Dnevni horoskop za 18.4: Vodolije očekujte ljubavni poziv

foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 18. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Trebaće vam strpljenje u komunikaciji sa saradnicima, izbegavajte verbalne sukobe, potrudite se da ostanete stabilni i dosledni svojim stavovima.

Ljubav: Ukoliko ste razmišljali o nekim bitnim odlukama i promenama, evo prilike za konstruktivan razgovor sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Bik

Posao: Pojačan obim obaveza je pred Bikovima, pa se očekuje da se što bolje organizujete ako biste izbegli ozbiljnija kašnjenja.

Ljubav: Povoljni su aspekti da uživate u društvu ljudi koji vam puno znače. Organizujte neko druženje, izlazak, budite inicijator lepih dešavanja.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Izvesno je da ćete se na samom startu ove sedmice malo nervirati, možda i biti u konfliktu sa saradnicima, ali pamet u glavu i spustite loptu.

Ljubav: Bez nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu. Da li će tako i ostati, najviše zavisi od vas.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: U ovoj sedmici trebalo bi da ne budete impulsivni onda kada vam vreme nije. Za neke stvari morate još malo sačekati.

Ljubav: Preispitivanje nekih vaših stavova i ponašanja, moglo bi danas da bude tema vaših partnerskih razgovora. Pokušajte da smanjite tenzije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Dosta izazova je pred vama ovog ponedeljka, pa će morati više truda i energije da uložite u realizaciju nekih zahtevnijih ideja.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa sasvim novom interesantnom i na neki način tajnovitom osobom. Uživajte u flertu i opuštenoj konverzaciji za početak.

Zdravlje: Pad imuniteta, unosite više vitamina.

Devica

Posao: Fokus Devicama danas trebalo bi da bude prvenstveno na završavanju započetih obaveza, a vremena za pokretanje novih ideja biće više u narednom periodu. Moguća je slaba koncentracija.

Ljubav: Odgovaralo bi vam da promenite dnevnu rutinu, da više izlazite i vodite aktivniji društveni život. Sve što treba da uradite je da se pokrenete.

Zdravlje: Pad energije.

Vaga:

Posao: Standardan početak radne sedmice je pred većinom Vaga. Ono na šta treba obratiti pažnju su zaostale obaveze ukoliko ih ima i njihovo privođenje kraju.

Ljubav: Ovo je pravi period u kome se može nešto promeniti da bi se odnos sa voljenom osobom poboljšao ili podigao na viši nivo. Iskoristite povoljne ljubavne aspekte.

Zdravlje: Osim povremenog osećaja iscrpljenosti nema značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Gomila dešavanja, promene u planovima, nove informacije i vesti od kojih ste neke očekivali a neke baš i ne, sve je moguće danas kod Škorpijama.

Ljubav: Strpljenje vam neće biti jača strana, što će se odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Strelac

Posao: Dosta komunikacije, razgovora, dogovora sa poslovnim saradnicima oko pokretanja nekih budućih projekata, mogu da očekuju Strelčevi ovog ponedeljka.

Ljubav: Otvaraju se novi putevi pred vama, kad je vaša veza u pitanju, učinite zajednički malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Po nekim pitanjima moraćete da se suočavate sa blokadama i ograničenjima, ali po drugim, kao da će se sva vrata sama od sebe otvarati pred vama.

Ljubav: Opuštena i neobavezna priča sa dragom osobom, i uživanje u nekim zajedničkim aktivnostima mogli bi da obeleže ovaj ponedeljak.

Zdravlje: Moguće respiratorne reakcije.

Vodolija

Posao: Vodolije, uspešno završavate sve obaveze i najkomplikovanije situacije. Budite profesionalni posvećeni, autoritativni i svi će vas pratiti.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi poziv osobe koju ste nedavno upoznali, sa željom za ponovnim susretom i bližim upoznavanjem.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

Ribe

Posao: Pažljivo isproveravajte dokumentaciju, dozvole, obaveze koje ste već završili, eventualni propusti su sada ispravljivi.

Ljubav: Potrebno je da budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate čak i o nekim situacijama koje vam smetaju ili vas bole, jer ćete jedino na taj način razbiti blokade koje su sada prisutne između vas.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe, piše Astroputnik.

 

***

Bonus video: Predivni bondi bazeni na Tihom okeanu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram