Dnevni horoskop za 20. 3: Lavovi da ne zaborave bitne rokove

dnevni horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za subotu 20. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Više poslovnih dogovora i planova mogli biste da realizujete ove subote sa najbližim saradnicima, a moguć je i kraći poslovni put.

Ljubav: Bez promena na vašem ljubavnom horizontu. Tokom ovog dana pažnju vam mogu preokupirati sasvim drugačije misli i teme.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Bik

Posao: Bikovi bi posao mogli ovog prvog dana vikenda da stave u poslednji plan i posvete se uživanju i opuštanju, posebno u druženju sa prijateljima i dragim osobama.

Ljubav: Dan za uživanje i opuštanje možete očekivati i na ljubavnom planu, gde je izvesno da vas draga osoba iznenadi nekim finim poklončićem.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla, pišu na sajtu Astroputnik.

Pročitajte još:

Blizanci

Posao: Blizanci bi od ranog jutra mogli da očekuju pojačane poslovne aktivnosti, i to na više strana. Vodite računa da se ne rasplinete suviše, štedite energiju.

Ljubav: Što se ljubavnih dešavanja tiče, nema naznaka nekih kapitalnih promena u odnosu na prethodni dan.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju na rukama i nogama.

Rak

Posao: Nešto usporeniji ritam ovog prvog dana vikenda očekuje većinu tipičnih Rakova da se u opuštenoj atmosferi pozabave nekim zapostavljenim obavezama iz prethodnog perioda.

Ljubav: Vrlo povoljne okolnosti očekuju vas danas na ljubavnom planu, pod uslovom da ne potencirate neke manje bitne detalje iz prošlosti.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

Posao: Lavovi bi trebalo ovu subotu da iskoriste za završavanje zaostalih obaveza ukoliko ih ima, a takođe obrate pažnju na datume i rokove da im neki bitan detalj nije promakao.

Ljubav: Bilo bi lepo da relaksirano provedete dan u sferi ljubavi, ukoliko nemate neki konkretniji predlog za akciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Vrlo dinamičan radni dan mogle bi da imaju osobe rođene u znaku Device, posebno na polju komunikacije i tehničke organizacije.

Ljubav: Od vašeg konkretnog angažovanja će zavisiti ishod na kraju današnjeg dana. Iznenadite prijatno dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Vage bi ove subote mogle da se pozabave sređivanjem zaostalih formalnosti iz prethodnog perioda.

Ljubav: Potrudite se da zajednički rešite nedoumice vezane za negodovanje koje može pristizati od druge strane. Upotrebite vešto svoje diplomatske manire.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Škorpije bi danas mogle da se posvete dodatnom angažovanju po pitanju nekog od zapostavljenih hobija ili pak sporednoj poslovnoj aktivnosti. Trudite se da se ne preforsirate.

Ljubav: Spoznaja nekih novih detalja vezanih za prošlost osobe koja vas privlači, mogla bi da vas natera da budete oprezniji pri donošenju konačne odluke.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Strelac

Posao: Evo jednog dana da i najtipičniji predstavnici Strelaca malo predahnu kada su obaveze u pitanju i posvete se rekreativnim aktivnostima i odmoru.

Ljubav: Ukoliko razmišljate o podizanju vaših partnerskih odnosa na viši nivo, dobra je prilika da to iskreno i saopštite dragoj osobi.

Zdravlje: Ne žurite, budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Realno je da i ovaj dan Jarčevima donese izvesnu dinamičnost i dodatno angažovanje posebno na polju planiranja za naredni poslovni period.

Ljubav: Podelite sa dragom osobom svoje dileme i razmišljanja. Očekujte puno razumevanje i pažnju za uzvrat.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vodolija

Posao: Evo dana da tipični predstavnici Vodolija spuste ručnu i predahnu, uživajući u odmoru i relaksaciji, a nije isključeno i da određeni deo vremena posvete omiljenom hobiju.

Ljubav: Više pozitivnih okolnosti može vam danas ići na ruku, posebno kada su nova poznanstva u pitanju. Biće sasvim dovoljno da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Relativno miran i opušten dan nalazi se pred osobama rođenim u znaku Riba da se pozabave rutinskim poslovima i eventualno slobodno vreme iskoriste za druženje sa prijateljima i dragim osobama.

Ljubav: Fokusirate se na sve one stvari koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Maštajte i uživajte u svakom trenutku provedenom sa dragom osobom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram