Dnevni horoskop za 21.10: Pred Rakovima dan pun ljubavnih izazova

Foto: Credit line: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za petak 21. oktobar 2022. godine.

Ovan

Posao: Ovnove danas očekuje obim posla veći nego inače. Vodite računa o papirologiji, formalnostima, kako biste izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Dobar dan za dešavanja i konkretne akcije u sferi ljubavi, samo je pitanje koliko vremena i energije možete odvojiti i posvetiti dragoj osobi.

Zdravlje: Osim pojačane nervoze, nema značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Ukoliko dobro isplanirali radne obaveze, verovatno vas danas očekuje opušteno privođenje kraju zacrtanih obaveza. Moguća najava novog poslovnog dogovora.

Ljubav: Bez nekih značajnijih talasanja  na vašem ljubavnom moru. Možda ipak možete da nekim finim znakom pažnje iznenadite dragu osobu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Solidan radni dan za osobe rođene u znaku Blizanaca da svoje poslovne obaveze na vreme privedu kraju.

Ljubav: Upotrebite sav svoj entuzijazam i šarm danas kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Moguće je bar jedno prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Osetljivost zglobova na rukama i nogama.

Rak

Posao: Bez obzira na izražen umor zbog velikog poslovnog angažovanja, osobe rođene u znaku Raka danas mogu očekivati uspešno okončanje svih započetih obaveza.

Ljubav:  Preraspodelite malo energije i na polje ljubavi, povoljan dan je pred vama ukoliko se malo više angažujete.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Lav

Posao: I energetski i mentalno ste na optimumu ličnih sposobnosti, pa je danas poželjno da pokrenete ili prihvatite nove profesionalne ideje i projekte.

Ljubav: Uživajte u pažnji i pozitivnim vibracijama koje vam stižu od drage osobe. Potrudite se da osmislite i neko prijatno iznenađenje, možda poklon.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Povoljan je dan da najveći broj tipičnih predstavnika Device dobije lične, ali i neke druge satisfakcije po pitanju svega urađenog na profesionalnom planu.

Ljubav: Što se tiče ljubavi, okolnosti nisu loše pre svega za odražavanje aktuelnih partnerskih relacija, ali ne bi bilo mudro da se zalećete i olako ulećete u nova ljubavna iskušenja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Uprkos svemu pozitivnom i kreativnom, nije realno očekivati da sve vaše ideje budu prihvaćene, preciznije – velika je verovatnoća da vam predstoji dodatno objašnjavanje i prilagođavanje onima koji imaju drugačije viđenje stvari.

Ljubav: Praktično da nema nepremostivih prepreka na ljubavnom, bar za one Vage koje znaju šta hoće i imaju jasno definisane želje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Planovi za promene ili nove poslovne projekte trebalo bi da su već u završnoj fazi, ali moguće je da nedostaje još par sitnica.

Ljubav: Iako nema garancije, doza ljubavnog rizika mogla bi tokom ovog dana da vam se višestruko isplati.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Strelac

Posao: Velika je verovatnoća da vam predstoji dodatno objašnjavanje i prilagođavanje onima koji imaju drugačije viđenje stvari.

Ljubav: Strelčevi bi danas trebali da pokažu svoju čuvenu direktnost i efikasnost kada se fokusiraju na ljubavni cilj.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Jarac

Posao: Kao tipičnog predstavnika Jarčeva očekuje vas radni dan da pokažete ostatku okruženja šta je profesionalizam. Ne ostupajte od svojih principa.

Ljubav: Ukoliko planirate putovanje u dvoje pravi je trenutak da ga realizujete.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju na rukama i nogama.

Vodolija

Posao: Verovatno već imate dosta obaveza, a ovaj dan vam može doneti i dodatni poslovni teret, ali i finansijske satisfakcije iznad očekivanog.

Ljubav: U zavisnosti od vremena i raspoloženja, vaš neobavezni i netradicionalni pristup ljubavnim dešavanjima danas bi mogao da vam se višestruko isplati.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Riba dočekuje sa dobrom i stabilnom osnovom, da planira još veće angažovanje u bliskoj budućnosti. I pored problema, vi napredujete, i idete sigurnim koracima ka cilju.

Ljubav: Potrudite se da preuzmete ljubavne konce u svoje ruke, jer tokom ovog dana očekuju vas  manje  turbulencije u sferi partnerskih odnosa.

Zdravlje: Osetljivost kostiju i zglobova, prenosi Astroputnik.

***

BONUS VIDEO: Tri horoskopska znaka koja će danas rizikovati sve za ljubav

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram