Dnevni horoskop za 2. 7: Za Bikove novo poglavlje u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK Media / Landmark / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 2. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Ukoliko ste prethodnih dana bili strpljivi i pokazali bar malo fleksibilnosti, danas je vreme da stavite tačku na kraj radne nedelje na svoj način, energično i sa dosta elana i motivacije.

Ljubav: Ovaj petak mogao bi da vam donese i bar jedno novo interesantno poznanstvo, pa eto prilike da se dodatno oraspoložite i svakako preuzmete inicijativu.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Opuštena završnica radne nedelje je pred većinom tipičnih Bikova. Privodite uspešno kraju sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Ukoliko ste sklopili sve kockice ljubavnog mozaika, vreme je da započnete novo i uzbudljivije poglavlje vašeg ljubavnog života. Nemojte previše vrteti neke situacije i događaje iz prošlosti.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Blizanci

Posao: Vrlo dobar dan je pred Blizancima da se uz pomoć i podršku nekih bliskih saradnika na vreme izbore sa svim zacrtanim obavezama. Moguće je i pokretanje neke nove ideje i projekta.

Ljubav: Potencijalno iznenađenje očekuje vas ukoliko ste raspoloženi za provod i druženje sa prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Dosta toga novog mogli biste da pokrenete pozitivnog na poslovnom planu ukoliko se pokrenete jer ništa se neće desiti samo od sebe.

Ljubav: Ne čekajte da se druga strana pokrene. Inicijativa je i u ovoj sferi na vama ukoliko želite da nešto promenite nabolje.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Lav

Posao: Vrlo dobar dan je pred većinom Lavova da se energično i sa puno elana nametnu na mesto koje im pripada, a to je vrh.

Ljubav: Zadovoljstvo na poslovnom planu mogli biste da prenesete i na dragu osobu, poklonivši  joj posebnu pažnju i nežnost. Planirajte neko zajedničko putovanje.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete, pišu na sajtu Astroputnik.

Devica

Posao: Device bi danas trebalo da se pozabave zaostalim obavezama prema institucijama. Proverite da vam nešto od papirologije nije ostalo nezavršeno, neki zaostali računi i slično.

Ljubav: Budite strpljivi u komunikaciji sa dragom osobom. Nije povoljan trenutak da potežete neke nebitne stvari iz prošlosti – samo ćete se dodatno oneraspoložiti.

Zdravlje: Moguće sitne povrede oštrim predmetima.

Vaga

Posao: Uz dozu strpljivosti i upornosti tipični predstavnici znaka Vage uspeće da se izbore sa svim preprekama koje im se danas budu našle na putu.

Ljubav: Umesto da prasnete odjednom i kažete sve što vam je na duši, bolje sedite i popričajte otvoreno sa dragom osobom o svemu što vas muči.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Sve što se vezuje za inostranstvo i saradnju sa strancima moglo bi se pokrenuti u dobrom smeru. Očekuje se da budete glavni akter svih dogovora i pregovora.

Ljubav: Ljubavna sfera bi mogla da se nađe u drugom planu jer će vas poslovne obaveze dosta preokupirati.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Bilo bi dobro kada biste se sa manje kritike i insistiranja da baš sve bude po vašem odnosili prema saradnicima. Pokušajte da budete opušteniji u nastupima.

Ljubav: Slobodni  Strelci koji imaju simpatiju komunikaciju bi sada mogli da razvijaju u nekom finom pozitivnom pravcu. Nemojte vi ništa forsirati, prepustite drugoj strani inicijativu.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Neki dobri predlozi i ideje koje se već odavno motaju u vašoj glavi vezani za unapređenje poslovne dinamike mogli bi da naiđu na razumevanje i odobravanje.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu. Budite strpljivi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Pustite druge da se raspravljaju i troše energiju tamo gde ne treba. Nemojte dozvoliti da vas dovedu u neke nepotrebne loše pozicije. Najbolje je, ako je moguće, distancirati se i baviti isključivo svojim delom posla.

Ljubav: Ukoliko ste planirali zajednički kraći put, imate prilike da ga realizujete. Uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se povreda od oštrih predmeta.

Ribe

Posao: Odličan dan je pred većinom Riba, a posebno za finansijske transakcije, gde biste mogli da očekujete finu nagradu za prethodno uložen napor i trud.

Ljubav: Iskoristite na najbolji mogući način novonastale pozitivne okolnosti i uživajte u svim onim finim emocijama koje one nose.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram