Dnevni horoskop za 2. 9: Lavovi da se spreme na buru u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 2. septembar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Za većinu Ovnova kraj radne sedmice donosi veliki obim obaveza, ali i odlične rezultate na poslovnom planu. Trud i napor se uvek isplate.

Ljubav: Ono malo vremena što vam preostane za ljubav valjalo bi da usmerite ka dragoj osobi i podgrejete strasti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Evo jednog dana da većina Bikova prilično relaksirano obavi sve poslovne obaveze, a uz to da uspešno sklopi i bar jedan novi poslovni dogovor.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan da postavljate ozbiljna pitanja i vodite važne razgovore sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Kraj je radne sedmice, a Blizanci i dalje pokušavaju da usklade svoje poslovne ciljeve sa okolnostima koje ih znatno usporavaju i otežavaju realizaciju.

Ljubav: Ovaj petak je povoljan za konkretne ljubavne akcije, ali vi možda nećete biti raspoloženi za bilo kakve ljubavne igrarije.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Rakovi dočekuju umorni, ali još više nervozni zbog brojnih poslovnih detalja koji su se isprečili i usporavali ih u prethodnih par dana.

Ljubav: Bezmalo preslikan dan u odnosu na prethodni očekuje vas na ljubavnom planu. Mada nije isključeno da se suočite sa nekim problemom iz prošlosti.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Lav

Posao: Vrlo dobre poslovne okolnosti trebalo bi da prate Lavove na kraju radne sedmice. Lagano, ne žurite sa počinjanjem novih projekata.

Ljubav: Prilično aktivan i potencijalno buran dan čeka vas u sferi ljubavi, posebno ukoliko vas kontaktira osoba iz vaše ljubavne prošlosti ,a kojoj ste i dalje rana na srcu.

Zdravlje: Osim variranja krvnog pritiska, nema drugih upozorenja.

Devica

Posao: Odradite osnovne zadatke i gledajte da se što manje nervirate. Petak je, ne tražite baš dlaku u jajetu.

Ljubav: U najavi potencijalnih dešavanja na polju ljubavi nema nagoveštaja krupnih promena. Ovaj petak biće sličan prethodnim danima.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.

Vaga

Posao: Budite zadovoljni ako uspete da realizujete makar polovinu onoga što ste zamislili. Ostalo će morati da sačeka.

Ljubav: Nije loš dan ni za ljubavne akcije, mada nije realno očekivati vaš preterani angažman. Zato neka inicijativa bude na drugoj strani.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Prilično naporan, ali i veoma bitan radni dan nalazi se pred tipičnim Škorpijama.

Ljubav: Danas je veoma važno da otvoreno pričate sa dragom osobom i da bez ikakve zadrške zajedničkim naporima pokušate da rešite potencijalne nesporazume.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Evo jednog dana da Strelci prilično relaksirano obavi sve profesionalne obaveze, a uz to da uspešno sklope i par novih poslovnih dogovora.

Ljubav: Budite svoji, ali nemojte stvari posmatrati isključivo iz svog ugla. Pokažite razumevanje za drugu stranu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Završetak radne sedmice trebalo bi da bude za Jarčeve kud i kamo bolji od očekivanog – sa boljim rezultatima na poslovnom planu.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih odnosa, danas bi moglo da bude sve suprotno – veća razočaranja od neispunjenih očekivanja, uz bar jedno neprijatno iznenađenje.

Zdravlje: Nemojte negativnu energiju zadržavati u sebi. Oslobodite se makar jednog dela kroz neku fizičku aktivnost.

Vodolija

Posao: Više lepih stvari koje su se Vodolijama desile prethodnih dana na poslu na kraju radne sedmice trebalo bi da zaokruže promocijom još neke originalne ideje.

Ljubav: Ovaj petak nije baš najpovoljniji za forsiranje i ubrzavanje nekih kapitalnih odluka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Poslednji radni dan u sedmici na simboličan način može označiti i kraj jedne turbulentne poslovne etape kod većine Riba. Neočekivani troškovi su mogući kod pojedinih, ali neki mogu i neočekivano zaraditi.

Ljubav: Stare dileme i određene brige mučiće vas i danas u sferi ljubavi. Za konačne odluke krenite od sebe, ali uzmite u obzir i očekivanja druge strane.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

BONUS VIDEO: Paolo Koeljo – najčitaniji pisac modernog doba

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram