Dnevni horoskop za 2.6: Ribe moraju da spuste loptu

Alesandra Ambrosio
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 2. jun 2021. godine.

Ovan

Mogli bi imati pojačanu komunikaciju sa nadređenim ili najbitnijim figurama vezanim za posao, što će od vas zahtevati pojačanu odgovornost danas. Vi ste ta strana koja oseća potrebu za razmenom emocija i nemojte bežati od toga da ih iskreno pokažete svojoj dragoj osobi, piše Astroputnik.

Bik

Komunikacija sa saradnicima biće na zadovoljavajućem nivou, moguće je i neko dodatno usavršavanje, zajednička obuka vezano rad na nekim novim projektima. Samo vi znate šta očekujete od vašeg emotivnog odnosa, kakve ste principe komunikacije usvojili, i sa kojim nivoom poverenja gradite vašu vezu. Ne dozvolite uplitanje treće strane.

Blizanci

Vaš dar za komunikaciju, verbalna snalažljivost i energičnosti, dovodi vas u odličan položaj da sprovedete u delo sve planirane radne zadatke. Ovo je nedelja u kojoj treba da ugađate drugoj strani maksimalno i biće vam višestruko vraćeno. Budite vedri, nasmejani i pre svega šarmantni.

Rak

Ne preterujte sa radnim obavezama, nemojte davati olako velika obećanja, i tako navaliti ogroman teret na svoja pleća. Budite malo taktičniji i kada je komunikacija u pitanju, neće škoditi. Na polju emotivno ljubavnih relacija, bilo bi dobro da ne forsirate isključivo svoje stavove, saslušajte i šta druga stran ima da kaže.

Lav

Dosta promena bi mogli da očekujete, sva komunikacija je na vama lično i vi budite maksimalno obazrivi kada su informacije u pitanju. Biće vam potrebna podrška proverenih saradnika. I ovaj dan je povoljan za lagane, opuštene priče, bez velikih obećanja i očekivanja. Iskoristite ga da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Devica

Vredni i orni za nove radne pobede, tipični predstavnici znaka Device imaće i tokom ovog radnog dana veoma dobre uslove da se iskažu na profesionalnom planu. Organizujte neki zajednički izlazak sa prijateljima, ali neka to bude uži krug ljudi da ne rasipate energiju previše. Uživajte.

Vaga

Brojni izazovi na polju organizacije i komunikacije, ne bi trebalo da predstave prepreku da na vreme završite započete obaveze kojih će danas biti na pretek. Da bi bar malo ublažili napetu situaciju trebaće vam mnogo energije i iskreno zalaganje.

Škorpija

Moguća komunikacija sa nekim novim ljudima, koji su neophodni za unapređenje projekata i uvođenje novih tehnologija, što će vam svakako koristiti. Miran i opušten dan je pred vama, da ga provedete u nekoj kućnoj varijanti, što i nije tako loše.

Strelac

Povećan obim posla očekuje Strelčeve i ovog dana, ali uspevate sve da završite iako ste malo sumnjičavi. Ono što je najbitnije imaćete dovoljno kako motiva tako i energije. Razgovarajte više sa dragom osobom, i iznesite sve karte na sto bez prikrivanja. Od vašeg činjenja i truda dosta toga zavisi.

Jarac

Možda ćete morati da uvedete neke nove metode rada i pristupa obavezama, što bi moglo ići teško, ali je neophodno kako bi sve završili do kraja na zadovoljavajući način. Kompromis je danas potreban većini pripadnika astrološkog znaka Jarca, kako bi izbegli veće komplikacije u komunikaciji.

Vodolija

Imate podršku najbližih saradnika, iskoristite i njihove ideje i energiju zarad boljih dana koji vas očekuju u budućnosti. Još jedan opušten danje pred vama da uživate u svim onim lepim čarima koje ljubav nosi sa sobom.

Ribe

Nije povoljan dan za pokretanje nekih novih inicijativa, ali za odrađivanje tekućih obaveza svakako jeste. Pokušajte da ne upadate u verbalne konflikte sa saradnicima. Brojne izazove na polju partnerske komunikacije lako ćete izbeći ako spustite loptu, i pozabavite se realnim činjenicama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram