Dnevni horoskop za 17. 2: Pred Ovnom krupne promene na poslu

dnevni horoskop
Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 17. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Tokom ovog radnog dana Ovnove očekuje dosta stabilna poslovna klima, ali i najava krupnih promena u organizaciji profesionalnih delatnosti.

Ljubav: Nije loš dan da uživate u pažnji voljene osobe, ali mnogo toga može poremetiti pojava potpuno nove osobe u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Bik

Posao: Vrlo dobar radni imaće većina Bikova koji privode kraju ranije dogovorene zadatke. Eventualne promene planova mogu vas malo izbaciti iz takta.

Ljubav: Prevelika okrenutost sebi danas vam neće ostaviti mnogo vremena i energije da se posvetite dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Evo jednog odličnog radnog dana da se tipični Blizanci razmahnu i više novih interesantnih ideja iznesu na videlo. Ipak, nemojte zatrpati sagovornike gomilom podataka.

Ljubav: Iako nema nagoveštaja za velike probleme, današnje okolnosti na ljubavnom planu mogu vam doneti nesporazume i nejasnu komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

Rak

Posao: Svi najvažniji parametri za uspešan radni dan su prisutni, ali najveću glavobolju Rakovima mogu doneti potencijalni verbalni sukobi sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan da bilo šta forsirate u sferi ljubavnih odnosa. Opušteniji pristup je mnogo efektniji.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Lav

Posao: Za većinu predstavnika Lavova ovaj radni dan trebalo bi da posluži za pravljenje smernica za profesionalno angažovanje u narednom periodu.

Ljubav: Ovo bi trebalo da bude jedan od vaših boljih dana kada je ljubav u pitanju. Svi aspekti ukazuju na uživanje i prepuštanje nežnostima drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Ovaj radni dan većini Devica donosi i dobru predispoziciju da formalno stave tačku na jedan i okrenu se drugom profesionalnom izazovu. Samo napred.

Ljubav: Ako bar jedna nova interesantna osoba već neko vreme okupira vašu pažnju, danas biste mogli da osmislite dobar plan za neki konkretan potez u sferi ljubavi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Bitne promene, pre svega na polju organizacije i komunikacije, od danas očekuju većinu tipičnih predstavnika Vaga.

Ljubav: Više detalja danas vam može ići na ruku, prvenstveno ako želite da novim inicijativama obogatite aktuelni partnerski odnos.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Škorpija

Posao: Nije realno očekivati bitno drugačiji radni dan u odnosu na prethodni period kod većine tipičnih predstavnika Škorpije. Očekuje vas standardno pojačan obim obaveza.

Ljubav: Od vas se očekuje doza preduzimljivosti kada su nova poznanstva u pitanju. Nemojte sedeti i čekati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Evo posle dužeg perioda radnog dana da osobe rođene u znaku Strelca očekuju manje prepreka na profesionalnom putu.

Ljubav: Ako ste u mogućnosti, uživajte u postojećim partnerskim odnosima, u suprotnom pokrenite promene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Jedan vrlo važan i verovatno uspešan poslovni period je pred vama koji će zahtevati dosta dobru organizaciju i maksimalnu koncentraciju.

Ljubav: Ono što je dobro i što vam odgovara trebalo bi da održavate koliko je to moguće.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Korektan i solidno efikasan radni dan mogu očekivati prvenstveno one Vodolije koje su već pokrenule nove profesionalne projekte.

Ljubav: Imaćete odličan dan za uspostavljanje novih, interesantnih kontakata. Iskoristite dan za opušteno uživanje u finoj komunikaciji.

Zdravlje: Osetljivost probavnog sistema.

Ribe

Posao: Današnja poslovna atmosfera nije najpovoljnija da Ribe započinju nove profesionalne etape. Fokus bi trebalo da vam bude na završavanju starih zadataka, prvenstveno papirologije.

Ljubav: Relativno miran ljubavni dan u najavi, a vi se potrudite da tako i ostane, ukoliko ne želite da se borite sa neproverenim informacijama.

Zdravlje: Hronične tegobe.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram