Tri najvernija horoskopska znaka

horoskop vernost
Foto: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pojedini znakovi Zodijaka cene vernost i ona im je u vezi važnija od bilo čega drugog. Oprezno upoznaju svoje partnere pre nego što se vežu, pa kad definišu vezu, misle ozbiljno i tu za njih nema mesta neveri.

Sudeći prema zvezdama, ovo su tri najvernija horoskopska znaka.

Rak

Varanje je suprotno svemu onome za šta se Rak zalaže, što ga čini jednim od najvernijih znakova u Zodijaku. Njim vlada Mesec, nebesko telo povezano s osećanjima, pa je Rak posebno osetljiv na slamanje srca, pišu na sajtu Index.hr.

Kao rezultat toga, polako se otvara novim partnerima i ima tendenciju da testira i proveri nekoga pre nego što bude spreman uopšte da razmisli o tome da ga pusti u svoj život. Rak želi sigurnost i nepokolebljivog partnera za vezu. Ako izneverite Raka, on neće varati, ali vrlo brzo ćete osetiti hladnoću koju ovaj znak i te kako zna da pokaže.

Pročitajte još:

Škorpija

Kao i Rak, i Škorpija štiti svoje meko srce tvrdim, spoljašnjim oklopom. Za Škorpiju je poverenje neophodno, ali ga treba zaraditi. Po prirodi je tajanstvena, a jednom kada je sigurna u odanost i vernost svog partnera, Škorpija je sve što možete poželeti. Ipak, bez obzira na to koliko je posvećena, to može brzo da se promeni ako se oseti izdanom. Ovaj znak veruje u karmu, pa ako ste neverni, postoji velika šansa da će Škorpija brzo vratiti istom merom.

Jarac

Jarac od svih znakova u horoskopu najozbiljnije shvata predanost. To je zato što se njegova vladajuća planeta Saturn sastoji od strukture i zakona. Dakle, kad daje reč, misli to do srži. Ovaj znak zauzima i tradicionalniji pogled na veze, pa kad se jednom odluči za vezu, onda ide do kraja. Jarac je vrlo selektivan u vezi s tim kome daje svoje srce (i možda još važnije, svoje vreme). Traži partnera koji mu život čini lepšim i boljim i pomaže mu da postigne zacrtane ciljeve, a pronalaženje pravog partnera može da predstavlja izazov. Kad pronađe tu osobu, neće je nikad izneveriti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram