Dnevni horoskop za 16. 3: Bik da ne komplikuje u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 16. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Moguće su promene u organizaciji tehničkog dela posla. Budite strpljivi u ophođenju sa najbližim saradnicima. Moguće su i promene poslovnih dogovora.

Ljubav: Vaša energija i pozitivan stav privlače nove osobe u vaš emotivni život. Opustite se i uživajte u novim poznanstvima, flertu i pre svega dobroj atmosferi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Budite strpljivi ukoliko dođe do nekih usporavanja ili promena već dogovorenih i planiranih aktivnosti. Na neke stvari ne možete uticati, pa je zato najbolje da pokušate da se prilagodite datim nametnutim okolnostima.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas i danas na ljubavnom planu. Potrudite se da vi dodatno svojim postupcima ne zakomplikujete stvari.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Blizanci

Posao: Sve ide na teži i komplikovaniji način, uz dosta potrošene energije. Moguće su promene nekih dogovora i otežana komunikacija sa poslovnim saradnicima. Budite strpljivi.

Ljubav: Ukoliko nemate šta da krijete od drage osobe, onda nema razloga da ne uživate u zajedničkim aktivnostima. U suprotnom, možete se naći u nezavidnoj situaciji.

Zdravlje: Nervoza i napetost mogu vam zadavati manje glavobolje.

Rak

Posao: Sasvim solidan dan je pred Rakovima da svoje zacrtane obaveze obave bez većih izazova. Lagano u svom ritmu obavljajte tekuće zadatke.

Ljubav: Odličan dan očekuje vas na ljubavnom planu. Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim finim poklonom.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Neke dogovore možete uspešno realizovati, posebno ukoliko su vezani sa saradnju i poslove sa inostranstvom. Hrabro grabite ka svom cilju.

Ljubav: Neko vam vrlo jasno pokazuje da je zainteresovan, ali vi trenutno tu osobu ne možete da zamislite za nešto iole ozbiljnije.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Vrlo je bitno da prepoznate svoje interese i da popustite onda kada je to potrebno. Obuzdajte stoga nalete impulsivnosti.

Ljubav: Uz malo više dobre volje i više posvećenosti, sve dileme i nesporazume možete sa lakoćom otkloniti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Nisu isključeni problemi prilikom usaglašavanja stavova sa najbližim profesionalnim okruženjem. Ukoliko ne želite previše bure i oštrih reči, potrudite se da tražite kompromisna rešenja.

Ljubav: Zanimljivih novih osoba sigurno ima oko vas. Ne žurite, budite u svom fazonu i sačekajte pravi moment za akciju.

Zdravlje: Osim osećaja napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Promene u dogovorima će vas nervirati i danas. Izvesno je da ćete morati često da razgovarate sa ljudima koje biste najradije zaobišli u širokom luku.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, znate šta želite kada je ljubav u pitanju. A baš nešto tog tipa vam se sada i nudi.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Postoje izvesni problemi sa dogovorima, kašnjenja na bitne sastanke, pa pokušajte da se organizujete što bolje možete.

Ljubav: Preko poslovnog segmenta možete očekivati nova poznanstva i ljubavne šanse. Ukoliko vam je to u interesu, samo napred u susret izazovima.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Naporan dan je pred Jarčevima, pa bi bilo dobro da se držite zacrtanog plana obaveza i ne upadate u bespotrebne verbalne rasprave sa saradnicima.

Ljubav: Budite oprezni u komunikaciji sa dragom osobom. Moguće su ljubomorne scene.

Zdravlje: Reumatske tegobe vam mogu zadavati manje problema i tokom ovog dana.

Vodolija

Posao: Nema prepreka na vašem profesionalnom putu tokom ovog dana. Moguće je da napravite neki izuzetno povoljan poslovni dogovor.

Ljubav: Obuzdajte nestrpljenje i impulsivnost i sve ćete funkcionisati na zadovoljavajući način. Imajte više obzira prema osećanjima druge strane.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Nemojte izbegavati da se nekom obratite za pomoć. Naići ćete na otvorena vrata.

Ljubav: Moguće je novo poznanstvo u krugu prijatelja ili poznanika. Stoga budite spremni za flert, finu priču. Uživajte.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram