Dnevni horoskop za 22.1: Ribama povoljan dan za koketiranje

Penelope kruz
Ribama posebno povoljan dan za koketiranje, Foto: Balewa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 22. jauar 2022. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Bez obzira što je prvi dan vikenda, od većine osoba rođenih u znaku Ovna očekuje se da budu aktivne i završe neke vrlo važne zaostale obaveze.

Ljubav: Pred vama je prosečan dan u sferi ljubavi. Dajte svoj doprinos da ne bude dosadno.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Planirane aktivnosti za ovu subotu tipični predstavnici astrološkog znaka Bika trebalo bi uspešno da privedu kraju, ali uz određene promene prvobitnih planova.

Ljubav: Ovaj dan donosi izuzetno povoljnu astrološku klimu da prvenstveno uživate u postojećim partnerskim odnosima, ali i da doživite bar jedno prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Iako je realno očekivati da vam se dosta novih ideja vrzma po glavi, ne srljajte, ovaj dan iskoristite da napravite pre svega dobar plan.

Ljubav: Manji ili veći problemi i neraščišćene stvari iz dela vašeg ljubavnog života, danas mogu isplivati na površinu i dobro vas zabrinuti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Prvi dan vikenda većini Rakova donosi solidne aspekte za uspešno obavljanje redovnih obaveza, ali i da krupnije planove ostave za kasnije.

Ljubav: Kućna atmosfera i što više vremene provedenog sa dragom osobom trebalo bi da vam maksimalno godi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Najtipičniji predstavnici Lavova danas će imati odlične uslove da konkretizuju ideje i planove za profesionalne obaveze u narednom periodu.

Ljubav: Ako neko može da vam pomogne u nameri da razvedrite sivkaste tonove u vašoj glavi, onda je to draga osoba, koja inače duži period pokušava da vam se približi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, osetljivost grla.

Devica

Posao: Za osobe rođene u znaku Device danas u najavi nema posebno loših aspekata za radne aktivnosti, mada nije preporučljivo da dajete previše obećanja.

Ljubav: Povoljne su okolnosti za uspostavljanje kontakta sa bar jednom novom interesantnom osobom na vašem ljubavnom polju.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Ove subote većina Vaga imaće odlične predispozicije da se posvete kreativnim aktivnostima i uživaju u svojim umećima.

Ljubav: Ukoliko imate srodnu dušu po pitanju kreativnosti, onda bi danas mogli na sjajan način da spojite lepo i korisno i uživate.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Bez obzira na preko potreban odmor, od Škorpija je i danas je realno očekivati da budu veoma aktivne i produktivne.

Ljubav: Klima na vašem ljubavnom nebu nije loša, ali bez dobre organizacije i konkretnih poteza nema bitnijih promena.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Većina Strelčeva ne bi danas trebalo da žuri kako eventualno ne bi preskočili neke važne detalje.

Ljubav: Ova subota može doneti bar jednu povoljnu situaciju da razmislite i detaljnije proanalizirate ljubavne signale koji dolaze od osobe iz poslovnog okruženja.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Vrlo korektan dan da tipični Jarčevi odrade ranije isplanirano i dogovoreno, razloge za nervozu mogu doneti neočekivano nametnute obaveze.

Ljubav: Ovaj dan nije najpovoljniji da mnogo analizirate i tražite odgovore na najsitnija pitanja partnerskog odnosa. Okrenite se budućnosti.

Zdravlje: Osim nervoze nema bitnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Odličan dan nalazi se pred osobama rođenim u astrološkom znaku Vodolije, da obave više poslovnih razgovora i pripreme teren za sledeći profesionalni ciklus.

Ljubav: Preokupiranost poslovnim idejama naravno da ne znači i potpuno ravnu liniju u sferi ljubavi, potrudite da nečim lepim iznenadite osobu koju volite.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Ribe

Posao: Psihofizičke predispozicije većine Riba danas su na nivou ispod proseka, što će se svakako odraziti i na ishod onoga što danas budete radili.

Ljubav: Po pitanju ljubavnih dešavanja imaćete znatno povoljnije okolnosti, ako ništa drugo makar za neobaveznu priču i malo koketiranja.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

***

Bonus video: Verovanja kod našeg naroda

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram