite ima li makar sličnih povratnih vibracija. Veoma je važno da budete suptilni i dodatno naoružani strpljenjem.

Zdravlje: Hronične tegobe mogu vam zadavati manje zdravstvene probleme.

Škorpija

Posao: Sve profesionalne obaveze a biće ih dosta većina Škorpija uspeće danas da završi uspešno i na vreme.

Ljubav: Ako vam nešto može ulepšati završetak dana, onda je to eventualni prijatan susret pomešan sa velikom dozom simpatija prema osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Poslednji radni dan u sedmici većina Strelčeva dočekuje poprilično izmorena kako mentalno tako i fizički. Pozabavite se planiranjem odmora za vikend.

Ljubav: Ne bi bilo loše da se posvetite pomalo zapostavljenoj ljubavnoj sferi, i tako popravite raspoloženje.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa cirkulacijom.

Jarac

Posao: Razne kontrole i provere ispravnosti urađenog mogle bi ovog petka dosta vremena da oduzmu revnosnim i vrednim Jarčevima. Ostatak slobodnog vremena mogli biste da posvetite omiljenom hobiju.

Ljubav: Sve ljubavne aktivnosti mogle bi vam danas biti usmerene ka osobi koju ste nedavno upoznali, i koja vas veoma privlači, pa ukoliko vam je u interesu bliže upoznavanje krenite napred u osvajanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što ste planirali i započeli u prethodnom periodu na profesionalnom planu, trebalo bi na kraju radne sedmice da konstatujete kao uspešno obavljeno. Nije isključeno da vam danas iskrsnu i neke porodične obaveze ili aktivnosti aktivnosti vezane za kuću.

Ljubav: Pozabavite se aktuelnim problemima i pokušajte da date konstruktivan doprinos u prevazilaženju istih.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla.

Ribe

Posao: Radni dan bi mogao da dobije prelaznu ocenu ukoliko uspete da iskontrolišete ishitrene reakcije, zbog toga što više važnih faktora po krajnji rezultat nije pod vašom kontrolom.

Ljubav: Danas je nekako bolje da inicijativu prepustite drugoj strani, a vi pokušate da se opustite i uživate.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram