Dnevni horoskop za 17. 3: Vodolija merka zabranjeno voće

Vodolije, pazite da se flert ne pretvori u nešto više
Vodolije, pazite da se flert ne pretvori u nešto više; Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Ovna čeka uzbudljiva promena, Rak se poigrava zanimljivom idejom, a Jarac čezne za kontaktom sa ljudima.

Ovan

Neki posebno uzbudljiv i kreativan projekat, koji bi mogao da vam bude i sjajan izvor zarade, ide ka vama i nemojte se iznenaditi ukoliko vam se odjednom javi neko sa sjajnom idejom za biznis. Iako ćete se dvoumiti, budite uvereni da je ovo za vas dobar trenutak za kreativni rad.

Bik

Vraćaju vam se uspomene na neki savet koji ste dobili odavno, a onda u potpunosti zaboravili. Da li vam je možda taj savet sada potreban? Razmislite. Ukoliko vam se misli iznova i iznova vraćaju na nešto, to definitivno nije bez razloga.

Blizanci

Čeka vas puno papirologije u vezu sa nekim novim poduhvatom, koji ne mora nužno da bude poslovni. Možda kupujete ili iznajmljujete stan, ili spremate neko veliko putovanje? Šta god da je u pitanju, imajte u vidu da će biti više papirologije nego što ste mislili.

Rak

Nešto novo, izazovno i zanimljivo će vam zagolicati maštu ovih dana, ali verovatno neće biti dugotrajno. Ovo može da bude neka kratkotrajna poslovna prilika, ili neka osoba koja će vam ući u život kao pravo osveženje, ali nemojte se vezivati, jer se neće dugo zadržati.

Lav

Fizička energija vam je na visokom novu, a ambicije su na još višem! Potrebno vam je nešto novo, nešto što će vas u potpunosti preokupirati i naterati vas da ne razmišljate ni o čemu drugim. Možda je dobro vreme za neku promenu, drago Lavovi?

Devica

Pročitaj još:

Neke praktične sposobnosti za koje niste ni znali da posedujete, mogle bi danas odjednom da se ispolje i da postanu jako važne. Nemojte se iznenaditi ukoliko postanete prava zvezda na poslu, i to zbog nekog zadatka za koji nikad ne biste rekli da umete da odradite.

Vaga

Konačno stižete do kraja jako dugog i napornog puta – i stižete do svog cilja! Nakon inicijalnog osećaja ispunjenosti i sreće, sledi talas pitanja šta sad? Šta je sledeće čemu ćete stremiti? Šta god da je u pitanju, budite uvereni da ćete i u tome uspeti.

Škorpija

Danas će vam glavna tema dana biti posao i karijera, pa ne bi trebalo da se iznenadite ako vam se prikaže prilika za napredovanje ili neki novi poslovni izazov. Pre nego što prihvatite, kao što sigurno želite, razmislite da li zaista imate vremena za sve to?

Strelac

Možda će doći do otkazivanja nekog putovanja, koje je ili privatno ili u vezi sa poslom. Ne budite razočarani, dragi Strelčevi, jer pred vama je tek jedan sjajan period, koji počinje upravo odlukama koje donesete danas. Tako da, samo pažljivo.

Jarac

Imate želju za kontaktom sa novim ljudima – ili sa ljudima generalno – ali je stuacija takva da ste trenutno fokusirani samo na posao. I tako i treba da bude. Današnji dan je sjajan za završavanje obaveza na koje smo odavno zaboravili.

Vodolija

Sjajan dan za sklapanje poznanstava, na privatnom ili poslovnom planu. Skloni ste flertu, pa budite pažljivi ako ste u vezi, jer sa današnjom energijom, običan smešak može vrlo lako da se prtvori u nešto mnogo više i ozbiljnije.

Ribe

Ukoliko imate želju da napravite malu pauzu i pobegnete od realnog sveta, uradite to kroz knjigu, film ili neku dobru muziku, drage Ribe. Mogući su napadi depresivnih stanja i crnih misli, pa ne oklevajte da se obratite prijateljima i porodici.