Dnevni horoskop za 2. 2: Devica do ljubavi stiže preko posla

dnevni horoskop
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 2. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ništa novo tokom dana na vašem poslovnom putu. Dosta rada i obaveza vas čeka, energija je na optimalnom nivou i sve možete postići bez većih problema.

Ljubav: Sasvim solidan dan je da većina tipičnih Ovnova održava ili čak malo i nadgradi postojeće odnose u sferi ljubavi.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nove ideje i poslovne inicijative danas bi trebalo da se pojave na profesionalnom polju većine Bikova. Uzmite u ozbiljno razmatranje makar jednu od njih.

Ljubav: Zadovoljni aktuelnim partnerskim odnosima mogu da uživaju. Oni drugi imaće zadatak da, pre svega, povećanim ličnim angažovanjem zatalasaju ljubavnu svakodnevicu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Dodatni priliv radne energije daće osobama rođenim u znaku Blizanaca danas ekstra poslovni impuls. Obratite pažnju na zaostalu papirologiju.

Ljubav: Fokusirajte se na laganu priču i opustite se. Nije dan za neko posebno angažovanje. Prijaće vam mirnija atmosfera.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija praćenih visokom temperaturom.

Rak

Posao: Korektan radni dan očekuje tipične predstavnike Rakova po pitanju uspešnog ostvarivanja profesionalnih ciljeva, ali najverovatnije uz nešto veću potrošnju energije jer vas očekuje dosta komunikacije i raznoraznih dogovora.

Ljubav: Ne bi bilo loše da potražite zajedničke prijatelje koji ne žive ovde i obnovite komunikaciju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Lav

Posao: Energija kod Lavova danas bi trebalo da bude na visokom nivou. Ipak, zastoju na putu realizacije profesionalnih ciljeva doprinosi loša komunikacija sa saradnicima. Budite spremni na kompromis.

Ljubav: Nemojte da vaša megalomanska očekivanja pokvare pozitivan utisak koji ste ostvarili kod nove simpatije koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Nervoza, razdražljivost.

Devica

Posao: Tekući poslovi idu svojim redovnim tokom, a na profesionalnom planu danas vas dodatno mogu opteretiti neke zaostale radne obaveze, ali ništa strašno.

Ljubav: Pojačala se komunikacija sa nekim koga poznajete preko posla i primećujete da vam razgovori sa ovom osobom sve više prijaju.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vaga

Posao: Ovaj radni dan nije najpovoljniji da se rasplinete i forsirate više paralelnih aktivnosti. Tipične Vage bi trebalo da obrate pažnju na zaostale obaveze.

Ljubav: Možete očekivati više intrigantnih situacija u kojima će biti na testu vaša prirodna sposobnost da diplomatski rešavate potencijalne ljubavne konflikte.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, piše Astroputnik.

Škorpija

Posao: Evo prilike da proverite i testirate nove poslovne ideje i pokrenete njihovu realizaciju.

Ljubav: Draga osoba je spremna da vas sasluša, a vi zauzvrat budite spremni da ne reagujete impulsivno i ishitreno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Dobar i veoma uspešan radni dan očekuje Strelce. Na dobrom ste putu, samo tako nastavite.

Ljubav: Otvaraju se nove mogućnosti, bilo da je u pitanju samo komunikacija sa suprotnim polom, flert ili želja za avanturom.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Jarac

Posao: Potrudite se da svoje obaveze obavljate na vreme jer ćete biti u trci sa vremenom, što vas može unervoziti.

Ljubav: Imate dovoljno razumevanja za vašu voljenu osobu, ne dozvolite da bilo šta poremeti vaš odnos.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Osnovne i najvažnije poslovne zamisli trebalo bi uspešno da privedete kraju, pod uslovom da racionalno trošite energiju i radite u etapama, jedno po jedno.

Ljubav: Većina Vodolija danas bi mogla da doživi bar jedno prijatno iznenađenje u sferi ljubavi, prvenstveno u krugu poznanika i prijatelja.

Zdravlje: Moguća pojačana nervoza i napetost.

Ribe

Posao: Možete pronaći rešenje i dogovor za razne situacije koje su zaostale iz prethodnog perioda. Rešavajte jedno po jedno.

Ljubav: Na vama je da se potrudite da makar one najvažnije poluge partnerskog odnosa zadržite na korektnom nivou.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram