Veliki ljubavni horoskop za septembar: Za Raka suze, za Lava strast

ljubavni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šta nam ovaj mesec donosi na ljubavnom polju?

Ovan

Rastete. Postali ste ono za šta ste oduvek znali da imate potencijal, ali niste baš znali kako. Međutim, treba da imate na umu da ste tek na pola puta. Postoje neki aspekti vaše prošlosti iz kojih još uvek učite. Stoga će stare zamke koje se ponavljaju i dalje vrebati u pozadini.

Dobra vest je da su vam ovog meseca na raspolaganju dve različite opcije – jedna koja će vas vratiti na stari put, i druga ka zamišljenoj budućnosti.

Idite svojim putem sa jasnom svešću i znajte da možete promeniti stazu kad god želite. U isto vreme, ne morate da žurite sa bilo čime za šta niste sasvim spremni.

Uživajte u procesu otkrivanja brojnih čari svoje veze.

Bik

Svi se s vremena na vreme zaglavimo u kolotečini i to je normalno. Septembar 2022. donosi sa sobom priliku da se napravi pomak u vašoj vezi. Dakle, iskoristite svoju maštovitost i razmislite kako možete da uživate u društvu voljene osobe, i u spavaćoj sobi, i napolju.

I čini se da imate više zajedničkog nego što sebi dozvoljavate da verujete. Međutim, pazite se jer bi vaš partner mogao da bude imun na promene koje trenutno sprovodite.

Budite uz njega u ovoj fazi i imajte vere u to da ćete se razvijati zajedno.

Suptilnost možda nije najbolji put ka napred. Budite hrabri i započnite razgovor o onome što želite.

A ako vam se svideo neko novi, pozovite ga na izlazak tek kad budete spremni. Za početak je dovoljno i površno upoznavanje.

Blizanci

Strastveni ste i želite da budete sa nekim od kog vam se zavrti ceo svet.

A ako osećate da vaše emocije blede, vreme je da oživite strasti. Pronađite nov način da se povežete sa partnerom, i mentalno i seksualno. Vrlo je moguće da ćete usput uvideti da i niste toliko različiti.

Za neke od vas, problemi sa novcem bi mogli da se ponovo pojave u ovom trenutku. A razgovor o finansijama sa partnerom može biti težak. Ali moraćete da započnete taj neprijatan razgovor, posebno ako osećate da ste jedini koji izdražava porodicu.

Što se tiče Blizanaca koji su u situaciji koja ne vodi nikuda, sada je vreme da postanete svesni šta vam znaci pored puta govore. Partnerova nesposobnost da se poveže sa vama na dubljem nivou mogla bi da polazi od toga što je privlačnost koju oseća prema vama čisto – fizička.

Rak

Neprijatne situacije su tu i da bi nas podsetile da još treba da učimo i šta treba da popravimo. Dakle, učinite sebi uslugu i prihvatite ovaj ne tako lep period u ljubavi. Ako budete razmišljali da se sve dešava za vaše dobro, moći ćete da prevaziđete taj osećaj žrtve.

Sa retrogradnim Merkurom problemi vezani za komunikaciju bi mogli da se ponovo pojave. Neki od vas su zabrinuti da će udaljenost uticati dosta na vezu. Drugi možda osećaju nedostatak strasti od svoje voljene osobe.

Bez obzira na to kakvi su vaši strahovi, razgovarajte. I znajte da je najbolje da u svakoj situaciji budete ono što jeste.

Lav

Vama ne manjka ljubavi. Vi i vaša voljena osoba znate da pripadate jedno drugom i da ste voljni da prebrodite najveću oluju da budete jedno drugom u zagrljaju. Jedina caka? Činjenica da partner nije u stanju da parira vašem tempu.

Iako zamišlja istu budućnost kao i vi, želi da u svoje vreme i na svoj način stigne do tog zamišljenog cilja. Umesto da se vređate zbog njegove nesposobnosti da vas uvek isprati, povedite otvoren i iskren razgovor.

To će vam dati dublji uvid u to zašto on funkcioniše na određen način.

Igranje na kartu ‘distancirano i rezervisano’ neće vas nikuda odvesti. To ne znači da je jedina opcija odmah brak, ali svakako nije ni zločin ako drugi saznaju za vašu vezu.

Devica

Opet ste se zaljubili i opet ostali povređeni jer ste loše procenili. A u čemu je stvar? Izgleda da partner nije spreman za snagu emocija koje vi nosite sa sobom.

Najbolja stvar koju možete da učinite za sebe i druge je da dozvolite da se ovaj odnos odvija ujednačenim tempom.

Device koje su u vezi sa nekim ko je emocionalno nedostupan treba da se dobro zamisle.

Misao da će se stvari poboljšati iako sve pokazuje suprotno samo će dovesti do razočaranja.

Vaga

Kažete da ste krenuli dalje, da ste gorke lekcije prošlosti pretvoriliu nešto lepo, ali da li ste zaista? Septembar sa sobom nosi podsetnik da ima još posla.

Dakle, dajte sve od sebe da lepo zacelite stare rane i sumirajte šta ste sve naučili u prethodnom periodu.

To ne mora da znači da ćete dane provoditi u samoći. Jednostavno pronađite ravnotežu između vremena koje dajete sebi i vremena koje dajete vezi koju biste da dalje gradite.

Ne zaboravite – nema žurbe. Stići ćete do cilja kad bude vreme za to. Prvo se lepo upoznajte sa partnerom. Uživajte u tom procesu.

Škorpija

S obzirom da vaši unutrašnji demoni izlaze na videlo, septembar 2022. bi mogao da bude težak. Umesto da se opirete procesu transformacije, slušajte šta vaše senke imaju da kažu. Jedini način da se oslobodite prtljaga prošlosti je da se suočite sa svojom mračnom stranom.

Na sve to, i vaš partner se nosi sa sopstvenom krizom, pa je pitanje koliko ima vremena i razumevanja za vas. Najbolje je da poštujete granice i da date jedno drugom prostora koji je neophodan za lečenje duše.

Vrlo je moguće da osećate da vašoj vezi nema spasa. Verujte u ono što vam intuicija govori. Znajte da se uvek možete sporazumno rastati, posebno ako i jedno i drugo planirate svako na svoju stranu.

Ne dozvolite da strah od samoće bude razlog da se držite nečega što nije u skladu sa vašim principima.

Strelac

Vreme je da se oporavite u ljubavi, ali to treba da bude dubinski proces. Biće tu i preokreta i obrta i sa nečim ćete moći da se nosite, a sa nečim ne baš tako dobro.

Ovog meseca bi trebalo da razmislite o onome što pričate sebi i o tome kako zbog toga ne možete da mrdnete s mesta. Zvezde vam trenutno nude mogućnost da gorčinu pretvorite u uživanje. Rešite se tereta prošlosti, budite spremni da oprostite, neka vas ljubav vodi.

Strelcima koji su u ozbiljnoj vezi stvari se komplikuju. moguće je da vam se vraća bivši, zbog čega ćete biti nesigurni. Idite dalje oprezno jer treba na dosta toga da pripazite u tom slučaju.

Jarac

Svi vaši planovi i proračuni kojima ste se vodili svih ovih godina mogu lako da padnu u vodu u trenutnoj situaciji. Treba da prihvatite da snovi koje ste sanjali kada ste bili mlađi nisu uvek ostvarivi. I vi ste se promenili.

I možda nećete uvek osećati privlačnost prema nekome ko vam je blizak uprkos onome u šta ste slepo verovali. Ovog meseca treba da date malo oduška svojim osećanjima i da ne mislite previše glavom. Ljubav koja se javlja jednom u životu podrazumeva da treba da rizikujete.

Jarčevi koji su u ozbiljnoj vezi otkriće da se partner suočava sa ličnom krizom. I lako ćete se uživeti u ulogu spasitelja. Probaćete da njegove nevolje podelite i pokušaćete da spasete situaciju. Ne zaboravite u svemu tome da postavite granice i da treba da brinete i o sebi i o svom mentalnom zdravlju.

Vodolija

Bije vas loš glas da ste zatvoreni i teški kad vas neko zavoli. Vaši bivši umeju da kažu da previše mislite i potiskujete osećanja. Ovog puta, međutim, voljni ste da uložite sve, da se ​​posvetite drugom – uprkos rizicima koje to nosi. Ali ne možete odbaciti mučan osećaj da se vaš partner na neki način sputava, da strast koja vas je nekada spojila sada liči na zgarište.

Ako zaista želite da izgradite život sa njim kao što kažete, morate biti voljni da prođete kroz loše situacije. Morate biti voljni da razgovarate o teškim stvarima. Dakle, otvorite svoje srce i dušu i verujte da ćete pronaći sporazumno rešenje kako budete napredovali.

Vodolije koje su same misle da sada nije vreme da se zaljube u nekog novog. Najbolja stvar koju možete učiniti i za sebe i drugog je da tog novog partnera upoznate u njegovom izvornom okruženju, da vidite kakav zaista jeste.

Ribe

Promena za vas je neizbežna. Promena je jedina stvar koja je stalna u ovom svetu koji se stalno menja. Dakle, prihvatite to gde ste sada i prihvatite nov pravac u kom treba da idete. Verujte da će vaš odnos biti ono što očekujete. Ako ste zabrinuti da će udaljenost uticati loše na vašu vezu, povedite otvoren i iskren razgovor sa partnerom o svojim strahovima i napravite dogovor koji odgovara oboma.

Ribe koje su nedavno stupile u vezu ne treba sasvim da se prepuste spoljašnjim uticajima. Saopštite dragoj osobi da želite posvećenu vezu. I videćete da želite isto.

BONUS VIDEO: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram