Astro znaci kojima će pun Mesec doneti ljubavni preporod

Foto: Shutterstock

Pun Mesec se često povezuje sa kulminacijom naših snova.

Sa punim mesecom u Ribama, osećamo se u miru sa ljudima sa kojima smo, kako romantično tako i uopšteno. Čini se da se danas dobro slažemo sa svima, a budući da smo mi ljudi tako zlobna stvorenja, to govori mnogo.

Najbolji deo je, međutim, to što to zaista pomaže našim ljubavnim životima, posebno kada je u pitanju dogovaranje i planiranje budućnosti.

Pun Mesec u Ribama će ove znake bogato nagraditi ljubavlju, piše Luftika.

Strelac

Osećate se možda dobro u vezi s tim kako su se stvari postavile u vašem ljubavnom životu. Inspirisani ste punim mesecom i možda biste čak želeli da vičete na njega, u radosti i snazi. Vi i osoba sa kojom ste povezani prešli ste na novu teritoriju i to čini da se osećate optimistično u pogledu budućnosti.

Kao da ste konačno došli na ono mesto u vezi gde nema pretnje; niti jedan od vas nije sumnjičav prema drugom, niti tražite vrata za spasavanje da izađete iz ovog odnosa. Došlo je do tačke u kojoj ste oboje sigurni i srećni jedno sa drugim, a ovaj pun mesec označava novi početak za vas dvoje.

Sve ovo je sjajna vest jer počinje tronedeljni retrogradni Merkur, koji je tu da poremeti ravnotežu vaše dobro izbalansirane romanse. Ovde nema razloga za brigu. Tranziti vas mogu jednostavno mimoići, saosećajno.

Šta vas čini nezaboravnim ljubavnikom prema horoskopskom znaku, horoskop
Foto: Shutterstock

Vodolija

Sa Neptunom u konjunkciji Meseca kao rezervom, vi i vaš partner ćete se jednom pogledati u oči i znati da ste vi namenjeni jedno drugom. Volite ideju ‘prave ljubavi’ ili koncepte kao što su ‘zvezdani ljubavnici’ i uzimate ove etikete k srcu.

Vi to zaista želite u svom životu; želite ljubav koja preživljava vekove i želite da uđete u zalazak sunca, ruku pod ruku sa osobom koja je u vašem životu.

Ovo je vrtoglav dan velikih snova i otkačenih fantazija, ali sa kim je bolje podeliti takve snove osim sa svojim partnerom? Danas vam omogućava da se osećate dobro u vezi sa osobom sa kojom ste izabrali da budete.

Postoji nešto u vezi sa ovom osobom zbog čega se osećate kao da možete da uradite sve ako to radite zajedno. Danas ste zaljubljeni, a pun Mesec u Ribama vas još više zbližava.

Foto: Shutterstock

Ribe

Na isti način na koji vi i vaša voljena osoba uživate u muzici, otkrićete da vas dvoje tečete kao dobra pesma 10. septembra 2022. Sa punim mesecom u vašem znaku, osećate se kao da je sve što radite sa svojim partnerom lako i izvodljivo.

Postoji razlog za pominjanje muzike ovde, jer ako delite ljubav prema određenom bendu ili muzičaru, možda bi bila odlična ideja da nabavite karte ODMAH za taj koncert samo iz razloga da biste imali nešto sjajno čemu biste se radovali.

Radujte se svim vrstama fizičke aktivnosti Ribe, što može značiti da ćete vi i vaš partner plesati celu noć. Zabavite se i ostanite bezbedni, pun Mesec je vaš.

***
BONUS VIDEO: tri znaka koja će rizikovati sve u ljubavi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram