Dnevni horoskop za 20. 10: Vodolija bolje da prespava dan

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 20. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Sasvim je izvesno da ćete se osećati nemirno i blokirano, i to na svim bitnim životnim poljima. Možete se boriti oko toga da li udovoljiti tuđim ili svojim potrebama, a sada je kompromis zaista najbolji način delovanja.

Bik

Izbegavajte da vas uhvate u igrama moći, ali uzmite u obzir da pokrenute priče mogu biti olsobađajuće jer su to dela vaše psihe kojima je potrebna dodatna pažnja. Smanjite pritisak i izbegavajte nove zaključke.

Blizanci

Deo vas žudi za laganim i neobaveznim vezama i poslovnim obavezama, dok drugi deo traži nešto dublje. To su manifestacije vaše nesigurnosti, pa razmislite gde sebe potkopavate.

Rak

Intenzivna osećanja mogu vas motivisati da efikasnije zaštitite svoje interese. Zato dozvolite sebi da ih osetite, ali smanjite pritisak zbog kog jača nestrpljenje. Vaš posao sada je da pokušate da se oslobodite nepotrebne brige i krivice.

Lav

Možete izneti neke zanimljive ideje koje će možda zahtevatii više posla, ali koje imaju veliki potencijal. Učenje i projekti obično prolaze dobro, mada na kritiku loše reagujete.

Devica

Možda prepoznate potrebu da se izmestite tamo negde ili verujete u sebe da biste uživali u novim mogućnostima. Iako se trenutno možda osećate pomalo neprijatno, osećate da vam to ide u prilog.

Vaga

Zabrinutost oko ličnih stvari može potkopati vaše samopouzdanje ili se iz vaše prošlosti mogu pojaviti nerešeni problemi, povlačeći stare povrede i nezadovoljstva. Pokušajte da ne vršite pritisak na sebe i druge.

Škoprija

Negativno razmišljanje vas vodi u grešku. Pokušajte da otklonite prolazno nerasoloženje fizičkom aktivnošću.

Pročitajte još:

Strelac

Možda ste u nedoumici oko problema koji ste nameravali da ostavite iza sebe, pa preispitajte svaku stavku i odluku. Današnje energije su jake za kreativno izražavanje i fleksibilna rešenja.

Jarac

Usredsredićete se na prošla prijateljstva ili ćete možda, zbog novog pogleda na sve, želeti da vaskrsnete stari projekat. Podsetnik na prošli cilj ili san može preusmeriti vaše razmišljanje.

Vodolija

Ostavite prostora za kašnjenja i greške. Kasnije danas pripazite na prekomerno razmišljanje. Postoji i neka tendencija da se zadržite na prošlim problemima ili nedovršenom poslu, što vas može dodatno opteretiti.

Ribe

Problemi u partnerskim odnosima nastaju jer se beži od najdublje intimnosti. Ne skrivajte duboke strahove i paniku.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram