Dnevni horoskop za 16. 9: Lavu stiže poziv za ljubavnu avanturu

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 16. septembar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Kraj radne sedmice tipični Ovnovi dočekuju puni elana i novih ideja. Ipak, za realizaciju ćete ipak morati da sačekate sledeći poslovni ciklus.

Ljubav: Održavanje postojećih partnerskih odnosa biće sasvim dovoljno. Bavite se planovima za budućnost.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Poslednjeg dana radne sedmice Bikove očekuju iskušenja, pre svega, u komunikaciji i pripremi planova za nove radne obaveze.

Ljubav: Danas je realno očekivati da vam zagolica maštu potpuno nova interesantna osoba na ljubavnom polju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Radni elan biće bolji danas, ali komunikacija i promene planova stvaraće vam nervozu.

Ljubav: Ukoliko je vaša pažnja usmerena ka jednoj osobi, a do vas dopiru ljubavni signali od druge, dobro razmislite kojoj ćete se prikloniti. Ništa na dva fronta.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Teže i sporije nego što ste očekivali, ipak stižete da ostvarite zacrtane ciljeve. Potrudite se da izbegnete ili ublažite verbalne konflikte sa poslovnim okruženjem. Petak je.

Ljubav: Sasvim prosečan i korektan dan očekuje vas na ljubavnom planu, pre svega, da provedete što više vremena sa dragom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Lav

Posao: Ovaj petak Lavovi dočekuju sa poprilično ispražnjenim baterijama, željno iščekujući preko potreban odmor.

Ljubav: Miran ljubavni dan u najavi danas vam poprilično može zatalasati otvoren poziv na flert, avanturu od mlađe osobe.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Devica

Posao: Možete očekivati solidne rezultate, ali i prilično haotičnu situaciju u sferi poslovne komunikacije.

Ljubav: Nije realno očekivati bilo kakve bitnije promene na vašem ljubavnom polju, a vi se potrudite da makar kvalitetno provedete zajedničke trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte, pravite pauze, piše astroputnik.

Vaga

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Vage ovaj radni dan trebalo bi da provede najviše angažovana u sferi komunikacije. Vodite računa šta i kome od informacija prenosite.

Ljubav: Okolnosti nisu baš povoljne za vaše konkretne akcije na polju ljubavi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Sasvim korektan radni dan očekuje Škorpije da uspešno završe sve postavljene profesionalne zadatke i stave tačku na jednu prilično napornu sedmicu.

Ljubav: Ovaj dan bi mogao da nagovesti početak znatno povoljnijeg perioda za dešavanja u vašoj ljubavnoj sferi. Poziv koji nestrpljivo očekujete može se desiti baš danas.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Neke dugoočekivane informacije konačno bi mogle da vas obraduju na kraju ove radne sedmice. Hrabro napred, ali nema razloga za veliku žurbu.

Ljubav: Relativno miran dan bez nagoveštaja većih promena u vašem ljubavnom životu mogao bi malo da poremeti sitniji nesporazum sa voljenom osobom.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Jarac

Posao: Dobar radni dan mogu očekivati Jarčevi da uspešno i u skladu sa svojim planovima okončaju profesionalne obaveze. Moguć je i novi poslovni dogovor.

Ljubav: Bez obzira na to koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu koju bi valjalo da usmerite ka voljenoj osobi i lepim zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Poslednjeg radnog dana u sedmici većina Vodolija bi mogla da bude u svom elementu, pre svega, kada su u pitanju nove ideje i planovi za buduće poslovne projekte.

Ljubav: Vrlo dobar dan u sferi ljubavi imaće prvenstveno oni koji su spremni za nova poznanstva, laganu priču bez velikih očekivanja i obaveza.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Ribe

Posao: Osnovne poslovne zadatke privedite kraju i ne uzbuđujte se previše ukoliko vas poslednjeg radnog dana zatrpaju dodatnim obavezama.

Ljubav: Ukoliko ste nedavno upoznali novu osobu i dopada vam se, nemojte sedeti skrštenih ruku. Ima tu nagoveštaja ozbiljne priče.

Zdravlje: Osim umora i osećaja iscrpljenosti, nema drugih upozorenja.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram