Datum vašeg rođenja govori koji ste skriveni talenat dobili na dar – možda ga još niste ni svesni

mariia petrovicheva / Alamy / Alamy / Profimedia

Neki veruju u astrologiju, tarot ili numerologiju, neki ne. Međutim, svako od nas nosi jedinstven broj prema datumu rođenja, koji, kako kažu, određuje našu moć.

Postoji devet jednocifrenih sudbinskih brojeva. Ovaj broj govori ko smo i šta možemo očekivati od života. Sudbinski broj se dobija sabiranjem dana, meseca i godine rođenja.

Kada pronađete vaš, pogledajte i njegovo značenje:

1. Mađioničar

Ovo je broj stvaranja. Oni koji su rođeni pod ovim uticajem imaju jaku moć ubeđivanja. Međutim, ne bi trebalo da manipulišete drugima.

2. Empata

Vi ste osetljiva i saosećajna osoba. Vaše srce je vaš dar i trebalo bi da ga koristite da rasteretite druge, ali i da regenerišete svoju energiju.

3. Trostruki mesec

Vi ste instrument Boga i Boginja i u sebi imate sile razaranja i stvaranja. Pazite šta želite jer vaše želje i misli mogu brzo postati stvarne.

4. Elementalista

Vaš broj je povezan sa četiri elementa Zemlje. Imate ravnotežu u sebi i veoma snažan i racionalan um. Odbijate negativnu energiju.

5. Spiritualista

Broj 5 označava peti element i taj duh. Rođeni pod ovim brojem su u kontaktu sa duhovnim carstvom i predstavljaju savršene spiritualiste.

6. Solarni šegrt

Solarni šegrt znači sunce i sve ono što dolazi iz određenog izvora svetlosti. Vi ste iscelitelj i takođe vođa, ali takođe morate da preuzmete odgovornost i da budete veoma odgovorni. Velika moć dolazi sa velikom odgovornošću. Naučite kako da iskoristite svoj dar na etički način.

7. Lunarni šegrt

Ovaj broj je simbol meseca i magije koja dolazi od njega. Vaš dar je da je vaša intuicija veoma jaka. Morate verovati svojoj intuiciji, pa čak i svojim vizijama.

8. Tradicionalni manipulator

Ovaj broj predstavlja onog sa velikim moćima, onog koji može svima da manipuliše i može tačno da zna šta je ispravno, a šta pogrešno.

9. Astralni projektor

Krajnji broj označava konvergenciju svega što je pomenuto. Ona služi i kao prag na kome se sve završava i kao polazna tačka za nove početke. To je tačka sa koje posmatrate svet jedinstveno. Vaša magična sposobnost leži u vašoj umetničkoj i kreativnoj suštini, omogućavajući vam da sagledate situacije iz zadivljujuće i prepoznatljive perspektive, i tako posedujete moć lečenja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram