Dnevni horoskop za 18. 9: Pred Bikom bitne promene na poslu

dnevni horoskop
Foto: 20th Century Fox / Entertainment Pictures / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 18. septembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Povoljna je prilika da se pozabavite kreiranjem nekih novih ideja i planovima za njihovo pokretanje.

Ljubav: Odličan dan vas očekuje na ljubavnom planu, pa iskoristite priliku za neki izlazak i provod sa dragom osobom i zajedničkim prijateljima.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Razmišljajte kako da se adekvatno prilagodite promenama koje vas očekuju na profesionalnom planu. Budite spremni na neke novitete.

Ljubav: Bilo bi dobro da manje razmišljate. Očekujte od drage osobe razumevanje i podršku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Dnevni horoskop kaže da je danas odličan dan da se Blizanci posvete pre svega relaksaciji i odmoru i tako napune svoje radne baterije.

Ljubav: Moguće je novo poznanstvo sa interesantnom osobom koja često putuje ili je na neki način povezana sa inostranstvom.

Zdravlje: Odlično, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Veći deo dana ste verovatno planirali da odmarate, stoga ne odstupajte od te namere. Opustite se i napunite baterije.

Ljubav: Trebaće vam dosta podrške i razumevanja od drage osobe kako biste što lakše prebrodili par kriznih situacija u sferi ljubavi, izazvanih prvenstveno vašim promenljivim raspoloženjem.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Suštinski nije loš dan da se najtipičniji Lavovi angažuju i uspešno obave neke poslovne razgovore i dogovore. Potrudite se da budete staloženi i ne upadate u rasprave.

Ljubav: Ovaj dan bi trebalo da bude u granicama već poznatih dešavanja. Korigujete sitnice kojima niste zadovoljni.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Tokom većeg dela prvog dana vikenda Device čeka dosta obaveza, ali i par neplaniranih dodatnih.

Ljubav: Nije baš povoljan dan za neke kapitalne promene, ali nije realno očekivati ni da budete pasivni kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Dobro se naspavajte.

Vaga

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod najtipičnijih Vaga. Ono najbitnije odradite, ostalo ostavite za neki drugi dan.

Ljubav: Dobar dan je pred Vagama za sve vrste ljubavnih akcija. Budite u svom fazonu, šarmantni i zavodljivi i, pre svega, uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Uz dosta već isplaniranih obaveza, vrlo je realno da vas očekuju i neki veoma uspešni dogovori sa saradnicima.

Ljubav: Vrlo dobar dan je pred vama da uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom. Budite dovoljno maštoviti.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Ako uspete da sprovedete okvirni plan, imate solidne šanse da kraj dana dočekate zadovoljniji nego što ste očekivali.

Ljubav: Solidan dan na polju ljubavi mogu da očekuju Strelci – ukoliko uspeju da izbalansiraju između poslovnih i ljubavnih relacija.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Manje-više, sve je pod kontrolom i tipični Jarčevi imaju realne šanse da sprovedu u delo bezmalo sve zamisli za prvi dan ovog vikenda.

Ljubav: Na ljubavnom planu sve je pod vašom kontrolom. Imate dovoljno poverenja u voljenu osobu i to je najbitnije.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Dnevni horoskop kaže da je sasvim povoljan dan pred tipičnim Vodolijama da se pozabave razmišljanjem o novim poslovnim idejama koje bi im mogle doneti i neke značajnije pomake u karijeri.

Ljubav: Razlike u ljubavnim stavovima zahtevaće od vas izvesnu fleksibilnost i spremnost na kompromis, što vam baš i neće odgovarati.

Zdravlje: Odmarajte se dovoljno.

Ribe

Posao: Većina Riba trebalo bi da bude solidno raspoložena i poletna za obavljanje svih planiranih poslova.

Ljubav: Nije loš dan da većina osoba rođenih u znaku Riba uspešno razreši eventualne manje ili veće razmirice u sferi partnerskih odnosa.

Zdravlje: Sasvim solidno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli