Dnevni horoskop za 18. 3: Jarčevima ljubav cveta

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Bik neka se ne odvaja od telefona, Lav jer na najnižim granama, a Vaga se nervira zbog pokvarenih planova.

Ovan

Ne preterujte danas ni u čemu – ni u hrani, ni u piću, ni u svađanju, ali ni u ljubavi. Takav vam je dan da previše bilo čega može vrlo lako da vam postane veliki problem.

Bik

Lepe vesti za vas, dragi Bikovi! Čeka vas neki iznenadni telefonski poziv, mejl ili poruka, koji će vam uneti mnogo radosti u život. Ne gasite zvono danas.

Blizanci

Ćutanje vam možda nije jača strana, dragi Blizanci, ali danas bi bilo dobro da date sve od sebe da držite jezik za zubima. Isplatiće vam se dugoročno.

Rak

Ko su ljudi koji vam crpe svu energiju? Razmislite dobro, jer možda je to neko za koga mislite da vam je pravi prijatelj. I zaobilazite ih u širokom luku.

Lav

Potonuli ste duhom, što nije karakteristično za vas, dragi Lavovi. Šta vas je bacilo u ta mračna razmišljanja? Probajte da se posvetite nečemu u čemu uživate.

Devica

Pročitaj još:

Vaša želja da svaka sitnica bude savršena, danas bi mogla da vam se odbije o glavu. Prihvatite da život ponekad ume da bude haotičan i u tome ima neke lepote.

Vaga

Planovi koje ste dugo pravili i radovali im se bi mogli da pođu naopako, što ne znači da treba da se nervirate – već da pronađete nešto dobro u svemu tome.

Škorpija

Vaša želja za samostalnošću bi danas mogla da vam bude prepreka na putu ka ostvarenju snova, jer je ponekad zaista važno da prihvatimo tuđu pomoć.

Strelac

Neko koga dugo želite da vidite će vam se konačno javiti, a na vama je kako ćete da se postavite i da reagujete. Hoćete li da im pružite novu priliku? Mi glasamo za „da“!

Jarac

Kako divan dan za ljubav i sve što je u vezi sa emocijama! Ovo prolećno vreme vam definitivno prija i u vama budi pravog sanjara, što je retkost za pripadnike vašeg znaka.

Vodolija

Ne, svet se neće zaista zaustaviti ako vi rešite da izdvojite nekoliko minuta za sebe! Posao će i dalje biti tu, zato napravite pauzu, udahnite duboko i odmorite.

Ribe

Kod vas je danas samo jedna stvar sigurna – ne želite da propustite ni sekund ovog divnog dana. Zato podignite slušalicu, pozovite nekoga i uživajte,