3 horoskopska znaka u kojima se rađaju najbolji muškarci

Kristijan Bejl je Vodolija
Kristijan Bejl je Vodolija; Foto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

U partnerskim odnosima važno je stvoriti dinamiku koja se zasniva na razumevanju i poštovanju. Nekoliko je horoskopskih znakova čiji pripadnici imaju određene karakteristike koje to i omogućavaju.

Još sedamdesetih godina prošlog veka, poznata američka astrološkinja Linda Gudman objavila je knjigu „Love signs“ u kojoj je pojasnila kompatibilnosti određenih horoskopskih znakova. No, neki od njih posebni su po svojim obrascima ponašanja, zahvaljujući kojima privlače raznovrsne partnere.

Izdvajaju se po načinu ophođenja i energiji koju ulažu u odnose. Partnere s kojima odluče da uđu u dugotrajan odnos tretiraju s poštovanjem, negujući uzajamnu razmenu ideja i mišljenja, a sve kroz podsticanje zajedničkog napretka. Ova tri znaka se posebno ističu kao kvalitetni muškarci za dobre partnerske odnose.

Devica

Muški pripadnici ovog znaka ističu se svojom sposobnošću da vam budu oslonac. Veruju u sposobnosti partnera i imaju potrebu da s njima dele život i da im stalno pružaju male znake pažnje. Prisutni su u svakom aspektu odnosa. I mada im je, kao i većini, potreban trenutak koji pripada samo njima, voljni su da dele uloge koje nosi. Ne vežu se olako, ali kada to učine, više ne odustaju. Nekad im je potrebno vreme kako bi pokazali svoju ranjivu stranu, ali kada to učine, nema povratka. Po njima, svaki problem je moguće rešiti i učiniće sve kako bi se to dogodilo.

Vodolija

Skloni su da u svakom trenutku pronađu pozitivnu iskru. Njihova interesovanja su raznovrsna, a stil izgrađen do najsitnijih detalja. Upravo zbog toga su u stanju  da u partnerima pronađu ono čega ni sami nisu svesni da im nedostaje i da neguju te karakteristike. Uz njih nikada nije dosadno i trude se da začine živote drugih. Deluju odlučno, a nesebično. Otvorene su prirode, ali to ne znači da neke stvari čuvaju od javnih pogleda. Predani su partneru i ne podnose ideju poraza, zato se daju u celosti. Potrebna im je osoba koja voli da pomera granice i izaziva ih, ali zauzvrat nude isto.

Vaga

Mada su u mladosti skloni da ulaze u odnose prvenstveno fizičke prirode, muške Vage znaju vrlo dobro kako da budu romantične. Vole izazov i ako im se zada, teško će ga odbiti. Oni su osvajači, ali trenutak u kojem pronalaze svoju srodnu dušu, zauvek cene. Integritet im je od velike važnosti pa uvek deluju u skladu sa svojim načelima od kojih ne odustaju lako. Postavljaju se zaštitnički, a partnere predstavljaju s ponosom. U njima neretko traže one segmente koji im lično nedostaju, kako bi nastavili da se razvijaju, piše Sensa.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram