Dnevni horoskop za 21. 2: Ribe ne mogu da pobegnu od posla

dnevni horoskop
Foto: Radu Razvan / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za 21. februar 2021. godine.

Ovan

Posao: Možda niste danas u potpunom skladu fizičke i mentalne energije, ali situacija će biti bolja čim se posvetite novim konkretnim profesionalnim obavezama.

Ljubav: Ako vas unervoze sitnice iz nekih drugih sfera, pokušajte da ih nekako razdvojite, koliko je moguće, od drage osobe i vašeg partnerskog odnosa.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost na otvorenom.

Bik

Posao: Veoma je važno da ste dobro iskoristili dane vikenda za punjenje radnih baterija, jer tipične Bikove već od početka sledeće sedmice čeka dosta poslovnih obaveza.

Ljubav: Razumevanje i podrška drage osobe biće vam od izuzetnog značaja, kako svojim ishitrenim potezuma ne bi previše opteretili aktuelnu ljubavnu situaciju.

Rak

Posao: Iako su svi najvažniji detalji za nove radne obaveze pod vašom kontrolom, moguće je da danas sami sebi zakomplikujete život zbog mnogo planova unapred.

Ljubav: Na ljubavnom planu mogli biste da očekujete par smicalica danas, pa se uz zajednički napor sa voljenom osobom potrudite da ih izbegnete.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Pročitajte još:

Lav

Posao: Nema razloga za žurbu i veliku nervozu, bez obzira što je realno da već danas saznate koliko obaveza vas čeka u narednom poslovnom periodu, pišu na sajtu Astroputnik.

Ljubav: Odličan dan imaće osobe rođene u astrološkom znaku Lava da dobiju finu satisfakciju za sve što su prethodno uradili za voljenu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao:. Većina vaših planova za današnji aktivan odmor može biti bitno promenjena zbog neočekivanih, nametnutih obaveza osoba iz bliskog okruženja.

Ljubav: Nema nagoveštaja za neke bitne promene, eventualno da se malo pozabavite nekim vašim ličnim stavovima po pitanju ljubavi.

Zdravlje: Šetnja ili neka druga fizička aktivnost bi vam izuzetno prijali.

Vaga

Posao: Povoljan dan je pred Vagama da se razmahnu na više strana i pokažu neke od svojih kreativnih veština na delu.

Ljubav: Dobar dan u sferi ljubavi imaće svi predstavnici ovog znaka koji žele i mogu da na adekvatan način odgovore pažnji koju dobijaju od voljene osobe. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa.

Škorpija

Posao: Bez brige ukoliko ne ostvarite sve što ste planirali, današnji dan trebalo bi pre svega da iskoristite za odmor i relaksaciju.

Ljubav: Nikako ne bi trebalo da vam bude dosadno na ljubavnom planu, tako da imate povoljnu priliku da neku ljubavnu akciju sprovedete u delo. Oputite se i uživajte.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje na moguće alergijke reakcije.

Strelac

Posao: Možda ste malo umorniji nego što ste želeli da budete drugog dana vikenda, ali ipak vedro i sa optimizmom očekujete sledeće poslovne izazove.

Ljubav: Bez obzira što voljena osoba zna koliko vam znači, ipak je važno povremeno podsećanje na toplinu tananih osećanja.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Većina najtipičnijih predstavnika ovog astrološkog znaka verovatno je već spremna za početak naredne radne sedmice.

Ljubav: Uživajte u pažnji koju vam nesebično poklanja draga osoba, a mogli biste i vi nekim finim iznenađenjem da uzvratite.

Zdravlje: Hronične tegobe mogu vam zadavati manje probleme.

Vodolija

Posao: Opušten i miran dan je pred Vodolijama. Doduše, nije isključeno da obavite par važnih razgovora o nekim poslovnim detaljima.

Ljubav: Potrudte se da ovaj dan maksimalno iskoristite za opušteno, relaksirajuće druženje sa voljenom osobom i možda je nečim prijatno iznenadite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Iako vas očekuje potpuno miran i opušten dan za uživanje, nije naodmet da još jednom proverite najvažnije tačke poslovnog plana.

Ljubav: Što manje pričajte, a mnogo više konkretnim delima pokažite koiliko vam je stalo do voljene osobe i vašeg partnerskog odnosa. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Prosečan i relativno miran dan Blizancima može makar malo poremetiti duži poslovni razgovor, koji nagoveštava bitne promene u periodu koji sledi.

Ljubav: Nema razloga za krupne promene u odnosu sa dragom osobom, ali vrlo je verovatno da dobijete predloge kako da popravite određene sitnice.

Zdravlje: Osetljivost zglobova, sitnih kostiju.