Dnevni horoskop za 17. 12: Ovan širom da otvori oči

Queen's Gambit
Queen's Gambit, Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte kakvi vas izazovi očekuju vaš horoskopski znak na polju posla, ljubavi i zdravlja 17. decembra 2020.

Ovan

Posao: Sve profesionalne poluge su u vašim rukama, pa ne bi bilo loše da iskoristite povoljne okolnosti  polako se pozabavite privođenjem kraju ranije započetih obaveza pre nego što naiđu nove poslovne promene.

Ljubav: Povoljan je dan za sve vrste osvajačkih  akcija, samo pažljivo čitajte signale koji vam pristižu sa druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Sporo i na njima svojstven način Bikovi će izaći na kraj sa brojnim obavezama tokom ovog dana. Nema razloga za bilo kakvim forsiranjem, i ne ustručavajte se da zatražite pomoć od bliskih saradnika.

Ljubav: Današnja dešavanja na ljubavnom planu može vam upotpuniti neočekivano prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Visok nivo samopouzdanja i energije dominiraće kod većine tipičnih Blizanaca tokom ovog četvrtka. Držite se prioriteta,  fokusirajte na tekuće obaveze i razloga za brigu nema.

Ljubav: Ukoliko ste sa sobom raščistili sve dileme vezane za prošle ljubavne priče i simpatije, nema razloga da ne udahnete duboko i pokrenete se oslobođeni i raspoloženi za nove ljubavne priče.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Ukoliko niste u stanju da sami ispratite sve obaveze koje su vam na teretu, konsultujte neku proverenu osobu, potražite savet i pomoć, neće vam nikako škoditi.

Ljubav: Oslušnite svoje srce i ne ustručavajte se da iskreno pokažete svoje emocije, posebno ukoliko uživate u punoj pažnji i razumevanju koje vam pruža voljena osoba.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Lav

Posao: Bilo bi mudro da pokušate iskontrolisati sopstveni ego i strpljivo odreagujete na moguće sukobe  sa poslovnim neistomišljenicima. Nije sporno da ćete isterati svoje, ali je samo pitanje po kojju cenu.

Ljubav: Razrešenje zamršene i komplikovane situacije u koju ste se upleli danas bi mogla da dobije konačan epilog.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Device bi sa što manje nerviranja trebalo da se uhvate u koštac sa mogućim novim poslovnim izazovima i pokušaju da uz pomoć ili savet osobe od poverenja pronađu najbolje rešenje.

Ljubav: Biće vam potrebna šira slika sagledavanja aktuelne neočekivane  ljubavne situacije ukoliko želite da dođete do zajedničkog kompromisa.

Zdravlje: Zaštitite donji deo leđa.

Vaga

Posao: Nema najave za bilo kakva neprijatna iznenađenja, eventualno detaljnije proverite sitnice između redova, da nešto bitno ne preskočite.

Ljubav: Ukoliko ima  nedovršenih detalja vezanih za aktuelnu ljubavnu priču danas biste mogli da se pozabavite njihovim rasvetljavanjem.

Zdravlje: Obavite rutinske preventivne preglede.

Škorpija

Posao: Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro razmotrite sve opcije pre nego što odlučite.

Ljubav: Sve vaše ljubavne aktivnosti danas bi valjalo da budu usmerene ka dragoj osobi, ali bez velikih očekivanja i forsiranja krupnih odluka.

Zdravlje: Hronične tegobe mogu vam zadavati manje probleme.

Strelac

Posao: Nemojte se nervirati ukoliko neke trivijalne poteze danas budete morali više puta da ponovite, pokažite dovoljno strpljenja i ishod će biti svakako pozitivan.

Ljubav: Vrlo pozitivna ljubavna astrološka klima daje vam dobru osnovu da se pokrenete, i na sopstvenu inicijativu napravite makar jedan konkretan ljubavni korak.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, i potencijalno visoke temperature.

Jarac

Posao: Već od početka novog radnog dana većina osoba rođenih u znaku Jarca imaće više izazova na planu sprovođenja već dogovorenih poslovnih planova.

Ljubav: Ako budete mnogo vremena i energije potrošili na posao, onda će vam ostati malo za sferu ljubavi. Potrudite se da je potpuno ne zapostavite.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve od ranije isplanirano, predstavnici Vodolija trebalo bi bez većih problema da završe tokom ovog radnog dana. Ipak ne rasipajte energiju na manje važne sitnice.

Ljubav: Ukoliko ste registrovali lepe vibracije od osobe koju ste nedavno upoznali, evo jednog veoma povoljnog dana za proveru svega i konkretnu akciju.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Ribe

Posao: Iako nije realno očekivati neki veći profesionalni zaokret, tipične Ribe danas će imati dobar dan za preciziranje detalja novih poslovnih projekata.

Ljubav: Nije loš dan za održavanje postojećih partenrskih odnosa, ali ako nameravate da pokrećete nove ljubavne inicijative povedite računa o proceni osobe koja vas interesuje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram