Dnevni horoskop za 20. 8: Ovna niko ne razume

dnevni horoskop
Foto: VEVO / Planet / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 20. avgust 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Ponovo vas kolege izazivaju i to vas tišti najviše. Imate osećaj da vas niko ne razume.

Bik

Dolazite do tačke kada morate da date više nego što ste planirali, kako u poslu tako i u kući. Potrebno je da napravite bolji plan i striktno da ga se držite.

Blizanci

Ne dopada vam se slika koja je na poslu stvorena o vama, pa pokušavate sve da ublažite. Mnogo ste opteretili i sebe i partnera preteranom brgom.

Rak

Neki prijatelj nudi nesebičnu pomoć koja vam je preko potrebna. Bićete dosta privilegovani na poslu, ali se i dalje od vas zahteva da budete požrtvovani.

Lav

Ne donosite baš najsjajnije odluke u poslednje vreme, pa se to značajno odražava na vaše raspoloženje i odnose. Moguće su neke promene na poslu.

Devica

Prihvatite sve zahteve koje drugi imaju prema vama, kasnije ćete imati koristi od toga. Budite oprezni po pitanju finansija.

Vaga

Ono što sada želite je da na polju ljubavi nemate problema. To je moguće samo ako budete direktno rekli šta vam je potrebno.

Pročitajte još:

Škorpija

Konačno ste malo zadovoljniji. Potražite način kako da ovaj dan provedete najbolje moguće jer vam je potrebno opuštanje.

Strelac

Ponovo se pojavljuju problemi u porodici koji direktno utiču na ljubavne odnose. Moraćete da se pozabavite ovom temom sami, bez uplitanja partnera u priču.

Jarac

Bićete snažno motivisani da idete prema cilju, uz sva ponuđena sredstva. Samopouzdanje vam je na zavidnom nivou.

Vodolija

Povučeni ste i pravite u sebi planove kako biste smanjili troškove. Krenite od svakodnevnih sitnica.

Ribe

Ceo dan vam se svodi na otpetljavanje problema i situacija na poslu, a nervoza raste. Neko od vas traži da donosite radikalnije odluke.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram