Dnevni horoskop za 19.1: Lava proganjaju greške iz prošlosti

noa sajrus
Prošlost ume da se vrati, Foto: @CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 19. januar 2022. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Vrlo dobar i profesionalno efikasan dan očekuje tipične Ovnove. Ispod uobičajenog proseka jedino može biti vaša netrpeljivost prema konkurenciji.

Ljubav: Promenljiv dan u sferi ljubavi imaće većina slobodnih predstavnika ovog znaka. Za one zauzete, sva potencijalna dešavanja biće u granicama očekivanog.

Zdravlje: Povećana nervoza.

Bik

Posao: Ovo je jedan od onih dana kada sve što započnete, krene u drugom smeru. Zbog toga je za Bikove veoma važno da budu smireni, i da ne odustaju.

Ljubav: Nešto bolja situacija danas može biti na polju ljubavnih odnosa, mada i tu postoji par detalja koji vam izmiču kontroli.

Zdravlje: Povedite računa o preteranom konzumiranju onoga što najviše volite.

Blizanci

Posao: Bezmalo idealan dan da osobe rođene u znaku Blizanaca započnu realizaciju nekog rezervnog poslovnog plana, a nije isključen ni kraći poslovni put.

Ljubav: Ovo nije loš dan da razmišljate, ali i pokrenete naki manji posao sa dragom osobom. Generalno spajanje posla i ljubavi, danas bi moglo da se pokaže kao pun pogodak.

Zdravlje: Ništa iole značajno za ozbiljnije upozorenje.

Rak

Posao: Većina predstavnika znaka Raka imaće naporan radni dan, prvenstveno zbog dosta posla, ali i dodatnih aktivnosti koje se pojavljuju mimo dogovora.

Ljubav: Objektivno, malo vremena danas možete odvojiti za dešavanja na polju ljubavnih relacija. Podrška i razumevanje drage osobe imaće veliki značaj.

Zdravlje: Zamor materijala, i niži nivo trpeljivosti stvaraće osećaj neraspoloženja.

Lav

Posao: Sve ono što zavisi direktno od vas biće odrađeno bez greške. Međutim, može postojati zamka tehničke prirode, čekanje pozitivnog odgovora i potvrda dogovorenog.

Ljubav: Iako nije loš dan za ljubavne akcije, neke greške iz bliske prošlosti danas mogu itekako opteretiti vas, ali i osobu prema kojoj gajite najfinija osećanja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Osobe rođene u znaku Device danas mogu biti prilično nervozne i svadljive na poslovnom planu, naročito kada je reč o promenama bitnih detalja njihovog plana.

Ljubav: Mnogo sitnica i detalja guši vaše ljubavne odnose. Ova sreda nije baš najpovoljnija da to sređujete i preuređuje. Sačekajte povoljniji trenutak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Sasvim korektan i profesionalno zadovoljavajući radni dan, nalazi se pred najtipičnijim Vagama. Vaša prevelika očekivanja mogu izazvati pad raspoloženja.

Ljubav: Ova sreda nije najpovoljnija za velike planove i krupne promene u sferi ljubavi, ali za flert i koketiranje svakako jeste. Naravno, ako vam je to u interesu.

Zdravlje: Opterećenost donjeg dela kičmenog stuba.

Škorpija

Posao: Već dogovoreni detalji novih profesionalnih aktivnosti nikako da se pokrenu. Danas neće biti mudro da insistirate na tome, strpite se još malo.

Ljubav: Neka dešavanja na vašem ljubavnom horizontu postoje, ali su previše slaba i razvučena na predug vremenski period.

Zdravlje: Uobičajene stanje za manje više standardne problemčiće u sferi zdravlja.

Strelac

Posao: Za razliku od situacija kada se odlučuju za bitne odluke, brzo i često impulsivno, ovaj dan tipičnim Strelčevima donosi komplikovane poslovne okolnosti gde ne valja žuriti.

Ljubav: Velikom brzinom odvijaju se neke stvari iz sfere vašeg ljubavnog života. Ništaa strašno, samo nemojte vi još dodatno ubrzavati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Najverovatnije neće biti sve onako kako ste zamislili, ali i prosečna poslovna sreda, trebalo bi da zadovolji visoke jarčevske profesionalne apetite.

Ljubav: Na drugoj strani ciljevi u sferi ljubavi nisu previsoko postavljeni, tako da biste trebali da uživate negujući dobre partnerske odnose.

Zdravlje: Obratite pažnju na hronične tegobe i reumatiku zglobova.

Vodolija

Posao: Dileme nema da Vodolije danas mogu imati blistave profesionalne domete, samo pod uslovom da saslušaju glas razuma i upozorenja od osobe u koju imaju poverenja.

Ljubav: Ovo nije dan u kome treba da pričate nadugačko i naširoko o svom ljubavnom životu, piše Astroputnik.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa varenjem.

Ribe

Posao: Prosečan radni dan, i pre svega veoma sličan prethodnom u profesionalnom životu tipičnih predstavnika Riba.

Ljubav: Potrudite se da budete što direktniji u zahtevima prema dragoj osobi.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

***

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram