Dnevni horoskop za 2.10: Jarca opterećuju senke iz prošlosti

dnevni horoskop
Foto: Andres Otero / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 2. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Treba da odmarate i posvetite se nekom hobiju ili sportskoj aktivnosti. Potrebno vam je da napunite baterije za naredni poslovni ciklus.

Ljubav: Moguće iskušenje vreba danas na vašem ljubavnom planu jer je moguće da upoznate novu zanimljivu osobu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Bikovima će najveći deo obaveza danas biti vezan za kuću i porodično okruženje. Moguće je da nekom od bližnjih treba vaša pomoć.

Ljubav: Bilo bi dobro da potpuno ne isključite iz glave ljubavnu sferu. Moguće je i neko prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Bezmalo sve što ste isplanirali za danas možete i da ostvarite, samo pod uslovom da se ne razmahnete na sto strana. Odredite prioritete. Moguć je i kraći put.

Ljubav: Ništa bitno novo ne bi trebalo da vam se namešta tokom dana na vašem ljubavnom putu. Najrealnije je da subotu već prebacite u arhivu.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

Rak

Posao: Uobičajen radni vikend je pred Rakovima. Očekuje vas dosta posla vezanih za kuću, ali i dosta troškova, pa povedite malo više računa.

Ljubav: Ništa novo nema u najavi za ovaj dan. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte. Ukoliko ne, budite strpljivi i nemojte ništa forsirati.

Zdravlje: Osetljivost grla, izbegavajte gazirane napitke.

Lav

Posao: Lavovi bi i danas mogli da budu aktivni na polju dogovora raznih i pregovora. Ne zalećite se sa odlukama i budite strpljivi.

Ljubav: Ova subota nije loša da se najtipičniji predstavnici ovog znaka potrude i prijatno iznenade dragu osobu. Satisfakcija bi trebalo da stigne kasnije.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Prosečan dan očekuje Device na polju radnih aktivnosti ove subote. Neke krupne ideje neka sačekaju još malo u vašoj glavi.

Ljubav: Situacija na ljubavnom planu bi trebalo da bude na približno sličnom nivou u odnosu na prethodne dane. Nije preporučljivo veliko angažovanje.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vaga

Posao: Odličan je dan da ga posvetite druženju sa prijateljima, nekom izlasku i uživate u odmoru. Zaslužili ste da se opustite od obaveza i posla.

Ljubav: Evo odličnog dana za one Vage koje dobiju priliku za nova poznanstva, koketiranje, flert ili čak i kraću avanturu da se opuste i uživaju.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Ukoliko ste već isplanirali najveći deo današnjih obaveza, potrudite se da plan sprovedete, mada je moguće da dođe i do nekih iznenadnih promena.

Ljubav: Tokom ovog dana nije realno očekivati da vam se dogodi neka kapitalna promena, ali možete ličnim angažmanom makar za nijansu ulepšati postojeći partnerski odnos.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Odradite ono što je prioritetno, a ostatak dana posvetite preko potrebnom odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Moguće je da vas očekuje zanimljiv susret sa osobom koja je po godinama znatno starija od vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Trebalo bi da se pozabavite danas završavanjem svih obaveza koje su vam zaostale, a koje podrazumevaju papirologiju i poštovanje rokova.

Ljubav: Ne bi trebalo opterećivati ni sebe ni dragu osobu nekim detaljima iz prošlosti. Okrenite se lepšim stvarima i gledajte u budućnost.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vodolija

Posao: Naziru se neke nove poslovne ponude ili vidovi saradnje. Ne zalećite se i ne donosite na brzinu odluke. Dajte sebi dovoljno vremena da o svemu dobro razmislite.

Ljubav: Pokušajte da ne dajete povoda za ljubomorne komentare dragoj osobi. Moguće su manji nesporazumi u komunikaciji.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Povoljan je dan da sve što ste isplanirali uspešno i realizujete uz, doduše, dosta veliku potrošnju energije. Ostavite dovoljno vremena da se posvetite sebi i adekvatnom odmoru.

Ljubav: Umor i iscrpljenost bi mogli biti velika prepreka da se danas posvetite na pravi način osobi koja vam se dopada. Ipak, za ljubav se valja žrtvovati.

Zdravlje: Pad energije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli