Dnevni horoskop za 21. 3: Rak komplikuje ljubavnu situaciju

dnevni horoskop
Foto: Weinstein CompanyColl / Everett / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za nedelju 21. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: I tokom ovog drugog dana tipične Ovnove bi mogli da očekuju neki važni pozivi i dogovori sa bližim saradnicima. Ipak, ne bi bilo loše da ostavite malo vremena za bar kratkotrajni predah i odmor.

Ljubav: Potrudite se da vam deo fokusa bude i na ljubavnoj sferi kako biste izbegli oštre kritike druge strane.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Bik

Posao: Evo dana ko poručenog da se Bikovi opuste i prepuste svojim hedonističkim navikama. Nemojte se samo suviše olenjiti.

Ljubav: Još je povoljniji dan ukoliko imate hedonističkih ambicija kada je sfera ljubavi u pitanju. Uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: I ove nedelje Blizanci bi sebi mogli da pretrpaju raspored obavezama. Uz dobru organizaciju trebalo bi da vam ipak ostane dovoljno vremena i za opuštanje i relaksaciju.

Ljubav: Nedostatak taktičkog razmišljanja danas bi mogao ozbiljno da dovede u pitanje ranije napravljenje ljubavne planove.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Rak

Posao: Pokušajte da ovaj dan provedete u najboljem mogućem balansu između obaveza i odmora, koji podrazumeva i fizičku aktivnost.

Ljubav: Proverite da li je zauzeta osobe koja vas interesuje kako biste imali čistiju situaciju u vezi sledećih koraka.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san, Astroputnik.

Pročitajte još:

Lav

Posao: Najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Lava imaće danas dobre uslove da naprave kvalitetne okvirne planove za sledeću radnu sedmicu.

Ljubav: Vaš pojačan angažman u sferi ljubavi trebalo bi da vam se višestruko isplati. Možete se čak nadati i ekstra prijatnom iznenađenju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Nema u najavi bilo kakvih neprijatnih iznenađenja za većinu Devica tokom ovog dana, možda samo da obratite pažnju na par isuviše lepih poslovnih obećanja.

Ljubav: Ljubavna atmosfera tokom ove nedelje biće sasvim solidna ukoliko želite da udovoljite dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Moguća osetljivost malog stomaka.

Vaga

Posao: Vrlo dobar dan očekuje Vage da bezmalo sve obaveza koje su isplanirane obave bez većih problema.

Ljubav: Materijala za razmišljanja sa ljubavnom tematikom ima sasvim dovoljno, ali nekako sve deluje prilično neodređeno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Drugi dan vikenda donosi osobama rođenim u astrološkom znaku Škorpije više poslovnih poziva i razgovora o budućim planovima i projektima.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja u sferi emocija, za očekivati je da budu znatno iznad proseka. Moguće je i prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Potreban vam je balans između obaveza i odmora.

Strelac

Posao: Opušten i miran dan je pred Strelčevima, pa se očekuje da pojačate fizičke aktivnosti i napunite baterije za narednu radnu sedmicu.

Ljubav: Veoma živo moglo bi da bude na polju emotivno – ljubavnih relacija, pa se očekuje da preuzmete inicijativu i pružite poseban tretman dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Nema predaha za tipične predstavnike Jarčeva ni ove nedelje. Bilo bi dobro da se oslonite na bar jednu osobu od poverenja iz poslovnog okruženja, mnogo će vam značiti.

Ljubav: Spas od napornog dana pronaći ćete svakako uz dragu osobu, od koje možete očekivati potpuno razumevanje i potrebnu podršku.

Zdravlje: Osim fizičkog umora nema značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Dan za odmor i punjenje radnih baterija za nove izazve Vodolije bi trebalo da iskoriste maksimalno. Nije isključeno da vas preokupira i dugo zapostavljeni hobi pa bi tu mogle da vam sinu i neke nove originalne ideje.

Ljubav: Drugi dan vikenda najavljuje nekoliko eventualnih iznenađenja u sferi ljubavi, a bar jedno bi trebalo da vama ide na ruku.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Veći deo ovog radnog dana, osobe rođene u znaku Riba provešće u nastojanju da završe brojne obaveze vezane za kuću, porodicu.

Ljubav: Vaše raspoloženje biće danas na posebnom visokom nivou, pa je onda logično da planirate i napravite bitne korake u sferi emotivno – ljubavnih odnosa. Samo napred.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram