Dnevni horoskop za 19. 11: Jarcu stiže poziv jako bitan za dalju karijeru

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 19. novembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iako obaveza neće da manjka ove subote, vaša organizovanost i motivacija biće na zavidnom nivou.

Ljubav: Mogli biste da očekujete kritike od druge strane, koja se oseća zapostavljeno zbog vaše blage nezainteresovanosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Još jedan prilično opušten dan je pred Bikovima da svoje zacrtane obaveze bez problema realizuju onako kako su zamislili.

Ljubav: Eventualni višak slobodnog vremena i pozitivne energije mogli biste danas da usmerite na planiranje neke lepe ljubavne akcije. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizance bi mogao da očekuje malo izazovniji dan kada su obaveze u pitanju. Očekuje vas više obaveza vezanih za porodično okruženje.

Ljubav: Potrudite se da vaš odnos sa dragom osobom održite na nekom zadovoljavajućem nivou, kroz neke vaše nove ideje i konkretne predloge.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Povedite računa o komunikaciji sa poslovnim okruženjem i pokušajte da izbegnete oštrije verbalne sukobe.

Ljubav: Što se ljubavne sfere tiče, imate priliku danas da uživate u pažnji koju će vam draga osoba nesebično pružati. Potrudite da uzvratite bar na približan način.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Dosta posla očekuje Lavove a nije isključeno ni nametanje novih, pa će vam trebati dosta energije da sve bez većih zastoja realizujete.

Ljubav: Veoma povoljni aspekti nagoveštavaju više prilika za uživanje u opuštenoj atmosferi i finim momentima sa dragom osobom, piše Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Držite se svog dela obaveza, ne ulazite u ozbiljnije rasprave jer ćete samo tako uspeti da na zadovoljavajući način završite sve što ste planirali.

Ljubav: Po svemu sudeći, vrlo lep dan vas očekuje za uživanje u ljubavnim akcijama, bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili nameravate da osvajate nečije srce. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Radite na pokazivanju vaših ličnih kvaliteta i ne odustajte. Sav trud trebalo bi kad-tad da bude adekvatno nagrađen.

Ljubav: Sve što vam smeta i otežava komunikaciju trebalo bi da pokušate da zajedničkim snagama popravite.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Osećaj nedostatka fokusa i koncentracije mogao bi da prati Škorpije ovog dana. Potrudite se da budete što jasniji i konkretniji u iznošenju svojih stavova.

Ljubav: Budite otvoreniji i uložite malo više napora da poboljšate postojeću ljubavnu situaciju jer se vaša draga osoba može osećati zapostavljeno.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Strelac

Posao: Zbog povećanog obima posla, al ii zaostalih obaveza Strelci bi mogli biti angažovani više nego uobičajeno ovog prvog dana vikenda.

Ljubav: Nemojte biti preterano nezainteresovani i ponašati se kao da vas problemi druge strane ne zanimaju nimalo.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Nije isključeno da dobijete poziv da budete na čelu nekog veoma značajnog projekta za buduće poslovanje. Samo napred.

Ljubav: Potrudite se da provodite što više vremena sa dragom osobom, moglo bi vam se višestruko pozitivno vratiti.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Trebalo bi da imate malo više sluha za mišljenje drugih, iako vam to nije jača strana. Pokušajte da bar strpljivo saslušate, možete imati više koristi nego što smatrate.

Ljubav: Iskoristite svaki momenat i priliku da uživate sa osobom koju volite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ukoliko vam je ostalo nešto od obaveza vezanih za formalnosti i papirologiju, pravi je moment da to privedete kraju.

Ljubav: Dobro raspoloženje pratiće vas tokom celog dana, pa je očekivano da pozitivno delujete kako na dragu osobu tako i na celokupno okruženje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Tri znaka koja će rizikovati sve u ljubavi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram