Dnevni horoskop za 21. april: Lav na novom ljubavnom početku, Strelac ima sjajnu poslovnu priliku

dnevni horoskop
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 21. april 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Većina Ovnova već je spremna za novu radnu sedmicu, pa ovaj dan prvenstveno iskoristite za odmor ili neki drugi vid opuštanja koji vam prija.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje sa zajedničkim dragim prijateljima ili pak organizujte neki izlazak. Prijaće vam društvo pozitivnih ljudi.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Danas bi bilo dobro da smanjite fizičke aktivnosti i posvetite se kvalitetnom odmoru i pripremama za nove radne pobede.

Ljubav: Previše opuštenosti i prepuštanja da stvari idu svojim tokom nije najbolje rešenje. Razmislite o direktnijoj inicijativi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Drugi dan vikenda donosi potencijalno opuštenu klimu za tipične Blizance. Iskoristite dan za neku rekreativnu aktivnost, šetnju ili druženje.

Ljubav: Određeni zaključci u sferi ljubavi nameću se sami, kao logična posledica preispitivanja i svođenja računa u prethodnih nekoliko dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Tokom ove nedelje Rakovi bi mogli da pokažu neočekivano visok nivo energije i dobar oporavak od prethodnih obaveza. Malo više opuštanja neće vam škoditi.

Ljubav: Nema naznaka bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu. Kao da ste se uspavali.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Za drugi dan vikenda većina Lavova može očekivati razvoj događaja uglavnom u granicama planiranog.

Ljubav: Višak vremena i energije mogli biste da usmerite na polje ljubavnih odnosa. Tu se danas mogu nagovestiti novi počeci.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Vrlo dobar dan nalazi se pred Devicama. Može vas očekivati potvrda nekog dogovora odranije oko dugoročnijeg poslovnog aranžmana.

Ljubav: Iako nije realno da bude baš velikih promena, bar jedan bitan razgovor u sferi ljubavi najverovatnije nagovestiće nove i lepše mogućnosti.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vaga

Posao: Tipične Vage danas očekuje prilično mirna atmosfera i dobra osnova da bez nekih prepreka obave sve što su za danas zacrtale.

Ljubav: Ovo nije loš dan da obavite makar jedan bitan razgovor sa osobom koja se nedavno pojavila na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Ovaj dan za najtipičnije Škorpije mogao bi da bude malo naporan, pre svega, zbog nekih neodložnih obaveza.

Ljubav: Budite direktni i iskreno saopštite osobi koja vam se dopada svoje namere. Nema razloga za uzdržanost.

Zdravlje: Pažljivo rukujte oštrim predmetima.

Strelac

Posao: Drugi dan vikenda Strelcima donosi veoma interesantne mogućnosti prilikom susreta sa potpuno novim osobama, zainteresovanim za poslovnu saradnju.

Ljubav: Tokom ove nedelje realno je da vas prijatno iznenadi osoba koju ste nedavno upoznali. Proverite osnovne podatke, pre svega o zauzetosti te osobe.

Zdravlje: Osim slabije cirkulacije, nema drugih upozorenja.

Jarac

Posao: Pred tipičnim Jarčevima nalazi se jedan solidan i uglavnom opušten dan, bez nagoveštaja bilo kakvih iznenađenja.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju ljubavi, tu su itekako moguća veća talasanja. Budite pripravni, kako bi adekvatno reagovali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Veći deo drugog dana vikenda kod tipičnih Vodolija mogao bi da protekne u znaku kombinovanja i analiziranja najavljenih promena na poslovnom planu.

Ljubav: Procesi određenih promena na bolje na polju emotivno ljubavnih relacija već su vidljivi. Iskoristite ovaj dan i uživajte.

Zdravlje: Moguća prehlada.

Ribe

Posao: Za najtipičnije predstavnike Riba ova nedelja donosi nekoliko potencijalno zanimljivih poslovnih razgovora, u vezi buduće profesionalne saradnje.

Ljubav: Nemojte previše razmišljati o budućnosti u sferi ljubavi. Danas je najvažnije da se posvetite i uživate u datom trenutku.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram