Dnevni horoskop za 18. 3: Pred Lavom veliki poslovni uspeh

dnevni horoskop
Foto: PS-I / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 18. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iako vas očekuje povremeno iskakanje iz koloseka dodavanjem obaveza na već postojeće, uspećete sve da održite pod kontrolom na samo vama svojstven način.

Ljubav: Pod kontrolom, međutim, ne bi trebalo da držite emocije koje gajite prema novoj simpatičnoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Bilo bi dobro kada biste se sa manje kritike i insistiranja da baš sve bude po vašem odnosili prema poslovnim saradnicima. Pokažite da ste spremni na fleksibilnost, iako vam to teško pada. Nema razloga da budete nezadovoljni konačnim rezultatom.

Ljubav: Nezadovoljstvo drage osobe zahteva malo više vašeg angažovanja na tom polju.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Na polju komunikacije i sklapanja novih poslovnih dogovora Blizance danas očekuju povoljne mogućnosti da stave tačku na jedan vrlo naporan poslovni mini ciklus iza sebe.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih odnosa, potrudite se da pokažete maksimalnu suptilnost i suzdržanost u kritikama druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Iako ništa bitno novo nema u najavi za ovaj radni dan, tipični Rakovi mogu očekivati solidne poslovne rezultate, makar na nivou prethodnog perioda.

Ljubav: Bilo bi dobro da svojim aktivnim delanjem date doprinos jednom potencijalno odličnom danu koji vas može očekivati u sferi ljubavi.

Zdravlje: Respiratorne tegobe vam i danas mogu zadavati manje probleme.

Lav

Posao: Lavovi željno i nestrpljivo očekuju završetak ove poprilično dinamične radne sedmice, koja će ipak po rezultatima biti iznad očekivanog.

Ljubav: Ovog petka bilo bi lepo da se pozabavite planovima za vikend i priredite tako dragoj osobi prijatno iznenađenje. Uživajte.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Iskoristite ovaj dan da se malo bolje organizujete i prilagodite novim poslovnim trendovima koji su na pomolu.

Ljubav: Nema nagoveštaja za krupna dešavanja na polju ljubavi tokom ovog petka. Ipak, vredi pokušati makar malo razbiti kolotečinu u koju ste možda upali ovih dana.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Poslednji dan ove radne sedmice može biti jedan od napornijih za Vage. Uz malu pomoć stižete sve da završite na vreme i kako treba.

Ljubav: Nema razloga da odustajte od direktnog i konkretnog razgovora sa dragom osobom, ali nije baš povoljan dan da donosite konačne zaključke u sferi ljubavi. Preispitajte malo sopstvene stavove.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Uz dozu strpljivosti i upornosti tipične Škorpije uspeće da se izbore sa svim preprekama koje im se danas budu našle na putu.

Ljubav: Ne čekajte da se druga strana pokrene. Inicijativa je na vama ukoliko želite da nešto promenite nabolje u ljubavnom životu.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Na kraju radne sedmice Strelci mogu imati nešto napetiju poslovnu atmosferu, prvenstveno zbog toga što neke stvari radite sa zaostatkom. Nemojte se bez veze nervirati, okrenite sve na pozitivnu stranu.

Ljubav: Vaša pažnja je usmerena ka jednog osobi, a za očekivati je da od druge dobije direktnije ljubavne signale, pa eto male ljubavne konfuzije na pomolu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Jarčevima donosi zadovoljstvo i uspeh na planu poslovnih aktivnosti, a tu su i nagoveštaji novih projekata.

Ljubav: Zadovoljstvo na poslovnom planu mogli biste da prenesete i na dragu osobu, poklonivši joj posebnu pažnju i više nežnosti.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Kraj radne sedmice Vodolije dočekuju prilično relaksirano zadovoljni postignutim rezultatima i uspešnim poslovnim dogovorima.

Ljubav: Ukoliko ste sklopili sve kockice ljubavnog mozaika, vreme je da započnete novo i uzbudljivije poglavlje vašeg ljubavnog života.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Na pragu ste novog poslovnog dogovora. Iskoristite pomoć koju vam može ponuditi neko sa kime ste možda ranije uspešno sarađivali.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje sa prijateljima ili izlazak, moguće je i novo upoznavanje. Uživajte i budite maksimalno opušteni.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram