Dnevni horoskop za 19. 3: Lavovi na prekretnici u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 19. mart 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Imaćete priliku tokom ove nedelje da se u prilično opuštenoj atmosferi dobro organizujete i pripremite za naredni uspešan poslovni ciklus.

Ljubav: Miran dan bez nagoveštaja za bilo kakve značajnije promene u odnosu na prethodni dan. Razmislite o većoj angažovanosti u sferi ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Sve ukazuje na miran dan za većinu Bikova. Nemojte se opterećivati obavezama, opustite se i uživajte u mini odmoru.

Ljubav: Sve nagoveštava lep i opušten dan u sferi ljubavi. Iznenadite nekim finim znakom pažnje vašu dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci bi trebalo da imaju još jedan dan u kontinuitetu za organizovane i relaksirane aktivnosti, po slobodnoj volji. Uživajte.

Ljubav: Na ljubavnom planu bilo bi lepo i poželjno da sve bude spontano, bez nametanja nekih tema i ozbiljnijih razgovora.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Bez obzira na potreban odmor, i danas vas čeka dosta obaveza po kući. Verovatno imate u planu i neko druženje sa prijateljima u kućnoj varijanti, što vam najviše i odgovara.

Ljubav: Svi parametri ukazuju na ljubavni dan u granicama solidnog. Uživajte u pažnji koju vam poklanja draga osoba.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Drugi dan vikenda Lavovima će dobro doći da se malo reorganizuju, odmore i odrede poslovne prioritete pred početak nove radne sedmice.

Ljubav: Ne žurite, ali vreme je da razmislite o nekom direktnijem ljubavnom potezu. Samo se na vraćajte u prošlost.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Praktično ste već spremni za nove poslovne izazove, ali ipak treba da proverite načelne dogovore sa najbližim saradnicima kako ne bi bilo iznenađenja.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje, izlazak ili pak neku zajedničku aktivnost sa vašom dragom osobom. Opustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Jedan povoljan dan imaće Vage, prvenstveno za obavljanje rutinskih priprema za naredni period, a ostatak dana posvete odmoru i opuštanju.

Ljubav: Potrebno je da i vi date svoj skromni doprinos nekom lepom dešavanju. Budite kreativni i iznenadite dragu osobu nekim finim predlogom za izlazak.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Iako vas i ove nedelje obaveze neće mimoići, i to pre svega one vezane za kuću ili porodicu, ne bi bilo loše da izvesno vreme posvetite odmoru i opuštanju.

Ljubav: Vrlo je moguće da vam voljena osoba danas priredi veoma prijatno iznenađenje. Potrudite se da uzvratite na sličan način i uživate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Sasvim solidan dan je pred Strelcima da bez nekog većeg forsiranja privedu kraju zacrtane obaveze.

Ljubav: Ovaj dan ne donosi vam neke značajnije promene u ljubavnoj sferi. Ukoliko ste zadovoljni – uživajte, ukoliko niste, strpite se i sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Nekom od vaših dragih prijatelja danas možda bude zatrebala vaša pomoć, pa ćete po svoj prilici dan provesti u tom angažmanu.

Ljubav: Nema razloga da ne provedete ovaj dan u mirnoj i opuštenoj atmosferi, posvetivši se sa puno pažnje osobi koju volite.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vodolija

Posao: Sve poslovne poluge trebalo bi da i tokom ovog dana Vodolije odlučno drže u svojim rukama i pod kontrolom. Možete priteći u pomoć i nekom od prijatelja ili rođaka.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko ste planirali zajedničko druženje sa prijateljima ili neki izlet. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Tokom ovog dana poželjno je da se Ribe pozabave nezavršenim obavezama i okrenu se pripremama za nova iskušenja.

Ljubav: Opustite se, izađite negde sa dragom osobom ili pak uživajte u druženju sa prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram