Dnevni horoskop za 2.5: Škorpije bi mogle da uđu u tajnu vezu

Miris može pokrenuti svašta, Foto: Andrii Lysenko / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ulazite u period od par dana kada će vam biti teško da se skoncentrišete I organizujete kako treba. Hvata vas umor. Potrudite se da budete maksimalno usredsređeni na ono što radite. Bilo bi dobro da budete što iskreniji I otvoreniji prema voljenoj osobi.

BIK (22.4.- 21.5)

Ovaj će vam dan doneti dobra idejna rešenja. Ne oslanjajte se na tuđa obećanja, samo na sebe. Dan pogodan za nova poznanstva i kontakte, preko prijatelja. Ako postoji osoba koja vam se dopada, trenutno ste u nedoumici da li je zainteresovana za vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Ne postavljajte se olako prema svojim obavezama – nemojte ostavljati stvari za sutra, ako već imate priliku da ih lako odradite sada. Emotivno – odličan dan – neko u vama može probuditi veliku potrebu za romantikom i senzualnošću.

RAK (22.6.– 22.7.)

Opterećujete se situacijama koje ne možete promeniti. Jedino što možete učiniti je da ih prihvatite ili pokušate da se prilagodite. Partner ne razume povremeno vašu isključivost i intenzivna osećanja, naročito ljubomoru.

LAV (23.7.- 22.8.)

Dan kada je moguće skinuti neke poslovne brige s dnevnog reda. Vaši se planovi odvijaju ustaljenim tempom. Posvećeni ste emotivnom partneru. Ukoliko ste usamljeni – možete ostvariti kontakt preko društvenih mreža sa osobom koja ne živi blizu vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Iscrpljuju vas vrlo intenzivni kontakti, komunikacija, dogovori. Čini vam se kao da nemate ni trenutka odmora tokom radnog vremena. Pokrenuli ste neka važna pitanja sa voljenom osobom, ali još uvek ne vidite rešenje za vaše probleme.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Neke interesantne mogućnosti mogu se otvoriti kroz poslovni segment. Poslovni partneri vas mogu iznenaditi ponudom ili predlogom. Prepustite partneru da on danas organizuje zajednička dešavanja. Vi se opustite i uživajte.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Vrlo intenzivan dan koji vam donosi snažno angažovanje, ali i « kratak » fitilj kada su neki ljudi u pitanju. Emotivno – osećate kako se u vama bude romantična osećanja koja teško kontrolišete. Neki od vas su na korak od ulaska u tajnu vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Neke vas situacije danas u poslu koče, pa je moguće da ne uspete da završite ono što ste isplanirali. Pokušajte da se prilagodite koliko možete. Neko ko vam je vrlo simpatičan ume da vas oraspoloži i donese vam osmeh na lice.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Neke neočekivane situacije remete vam svakodnevicu i teško vam je da uhvatite korak sa dešavanjima. Imate problema i sa organizacijom, ali i sa poštovanjem rokova. Neko vam na svaki način pokazuje da je uz vas, ali i da mu se izuzetno dopadate.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Uspećete da završite obaveze na vreme, ali ćete kraj radnog dana dočekati iscrpljeni i „izduvani“. Bilo bi dobro da povremeno proveravate ono što ste uradili, detalji vam promiču lako. Kratak susret sa emotivnim partnerom, ali vrlo inspirativan.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Bićete pozitivno iznenađeni dešavanjima ili informacijama koje stižu do vas. Neko vam može predložiti dogovor ili saradnju. Lepa komunikacija sa osobom preko poslovnog segmenta. Nemojte biti iznenađeni ukoliko vam predloži izlazak prenosi inzena.

***

Bonus video: Retko pomračenja krvavog meseca Spektakularni astronomski fenomen