Dnevni horoskop za 2. 3: Device čeka ljubavno iznenađenje

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 2. mart 2021.

OVAN

Posao: Radni elan i motivacija trebalo bi da budu iznad proseka ovog dana, ali sama realizacija može teći malo sporije, prvenstveno zbog činjenice da ne mogu svi da prate vaš tempo.

Ljubav: Višak vremena i energije mogli bi da usmerite na polje emotivno – ljubavnih odnosa, gde se danas mogu nagovestiti ozbiljne promene, piše Astroputnik.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

BIK

Posao: Od Bikova se i danas očekuje žestok tempo i pun gas na polju profesionalnih aktivnosti. Samo napred.

Ljubav: Ako može biti još povoljnija atmosfera od one poslovne, onda vas to čeka u sferi ljubavi. Uživajte u nežnosti i razmeni najfinijih emocija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

BLIZANCI

Posao: Prilično vremena i energije Blizanci bi mogli potrošiti na usklađivanje želja i htenja sa već propisanim poslovnim normama ponašanja. Budite strpljivi.

Ljubav: Prvenstveno se pozabavite sobom i analizom svojih postupaka na polju emotivno – ljubavnih odnosa, zatim proanalizirajte drugu stranu, podrazumeva se ako postoji, pa tek onda razmišljajte o novim simpatijama.

Zdravlje: Sasvim solidno.

RAK

Posao: Dobra organizacija i pojačana koncentracija biće potrebna Rakovima ovog dana kako bi na vreme završili sa zacrtanim obavezama.

Ljubav: Iako možda vaše raspoloženje neće danas biti na visokom nivou, važno je da ćete imati puno razumevanja i dovoljno pažnje od drage osobe.

Zdravlje: Psihofizički umor.

LAV

Posao:  Vlo je važno da pripadnici ovog sazvežđa malo koriguju visoke startne ciljeve, kako bi izbegli veće nezadovoljstvo.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi tu su itekako moguća veća talasanja. Praktično cela ova sedmica proteći će u lavovskoj borbi sa samim sobom na polju emotivno ljubavnih relacija, i nastojanju da uđe u korak sa aktuelnim zbivanjima.

Zdravlje: Budite oprezni u blizini vrelih stvari.

DEVICA

Posao: Završetak prethodno započetih poslova bez većih propusta i na vreme, biće dovoljno vredna satisfakcija za utrošenu energiju u savladavanju poteškoća koje bi vas mogle očekivati na organizacionom planu.

Ljubav: Vrlo prijatno iznenađenje mogli biste danas da očekujete od drage osobe, pa evo fine prilike da uzvartite na približan način.

Zdravlje: Obavite redovne rutinske preglede.

VAGA

Posao: Svi preduslovi su ispunjeni da osobe rođene u astrološkom znaku Vage dnas profesionalno zablistaju na polju svih aktivnosti za koje se prihvate. Samo napred.

Ljubav: Što zbog okupiranosti poslom,  a dobrim delom i vaše nedovoljne motivisanosti, tek ljubavna dešavanja bi mogla biti u drugom planu.

Zdravlje: Odlično.

ŠKORPIJA

Posao: Već neko vreme unazad kod Škorpija je prisutan trend intenzivnog razmišljanja o promenama na planu profesionalnih delatnosti, pa pokušajte da aktuelne tekuće obaveze prilagodite novim postavljenim ciljevima.

Ljubav: Kako god da se postavite, ako pripadate grupi tipičnih Škorpija, u sferi ljubavi vas prate manje ili veće komplikacije. Nedorečenost i tajnovitost druge strane, posebno bi mogli da vas zaintrigiraju.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

STRELAC

Posao: Vrlo dobar radnidan je pred vama, nivo radne energije bi trebalo da bude iznad proseka, ali kako je vrlo realno da je pomalo rasipate prvenstveno zbog impulsivnosti i soliranja po svaku cenu, onda nije na odmet podsetiti na značaj kontinuiranog rada uz pravljenje manjih pauza.

Ljubav: Prilike za novo poznanstvo i uživanje u prijatnom društvu sa novom zanimljivom osobom trebalo bi da bude u najavi za ovaj dan. Nije isljučeno međutim da vam pažnju poremeti iznenadna pojava sasvim treće zainteresovane osobe, pa eto potencijalne komplikacije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC

Posao: Pojačan obim posla nije nikada bio velik problem Jarčevima, ali bi problem mogao da nastane na polju komunikacije gde neko sa viših instanci može nametnuti promenu kriterijuma i modaliteta rada, bez ikakve logike i praktičnosti, a na vama je da mudro i taktički odreagujete.

Ljubav: Povoljne su prilike ukoliko razmišljate da podignete aktuelnu ljubavnu priču na viši nivo. Samo napred.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

VODOLIJA

Posao: Pozitivni aspekti najavljuju još jednu uspešnu realizaciju većine zacrtanih ciljeva i ovog dana bez ikakvih većih problema.

Ljubav: Nastavlja se periiod pozitivnih aspekata i na ljubavnom planu, poseban akcenat bi mogao biti na uživanju u opuštenoj komunikaciji bez velikih obećanja i nametnutih obaveza.

Zdravlje: Odlično.

RIBE

Posao: Od tipičnih predstavnika ovog znača očekuje se da vredno rade na realizaciji prethodno započetih poslova, a da pokretanje ideja za nove profesionalne projekte ostave za kasnije.

Ljubav: Budite svoji, maštoviti sa elementima sanjalačke prirode, ali pre donošenja bitnih odluka dobro razmislite i konsultujte bar jednu osobu od poverenja.

Zdravlje: Odlično.

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram