Dnevni horoskop za 20.7: Škorpijama ljubomora kvari ljubav

dnevni horoskop
Foto: LRR/NAV / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za utorak 20. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Većina Ovnova danas može biti veoma nervozna i nimalo pogodna za bilo kakve poslovne dogovore.

Ljubav: Pokušajte da iskontrolišete nalete adrenalina i tako izbegnete donošenje naglih odluka zbog kojih biste kasnije mogli da zažalite. Budite strpljivi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Ne možete ni na koga uticati da se menja i stoga odustanite na vreme od te zamisli. Poradite na završetku ranije započetih obaveza i dogovora kako biste izbegli veće komplikacije.

Ljubav: Danas nije preporučljivo da vodite razgovore o nekim prošlim temama. Nećete imati osim nerviranja nikakve koristi.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Blizanci

Posao: Trudite se da ono što morate da uradite uradite na vreme, odgovorno i na pre svega profesionalan način.

Ljubav: Ne obraćajte pažnju na priče rekla-kazala i nikako ne dozvolite mešanje treće strane u vaše aktuelne partnerske odnose.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

Rak

Posao: Dosta obaveza očekuje Rakove ovog utorka, ali i napetosti u komunikaciji sa saradnicima. Učinite sve što je do vas da posao ne trpi i izbegavajte bilo kakve verbalne prepirke i isterivanje pravde.

Ljubav: Osim mogućnosti da uživate u flertu i novom poznanstvu, nema nagoveštaja konkretnijih promena na ljubavnom planu.

Zdravlje: Provodite više vremena u prirodi, više se krećite, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Vi se veoma brzo regenerišete i ostavljate iza sebe sve što je bilo loše i kočilo vas do sada, tako da ne bi trebalo da bude nekih ozbiljnijih prepreka danas na vašem profesionalnom polju.

Ljubav: Dobra je prilika da dragoj osobi jasno saopštite svoje namere. Ispratite sve reakcije i ponašanje pre nego što donesete konačnu odluku.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Budite više strpljivi, vrlo brzo bi neke situacije trebale da se pokrenu u neke konkretnije akcije i planove. Do tada bavite se tekućim aktivnostima i ništa ne forsirajte.

Ljubav: Osobi do koje vam je stalo pokažite svoje pravo ja i emocije. Unesite dobru atmosferu i pokrenete pozitivna dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Još jedan vrlo dobar radni dan u najavi je pred Vagama. Posebno se možete pokazati na polju komunikacije gde bi mogli da ostvarite sasvim povoljne dogovore bitne za budući poslovni period.

Ljubav: Želite aktivnost, želite dešavanja, želite da se ponovo osetite lepršavo. Dosta toga zavisi isključivo od vas. Pokrenite se.

Zdravlje: Obavite redovne lekarske preglede.

Škorpija

Posao: S jedne strane, imate gomilu mogućnosti, a sa druge nikako ne uspevate da se organizujete na pravi način. Pokušajte da se nekako snađete u novonastalim okolnostima, ipak se vi Škorpije – ne predajete tako lako.

Ljubav: Vašim ponašanjem mogli biste da izazovete ljubomorne komentare drage osobe. Nije najpovoljniji dan za objašnjavanja.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani. Ne preterujte sa omiljenim poslasticama.

Strelac

Posao: Pokušajte da rešite sve ono što niste, svu problematiku iz prethodnog perioda, jer nemate još mnogo vremena da sve privedete kraju.

Ljubav: Danas ćete biti bez inicijative da bilo šta na emotivnom polju menjate.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Jarac

Posao: Možda sve ono što ste danas zamislili ne bude na očekivanom nivou jer neće zavisiti samo od vas. Budite strpljivi, pokušajte da se prilagodite trenutnim okolnostima.

Ljubav: Nije povoljan trenutak da potežete neke stvari iz prošlosti, ma koliko vas one u ovom trenutku opterećivale. Strpljivo sačekajte povoljniji trenutak.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vodolija

Posao: Vi imate liderske osobine i primenite ih sada. Očekuje vas dobra saradnja i pomoć saradnika, a posebno su naglašeni poslovi sa inostranstvom.

Ljubav: Iskušenja vrebaju već neko vreme. Pitanje je samo da li ste spremni da se suočite sa izazovima koje nose.

Zdravlje: Moguća nešto slabija cirkulacija.

Ribe

Posao: Pojedinim predstavnicima ovog sazvežđa će usluga prijatelja omogućiti dobijanje radnog mesta ili poslovnog projekta.

Ljubav: Možete uspostaviti još bolju komunikaciju sa dragom osobom, pa se zato i potrudite maksimalno. Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli