Dnevni horoskop za 20. 9: Škorpiju stižu greške iz prošlosti

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Jasper White / Carte Blanche / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 20. septembar 2021.

OVAN

Posao: Uobičajeno dobar i profesionalno efikasan dan očekuje tipične Ovnove. Ispod uobičajenog proseka jedino može biti vaša netrpeljivost prema konkurenciji, piše Astroputnik.

Ljubav: Promenljiv dan u sferi ljubavi imaće većina slobodnih predstavnika ovog znaka. Za one zauzete, sva potencijalna dešavanja biće u granicama očekivanog.

Zdravlje: Povećana nervoza i moguće povremene glavobolje.

BIK

Posao: Polako ali sigurno Bikovi danas hvataju svoj stabilan radni ritam, ipak ne ustručavajte se da zatražite pomoć od proverenih saradnika.

Ljubav: Deo vremena i energije trebaće vam za bar jedan lep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije od očekivanog.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Iako nema nagoveštaja kapitalnih dešavanja, ovaj prvi radni dan mogao bi da bude prilično uspešan za najtipičnije Blizance, naročito one koji su na odgovornim pozicijama.

Ljubav: Nekoliko zanimljivih susreta i razgovora zaokupiće danas vašu pažnju. Mali su izgledi da bude nešto od većeg značaja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

RAK

Posao: Prvi radni dan nove nedelje donosi samo nagoveštaj pozitivnih stvari, i pre svega profesionalnih promena na bolje, koje očekuju Rakove u narednom periodu.

Ljubav: Atmosfera na vašem ljubavnom nebu danas nije baš najbolja da se upuštate u nepromišljene prolazne avanture, koje vas čekaju u neposrednoj bizini.

Zdravlje: Vrlo dobro.

LAV

Posao: Malo šta danas zavisiće od Lavova na poslovnom planu. Koliko možete prilagodite se pratećoj ulozi, a na drugoj strani nemojte se previše nervirati.

Ljubav: Da vam ne bude dosadno u sferi ljubavi pobrinuće se i draga osoba, ali je još veća verovatnoća da vas uznemiri susret i razgovor sa starom simpatijom.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

DEVICA

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred tipičnim predstavnicima astrološkog znaka Device, posebno da naprave značajan poslovni dogovor za nove profesionalne projekte.

Ljubav: Najverovatnije bez konkretnih razloga previše brinete o manjem ljubavnom propustu. Ne opterećujte se suviše.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

VAGA

Posao: Imate šta da radite i čime da se poslovno preokupirate. Danas mogu da vas zabrinu kašnjenja i neispunjena obećanja od strane nadređenih.

Ljubav: Nešto bolja situacija danas može biti na emotivnom planu mada i tu postoji par detalja koji vam izmiču kontroli.

Zdravlje: I dalje vam urinarni trakt može zadavati izvesne tegobe.

ŠKORPIJA

Posao: Vrlo dobar dan je da Škorpije započnu realizaciju nekog rezervnog poslovnog plana ili delatnosti koja ima veze sa hobijem.

Ljubav: Iako nije loš dan za ljubavne akcije, neke greške iz bliske prošlosti danas mogu itekako opteretiti vas, ali i osobu prema kojoj gajite najfinija osećanja.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Osobe rođene u znaku Strelca ovog ponedeljka mogu biti prilično nervozne i svadljive na poslovnom planu, naročito kada je reč o promenama bitnih detalja njihovog plana.

Ljubav: Bez nekih značajnijih preokreta ili akcija na vašem ljubavnom planu danas, fokus će vam biti u sasvim drugim životnim sferama.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

JARAC

Posao: Sasvim korektan i profesionalno zadovoljavajući početak radne nedelje je pred Jarčevima. Vaša prevelika očekivanja mogu izazvati pad raspoloženja.

Ljubav: I danas biste se mogli naći u prilici da upoznajete zanimljive osobe. Bar jedna mogla bi da se izdvoji kao posebna.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VODOLIJA

Posao: Pozitivan stav ali malo veća potrošnja energije najavljuju uspešan radni dan za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Vodolije. Ne bi trebalo da požurujete ništa.

Ljubav: Više strpljenja i taktičnosti od onoga što inače pokazujete, danas bi itekako moglo da vam bude od koristi.

Zdravlje: Vodite računa o ispravnosti namirnica koje konzumirate.

RIBE

Posao: Sve što ste zamislili mogli bi danas da ostvarite pod uslovom da se na početku suočite sa realnim stanjem stvari i završite sve zaostale obaveze.

Ljubav: Mnogo sitnica i detalja guši vaše ljubavne odnose. Ovaj ponedeljak nije baš najpovoljniji da to sređujete i preuređujete. Sačekajte povoljniji trenutak.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

***
Bonus video: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram