Tri astro znaka očekuje haos u ljubavi do kraja marta

horoskop
Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

Astro prognoze i nisu baš dobre za njih.

Do kraja marta ostalo je 13 dana. Ovaj period za neke znakove biće posebno težak na emotivnom planu. Nije isključeno ni da se razvedu. Razvod kao tema uvek se provlači kroz astrološka tumačenja, a zbog uticaja određenih planeta pojedini znakovi mogu imati problema do kraja ovog meseca.

Jarac

Prvi na udaru mogu biti Jarčevi, zbog pozicije Marsa, koji od 25. marta prelazi u znak Raka, tj. prolazi kroz njihovo sedmo polje, polje bračnih i partnerskih odnosa.

Mars u Raku je veoma nezgodna pozicija, jer se Mars ovde ne oseća stabilno i emotivno pokreće velike sukobe, naročito kada su u pitanju muško-ženski odnosi.

Jarčevi bi trebalo da povedu računa o tome kakav razgovor vode sa svojom drugom polovinom. Marsova energija može biti veoma agresivna kada je u pitanju ton razgovora, što može da proizvede veoma teške posledice za emotivne odnose.

Rak

Takođe, ovo je nepovoljan emotivni period i za same Rakove jer Mars u ovom preemotivnom znaku podstiče potrebu da se emocije uzburkaju i da se vraćaju problemi iz prošlosti, piše Luftika.

Ovo je posebno savet za žene koje su rođene u znaku Raka – najvažnije je ostati dosledan u svojim stavovima i ne padati u vatru za najmanju sitnicu u odnosu sa partnerom. Sve se može rešiti kroz miran razgovor.

Ovan

Još jedan znak koji može prolaziti kroz problematičan odnos sa partnerom je Ovan. Mars u Raku prolazi kroz njihovo polje porodice i stvara im osećaj napetosti i nervoze koji ne mogu da savladaju.

Ovo se najviše odnosi na ženske pripadnike ovog znaka jer energija Marsa se odražava kroz ženski znak.

Mogu se aktivirati problemi od pre nekoliko meseci koji nisu nimalo jednostavni, a tiču se odnosa sa decom ili rodbinom. U tom smislu mnogi Ovnovi će misliti da će da puknu od osećaja nepravde.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram