Dnevni horoskop za 20.10: Vage prepustite se strastima

Bela Hadid
Bela Hadid, Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 20. oktobar 2021. godine.

Ovan

Posao: Početak može biti silovit i veoma ambiciozan danas kod većine Ovnova, a kraj sa osećajem da ste mogli znatno više i bolje od ostvarenog, piše Astroputnik.

Ljubav: Vrlo dobar dan da tipični Ovnovi razmenjuju pažnju i najfinija osećanja sa voljenom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Otežane okolnosti na polju poslovnih aktivnosti očekuju Bikove, ali danas bi mogao da vam pomogne neko ko se pojavljuje iz prošlosti, bivši saradnik ili osoba od poverenja sa kojom dugo niste bili u kontaktu.

Ljubav: Ovaj dan mogli bi ste dodatno da začinite lepim događajem u sferi ljubavi, opuštenim druženjem i izlaskom na neko javno mesto sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Pomalo haotičan početak radnog dana, uz poslovni angažman na više strana očekuje Blizance. Budite strpljivi i ne ulazite u bespotrebne rasprave sa saradnicima.

Ljubav: Deo već navedenog haosa logično će se preneti i na sferu ljubavi, ali na ovom polju imate realne šanse da bar jednu situaciju okrenete u svoju korist.

Zdravlje: Nervoza, stres.

Rak

Posao: Možda nećete u potpunosti realizovati neki dogovor ili posao, ali bez brige i to će se ubrzo pokrenuti na bolje.

Ljubav: Dešavanja na vašem ljubavnom horizontu, danas se najverovatnije neće mnogo razlikovati od onoga što ste imali juče. Uživajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Dosta promenjenih okolnosti u sferi poslovnog segmenta očekuje danas tipične Lavove, na neke od njih nećete moći uticati. Naglašena je komunikacija sa inostranstvom.

Ljubav: Bez naznaka nekih kapitalnih dešavanja u sferi ljubavi tokom ovog dana. Budite iskreni u svojim namerama.

Zdravlje: Osetljivost gornjeg dela leđa, ramena.

Devica

Posao: Veoma povoljan dan za sve vrste profesionalnog angažovanja je pred tipičnim predstavnicima Devica. Gurajte napred, ali obratite pažnju na zlurade i ljubomorne komentare koji mogu pristizati iz poslovnog okruženja.

Ljubav: Zbog promenljivog raspoloženja mogli biste da aktivirate neke teške priče i teme iz prošlosti. Pokušajte ipak da to danas izbegnete.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Nemojte gubiti vreme na nepotrebne stvari, poslove, ljude. Fokusirajte se na ono što vam je zaista važno i da to odradite na pravi, profesionalan način.

Ljubav: Veoma povoljan dan za popuštanje mnogih ljubavnih stega i kočnica, odnosno da se prepustite strasti, i uživate sa voljenom osobom.

Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete.

Škorpija

Posao: Dosta poslovnog angažovanja očekuje danas tipične Škorpije, ali sve ćete uspeti uspešno i na vreme obaviti. Pažljivo sa finansijskim transakcijama.

Ljubav: Iako neke stvari izgledaju teške, pokušajte da ih zajedno rešavate. Budite realniji u svojim očekivanjima.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Nemojte odustajati, ali nemojte ni forsirati stvari, upotrebite neku bolju taktiku kako biste ostvarili potrebnu podršku i razumevanje poslovnog okruženja.

Ljubav: Vaša harizma i dobro pozitivno raspoloženje, mogli bi privući bar jednu novu osobu. Ukoliko ste slobodni, i spremni da testirate svoje zavodničke sposobnosti samo napred.

Zdravlje: Prijalo bi vam više fizičke aktivnosti.

Jarac

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih predstavnika Jarčeva. Pojačan obim posla, sa dosta promenljivom energijom, ali uspevate da se izborite sa svim izazovima.

Ljubav: Većina tipičnih predstavnika ovog astrološkog znaka danas bi trebalo da ima mirno ljubavno more, nema najave ali ni razloga za veća talasanja.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Vodolija

Posao: Ako radite sa strancima sve ide u dobrom pravcu. U poslovnom okruženju vlada skladan odnos i komunikacija sa saradnicima i nadređenima.

Ljubav: Uobičajen ljubavni dan, opušten, bez naznaka nekih značajnijih dešavanja, pa ukoliko vam to odgovara uživajte, u suprotnom potrudite se malo više.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Ribe bi trebalo da se bez većih problema i zastoja danas izbore sa svim preprekama i budu zadovoljne postignutim.

Ljubav: Moguće je da vas draga osoba danas iznenadi nekim finim znakom pažnje, poklonom. Budite spremni da uzvratite na ovaj fini znak pažnje dobrim raspoloženjem i osmehom.

Zdravlje: Osetljivost grla, čuvajte se prehlade.

***

Bonus video: Joga za zauzete mame

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram