Dnevni horoskop za 19. 9: Strelac da bude oprezan u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 19. septembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Realno je očekivati prilično mirnu i opuštenu nedelju kod većine Ovnova. Uživajte.

Ljubav: Drugi dan vikenda nije povoljan ni za naročito veliki angažman u sferi ljubavi, mada uobičajene aktivnosti sa dragom osobom svakako neće smetati.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Tokom drugog dana vikenda tipični Bikovi neće biti preterano raspoloženi za velike fizičke napore. Bilo bi dobro da zatražite pomoć.

Ljubav: Pozitivna informacija od drage osobe može vam ovaj dan učiniti veoma zanimljivim u sferi ljubavi. Dajte doprinos da bude još bolje, ako je moguće.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Tokom drugog dana vikenda tipične Blizance moglo bi da očekuje par poziva i razgovora o budućim poslovnim projektima. Vodite računa kome i šta poveravate.

Ljubav: Za očekivati je da dobijete finu priliku za konkretnu akciju i potez kojim otkrivate svoja najtananija osećanja.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Većina Rakova ima solidne astrološke aspekte za planiranje i iznošenje neobičnih ideja na svetlo dana. Podrazumeva se da vodite računa kome se poveravate.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, danas nije preporučljivo da insistirate na odgovorima za pitanja koje ste davno postavili drugoj strani.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Prilično nizak i još varljiv nivo energije upozorava danas Lavove da maksimalno racionalno i štedljivo planiraju i rade na realizaciji bilo kakvih obaveza.

Ljubav: Prilično ravna linija u sferi ljubavi čeka vas tokom ove nedelje. Potrudite se da baš ne bude mrtvo more.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Bezmalo ceo dan Device bi trebalo da budu vrlo raspoložene za priču i komunikaciju, što se može iskoristiti za poneki kvalitetan poslovni dogovor. Ništa ne forsirajte.

Ljubav: Uz malo mašte možete ovaj dan učiniti vrlo zabavnim i sebi i osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Nije loš dan da napravite solidan balans između obavljanja tekućih zadataka i aktivnog odmora, koji će značiti zbog budućeg napornog poslovnog perioda.

Ljubav: Obratite pažnju na potajne signale nezadovoljstva koji vam mogu pristizati od drage osobe. Pokušajte da razrešite dileme razgovorom.

Zdravlje: Osetljivost bubrega, urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se Škorpije odmore, opuste i uživaju po mogućstvu u nekim aktivnostima za svoju dušu i posvete se možda nekom hobiju.

Ljubav: Solidne okolnosti su aktivnosti na vašem ljubavnom planu. Daju dobru osnovu da se značajan korak približite osobi koja vam privlači pažnju.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Danas biste više pažnje i vremena mogli da posvetite nekim kućnim aktivnostima ili pomoći nekom od najbližih iz kruga porodice.

Ljubav: Moguć susret ili poziv od stare simpatije. Pitanje je koliko su joj iskrene namere, stoga pažljivo proanalizirajte sve poteze.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Jarac

Posao: Jedan prosečan dan za solidne rezultate tipičnih Jarčeva, bar što se tiče realizacije onih osnovnih obaveza koje ste isplanirali za kraj ovog vikenda.

Ljubav: Budite suptilni, taktični i vrlo strpljivi, posebno kada su moguća nova zanimljiva poznanstva u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Za najtipičnije Vodolije danas je važno da malo prikoče i ne žure sa novim idejama i planovima. Opustite se i odmorite, pre svega mentalno.

Ljubav: Sasvim solidan dan na ljubavnom polju valjalo bi da iskoristite što bolje, najpre kroz druženje i zajedničke aktivnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

Ribe

Posao: Veći deo ovog dana Ribe bi trebalo da imaju dodatne motive za završavanje zaostalih poslovnih obaveza iz prethodnog perioda. Vreme je da okrenete list na drugu stranu.

Ljubav: Najvažniji astrološki aspekti nisu vam danas naročito naklonjeni za direktne i konkretne ljubavne akcije jer biste mogli naići na nerazumevanje ili pak steći pogrešan utisak. Biće povoljnijih prilika u budućem periodu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana