Dnevni horoskop za 18. 1: Ljubavno iznenađenje za Raka

dnevni horoskop
Foto: Monica Schipper / Getty images / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde poručuju za 18. januar 2021. godine.

Ovan

Posao: Sasvim prosečan radni dan je pred tipičnim Ovnovima da u nešto usporenijem ritmu ipak završe sa zacrtanim obavezama.

Ljubav: Prosečan dan očekuje vas i kada su ljubavna dešavanja u pitanju, što ne znači da treba da budete pasivni.

Zdravlje: Opterećenost polja psihe, potrudite se da se relaksirate, pišu na sajtu Astroputnik.

Bik

Posao: Vrlo dobar start nove radne sedmice očekuje većinu Bikova, posebno se očekuje da budete aktivni po pitanju pomoći bliskim saradnicima koji su deo vašeg tima ili bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Uobičajen pristup mogao bi da bude sasvim dovoljan za uspešnu realizaciju bilo koje ljubavne akcije. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Povećan obim posla očekuje većinu tipičnih Blizanaca ovog ponedeljka. Potrudite se da se suviše ne opteretite i krenite u realizaciju po prioritetima.

Ljubav: Što zbog zauzetosti poslovnim obavezama, što zbog vaše blage nemotivisanosti, tek ljubavna dešavanja danas bi mogla da budu u drugom planu.

Zdravlje: Stres, napetost.

Rak

Posao: Vrlo dobar početak je pred Rakovima da bez većeg forsiranja i u ritmu koji im odgovara završe sve svoje poslovne obaveze na vreme.

Ljubav: Lep dan mogli biste da očekujete i na ljubavnom planu, gde bi moglo da se dogodi bar jedno prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Obaveza na pretek očekuje Lavove ovog ponedeljka, a dinamika nešto usporenija. Fokus bi trebalo da vam bude na završetku zaostalih obaveza koje su deo ranijeg poslovnog plana, kako biste izbegli potencijalne komplikacije.

Ljubav: Nije povoljan dan za potezanje nekih tema iz prošlosti, pokušajte da eventualne nesuglasice sa dragom osobom rešite na kompromisan način.

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi.

Devica

Posao: Device ne bi trebalo ovog prvog dana odmah da se rasplinu na više strana već da svoje zacrtane obaveze raspodele na etape. Neće biti smak sveta ako nešto ostane i za sutra.

Ljubav: Vrlo povoljan dan je pred vama ukoliko ste rešili da neku od svojih ljubavnih zamisli sprovedete u delo. Samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Vagama, naročito onih predstavnika koji imaju u planu iznošenje na svetlo dana neke nove kreativne ideje.

Ljubav: Bez neke konkretne inicijative na vašem ljubavnom planu ovog ponedeljka, eventualno bavljenje sopstvenim razmišljanjima na tu temu.

Zdravlje: Mogući problemi sa bubrezima, urinarnim traktom.

Škorpija

Posao: Sasvim solidan početak nove radne sedmice je pred Škorpijama, gde bi posebno mogli da budete angažovani po pitanju sekundarnih aktivnosti, hobija.

Ljubav: U zavisnosti od toga šta hoćete i koji su vaši primarni interesi, dajte svoj pečat zanimljivoj ljubavnoj situaciji vezanoj za novo poznanstvo, koja bi, kako god da se okrene, trebalo da vam ostane u lepom sećanju.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuća zdravstevna slika.

Pročitajte još:

Strelac

Posao: Dosta posla, posebno vezanog za sferu komunikacije i organizaciju očekuje većinu tipičnih Strelaca, gde je potrebno da zasučete rukave i punom parom krenete napred.

Ljubav: Pozabavite se sopstvenim prioritetima i realno sagledajte aktuelnu ljubavnu situaciju gde je izvesno da je potrebno da napravite početne korake ka poboljšanju odnosa.

Zdravlje: Fizički umor.

Jarac

Posao: Prvi radni dan Jarčevima donosi solidnu klimu da svoje zacrtane obaveze završe bez većih problema i na krajnje profesionalan i odgovoran način.

Ljubav: Ukoliko imate stabilnu partnersku situaciju, radite na tome da je na tom nivou i održavate, a oni nezadovoljni mogli bi da se strpe i sačekaju povoljniji momenat za krupnije poteze.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama kako za pokretanje novih tako i završavanje sa tekućim aktivnostima. Dan je povoljan za sve vrste finansijskih transakcija.

Ljubav: Nemojte samo sebe isticati u prvi plan zanemarujući osećanja i potrebe druge strane.

Zdravlje: Dovoljno se mentalno relaksirajte.

Ribe

Posao: Dosta zahtevan radni dan je pred Ribama, posebno onih predstavnika koji su deo velikog tima, pa bi bilo dobro da se pozabavite prioritetima, a sve manje hitno odložite, ukoliko je to moguće.

Ljubav: Vašu malenkost mogla bi danas da primeti osoba iz vašeg bliskog okruženja. Budite spremni da adekvatno odreagujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram