Dnevni horoskop za 19. mart: Vagu očekuje iznenađenje u ljubavi, Vodoliju flert sa starom simpatijom

Foto: SONY PICTURES - Album / Album / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 19.03.2024 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Bez nekih značajnijih preokreta u odnosu na prethodni dan za većinu tipičnih Ovnova. Očekujte i danas nešto usporeniji tempo od onog na koji ste navikli, ali bez brige uspećete sve da završite kako treba.

Ljubav: Moguće je neko zajedničko ulaganje, potrudite se da to dobro ispratite, da ne bi došlo do razmimoilaženja u zajedničkim interesima.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Bik

Posao: Povećan obim posla očekuje Bikove tokom ovog dana. Razloga za strah nema, trudite da vam ništa ne promakne, da sve držite pod kontrolom.

Ljubav: Neke sitne nesuglasice vezano za prošlost zanemarite, prosto pređite preko njih ako je ikako moguće, potrudite se vi da uspostavite sistem dijaloga.

Zdravlje:Moguće alergijske reakcije.

Blizanci

Posao: Dosta novosti i osveženja u vašim projektima sledi od strane nekih novih mlađih saradnika sa kojima ćete se brzo uklopiti.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim ljubavnim stanjem, nema razloga da ovog dana bilo šta menjate.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Rak

Posao: Moguće zastoje u ralizaciji prethodno započetih planova možete očekivati tokom ovog dana. Bitno je da se ne nervirate, već prihvatite stvari onakve kako jesu.

Ljubav: Može vam se pripisati da zapostavljate partnera i u vaš odnos unosite monotoniju.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Lav

Posao: Mirna i stabilna situacija očekuje Lavove tokom ovog dana, tako da sve započete obaveze realizuju uspešno i bez većih prepreka.

Ljubav: Pozabavite se korekcijom nekih sitnih detalja koji su isplivali na vašem polju ljubavnih relacija, kako biste izbegli neprijatna iznenađenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Foto: face to face / FTF Film Stills / Profimedia

Posao: Racionalno se postavite prema poslovnim obavezama, ako nešto i ostane nezavršeno nemojte to doživljavati kao tragediju. Vreme radi za vas.

Ljubav: Isključivo od vas zavisi u kojoj meri će odnos sa partnerom uspeti da se stabilizuje, stoga ne čekajte da se nešto samo od sebe desi ili reši.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Tamo gde ste stali prethodnog radnog dana, trebalo bi da nastavite ovog utorka. Držite pod kontrolom bezmalo sve najvažnije poslovne konce.

Ljubav: Razloge za zadovoljstvo možete očekivati i u vidu prijatnog iznenađenja od strane drage osobe. Uživajte.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Škorpija

Posao: Za većinu Škorpija ovaj radni dan donosi vrlo dobre predispozicije za poslovne kontakte, i komunikaciju sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Pozitivan dan vas očekuje i na ljubavnom planu, ukoliko ste naumili da preduzmete inicijativu i posvetite izvesne romantičnne trenutke dragoj osobi.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Najtipičniji predstavnici Strelčeva danas nemaju razloga za veće poslovne brige, jedino se sami možete opteretiti dodatnim obavezama.

Ljubav: Slobodni, iako možda ne kapitalno, ali stvari se lagano pomeraju na bolje.

Zdravlje: Potrebno vam je više odmora, spavanja.

Jarac

Posao: Počev od novih dogovora, preko predstavljanja novih ideja, sve je u opticaju danas kada je posao u pitanju. Hrabro napred.

Ljubav:  Polje prijateljstva vam je lepo aspektovano, pa se malo više posvetite viđanjima sa prijateljima.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Potrudite se da pre nego što se prihvatite novih zadataka, prethodno završite sa zaostalim, kako ne biste sebi natovarili suvišan teret i glavobolju.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze ne oduzmu previše vremena, mogli biste da obratite pažnju na neke fine vibracije koje stižu do vas od neke stare simpatije

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Odličan dan je pred Ribama da se bez većih trzavica posvete poslu, i nekim novim idejama, projektima. Istaknite svoje kvalitete u prvi plan, iskoristite povoljan moment.

Ljubav: Ako ste u prilici nije loše da organizujete neki zajednički put , tako biste malo revitalizovali postojeći odnos.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram